It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser

Leer permanent bij en boost je carrière

Krijg je energie van een gevarieerde job met veel uitdaging? Check this! Dan is een job als project consultant dé ideale formule. Versterk ons team binnen project staffing en ontwikkel je skills. Je krijgt een vast contract bij Greystone, maar proeft van verschillende functies bij talloze topbedrijven. Avontuur en ambitie gegarandeerd!

Contacteer ons!

Ben je op zoek naar een nieuwe job of heb je een vraag voor ons? Laat een berichtje achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe we jouw carrière lanceren?

Greystone Recruitment zoekt getalenteerde medewerkers voor consultancyopdrachten bij topbedrijven in heel België. Wij koppelen jou aan interessante posities waar je jouw vaardigheden verder kan ontwikkelen als consultant. Hou je van afwisseling en leren? Laat ons mee zoeken en zorgen voor een optimale match. Zo maakt Greystone het verschil!

1

Connecteren

Na je aanvraag matchen we je meteen met de juiste recruitment consultant. Zo verlies je geen tijd en kan je gedurende het hele traject rekenen op één contactpersoon.

Omdat we zeker willen zijn dat we jou een meerwaarde kunnen bieden, starten we met een verkennend telefoongesprek. Wat voor type job zoek je? Welke ambities heb je? Let’s connect!

2

Activeren

Heb je het juiste profiel om consultant te worden in één van onze nichesectoren? Dan krijg je een vast contract bij Greystone. Je maakt volwaardig deel uit van ons team. Welkom!

We stellen je meteen een aantal projecten voor die bij je competenties (jobinhoud) en verwachtingen (regio) aansluiten. Zo benut je je volledige potentieel en leer je voldoende bij.

3

Evalueren

Starten met jouw eerste project bij de klant? Spannend, maar we zijn er voor jou!

Jouw vast contact binnen Greystone blijft stand-by om je zo goed mogelijk te ondersteunen.

4

(Her)oriënteren

Als consultant ben je altijd on the move. Je proeft van verschillende functies bij verschillende werkgevers. Dat zorgt voor een verfrissende afwisseling en je voorkomt dat je in een sleur geraakt.

Is het project afgelopen of wil je nieuwe skills leren? Wij schuiven terug aan tafel voor een goed gesprek over jouw carrière. Helder? Dan zoeken we een nieuwe uitdaging die matcht met je wensen.

5

Permanent leren!

Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk! We zorgen dat je kan evolueren door middel van trainingen die je skills en competenties nog versterken. Je leert continu bij van ervaren professionals.

Je mag Greystone gerust zien als jouw persoonlijke academy. We reiken je alle tools aan om van ieder project een geslaagd avontuur te maken. Geef je carrière een duwtje in de rug als consultant bij Greystone!

Vind een job waar je jezelf écht kan ontplooien. Deze talenten kwamen al op ons pad.

Als je kijkt naar de rekruteringsbureaus op de markt voor bouw en vastgoed specifiek, is Greystone mijn eerste keuze. Van in het begin heb ik ze exclusiviteit gegeven en mijn ervaring met Greystone is heel goed.

Nicolas website 1 1120x1120 c default

Nicolas V.E. Projectontwikkelaar Acquisitie & Ontwikkeling

Hun professionaliteit is opmerkelijk. Opvolging van het begin tot het einde en een zeer aangename begeleiding met goed advies voor de sollicitatiegesprekken. Ik raad Greystone ten zeerste aan voor het zoeken naar een job.

Eric martin 1120x1120 c default

Eric H. Directeur

Door de efficiënte en persoonlijke aanpak van Greystone heb ik in een mum van tijd de job gevonden waar ik al lang naar op zoek was.

Kandidaat jesper 1120x1120 c default

Andreas G. Technieker

Greystone key facts

Bij Greystone deinzen we er niet voor terug om straffe statements te maken. We gaan all the way voor de visie waarin we geloven, we doen wat we beloven. Daarom zijn wij:

Groei

Ieder jaar groeit Greystone met maar liefst 30 % in een hyperconcurrentiële markt.
Hoe we dat klaarspelen? Simpel, we zijn het kwalitatiefste en meest toegewijde niche wervings- & selectiekantoor in België.

En dat merk je meteen wanneer je connecteert met ons jong en dynamisch team. Een team dat meespeelt in de Champions League van rekrutering. Als topkandidaat verdien jij ook een topclub!

Kwaliteit

Als je de job van je leven wil vinden, is Greystone de kortste weg. Bespaar uren aan researchen, solliciteren en evalueren. Mis geen ‘geheime vacatures’ en verspil geen tijd aan irrelevante interviews bij bedrijven die je niet liggen.

Elke matching via Greystone is een win-win voor alle partijen. Waarom? Wij vertrekken altijd vanuit een eerlijke belofte op meerwaarde. En daar mag je ons gerust aan houden. Kwaliteit, boven kwantiteit.

Toegewijd

Wij investeren in partnerships met al onze kandidaten. Hoe? Bij Greystone krijg je een persoonlijke recruitment consultant toegewezen. Iemand die de tijd neemt om jou echt te leren kennen en je persoonlijk opvolgt.

Wij zijn jouw ‘wingman’ in het volledige sollicitatieproces, hoe uitdagend het traject ook wordt. Wij helpen met jouw cv, stomen je klaar voor het sollicitatiegesprek en duimen mee voor een goede afloop!

Niche

Ons doel is om elke kandidaat en elk bedrijf te kennen binnen één specifieke sector. Al onze recruiters zijn gespecialiseerd in één niche. Zo kan je rekenen op iemand die jou volledig begrijpt. Wij spreken jouw taal, zeg maar.

Door te focussen op ons sterk netwerk, kunnen wij je vlot in contact brengen met de juiste personen op de arbeidsmarkt. Voor een vaste aanwerving of een job in project staffing of als freelancer. Jij kiest!

België

Greystone is geboren en getogen in het bruisende Antwerpen. En daar zijn we fier op. Vanuit onze homebase in ’t stad en onze satellietkantoren in Gent en Brussel werken we voor klanten in heel België.

Wie blinkt in ons portfolio? High-end klanten die op zoek zijn naar toptalent. Wij werken niet voor bedrijven, maar in tandem mét bedrijven om de juiste medewerkers te vinden voor de juiste job.

Ambitie

Onze heerlijk eerlijke ambities zijn internationaal en grensverleggend. We willen Greystone op de kaart zetten als het beste recruitment kantoor van Europa en uitgroeien tot een sterke multinational.

Het verhaal van Greystone is een verhaal van passie. Een passie voor succes. Het is een eeuwig vuur van ambitie dat brandt in het hart van iedereen die deel uitmaakt van de Greystone-familie.