It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser

Wij helpen jouw nieuwe collega te vinden. Start!

Als werkgever zoek je loyaal en goed personeel waarmee je een topteam uitbouwt. Onze recruitment consultants zijn nichespecialisten met een neus voor ervaren en jong talent. Wij brengen je in contact met alle topkandidaten in je sector en zorgen voor een snelle invulling van je open vacatures.

Laat je vacature hier achter!

Heb je een openstaande job die je maar niet ingevuld krijgt? Laat hier je vacature achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

WORD, PDF, PNG, JPEG, bestanden tot 10MB
Klik om een ​​bestand te selecteren of sleep en zet hier neer om te uploaden.

  Hoe we dit nieuwe talent vinden?

  Het is onze missie om elke kandidaat in onze nichesectoren te kennen. Wij spreken de taal van jouw vacature. Wij kennen de markt door en door. Wij weten wie wel of niet beschikbaar is. Zo neemt Greystone een stevige voorsprong bij het invullen van jouw vacatures. Snel, kwalitatief en succes gegarandeerd. Zo maakt Greystone het verschil!

  1

  Connecteren

  Heb je een vacature? Bel of mail ons en we komen meteen in actie! We matchen je met jouw persoonlijke recruiter en plannen een meeting in. Zo verlies je geen tijd en kan je steeds rekenen op jouw vaste vertrouwenspersoon.

  Omdat we 100 % zeker willen zijn dat we een meerwaarde kunnen bieden, overlopen we je verwachtingen en geven we eerlijk feedback over de haalbaarheid van je zoekopdracht.

  2

  Organiseren

  Werk je graag via ons ‘no cure, no pay’-model? Of ben je meer te vinden voor een exclusieve of retained search? Wij adviseren wat het meest geschikt is om jouw vacature snel en met succes in te vullen.

  Snelheid en succes. Dat durven we zeker garanderen! In die zoektocht naar jullie perfecte kandidaat trekken wij alle registers open om de juiste mensen te spreken en te activeren.

  3

  Engageren

  Een proactieve aanpak is alles! Want er zijn maar een aantal beschikbare kandidaten op de markt. Wij weten perfect hoeveel mensen er actief zijn binnen onze nichesectoren en communiceren hier transparant over.

  Wij engageren deze potentiële kandidaten proactief door mailings en telefooncampagnes, maar ook door ons groot netwerk aan te spreken. Zo bouwen wij een database op van beschikbare kandidaten.

  4

  Solliciteren

  Alle kandidaten zijn door Greystone grondig gescreend op hun functiekennis en hun motivatie. We checken hun ervaring, diploma’s, maar ook hun social skills zodat ze passen in jouw team. Pas daarna stellen we ze voor.

  Ben je het beu om in zee te gaan met partijen die niet kunnen leveren of geen kwalitatieve kandidaten voorstellen? Elke kandidaat van Greystone is een 100 % match. Beloofd!

  5

  Lanceren

  Is het talent aan boord? Ready for take-off! We begeleiden je gekozen kandidaat bij de lancering en zorgen ervoor dat hij of zij een topstart maakt in je bedrijf. Onze focus ligt op een samenwerking op lange termijn.

  Wil je jouw openstaande vacatures gisteren ingevuld hebben? Door met onze beide voeten in de markt te staan, leveren wij in no-time de juiste kandidaat. Resultaat gegarandeerd!

  Laat je vacature hier achter!

  Heb je een openstaande job die je maar niet ingevuld krijgt? Laat hier je vacature achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  WORD, PDF, PNG, JPEG, bestanden tot 10MB
  Klik om een ​​bestand te selecteren of sleep en zet hier neer om te uploaden.

   Een klantenportfolio met 1000+ bedrijven. Wij zochten en vonden talenten voor deze toppers.

   Door de specialisatie inzake profielen, vonden wij na enkele weken een nieuwe service technieker om ons team te versterken. Ik ben heel tevreden over de samenwerking, zowel naar instroom, kwaliteit en communicatie.

   Estee nieuw 1120x1120 c default

   Riet V.R. HR Manager

   Greystone heeft bewezen dat hun visie om headhunting professioneel en op een eigen manier aan te pakken, ook echt werkt. Daarna waren wij getuigen van een zeer vlotte instroom van de juiste kandidaten.

   De ark nieuw 1120x1120 c default

   Britt D.B. HR & Communicatie

   Naast een cv met een vacature te matchen, weten zij de match te vinden tussen kandidaat en bedrijf. Er wordt goed geluisterd naar wie wij als bedrijf zijn, waar we voor staan en wat we zoeken in onze toekomstige werknemers.

   Kordekor nieuw 1120x1120 c default

   Wouter D. COO

   Greystone key facts

   Bij Greystone deinzen we er niet voor terug om straffe statements te maken. We gaan all the way voor de visie waarin we geloven, we doen wat we beloven. Daarom zijn wij:

   Groei

   Ieder jaar groeit Greystone met maar liefst 30 % in een hyperconcurrentiële markt.
   Hoe we dat klaarspelen? Simpel, we zijn het kwalitatiefste en meest toegewijde niche wervings- & selectiekantoor in België.
   En dat merk je meteen wanneer je connecteert met ons jong en dynamisch team. Een team dat meespeelt in de Champions League van rekrutering. Als topkandidaat verdien jij ook een topclub!

   Kwaliteit

   Als je de job van je leven wil vinden, is Greystone de kortste weg. Bespaar uren aan researchen, solliciteren en evalueren. Mis geen ‘geheime vacatures’ en verspil geen tijd aan irrelevante interviews bij bedrijven die je niet liggen.
   Elke matching via Greystone is een win-win voor alle partijen. Waarom? Wij vertrekken altijd vanuit een eerlijke belofte op meerwaarde. En daar mag je ons gerust aan houden. Kwaliteit, boven kwantiteit.

   Toegewijd

   Wij investeren in partnerships met al onze kandidaten. Hoe? Bij Greystone krijg je een persoonlijke recruitment consultant toegewezen. Iemand die de tijd neemt om jou echt te leren kennen en je persoonlijk opvolgt.
   Wij zijn jouw ‘wingman’ in het volledige sollicitatieproces, hoe uitdagend het traject ook wordt. Wij helpen met jouw cv, stomen je klaar voor het sollicitatiegesprek en duimen mee voor een goede afloop!

   Niche

   Ons doel is om elke kandidaat en elk bedrijf te kennen binnen één specifieke sector. Al onze recruiters zijn gespecialiseerd in één niche. Zo kan je rekenen op iemand die jou volledig begrijpt. Wij spreken jouw taal, zeg maar.
   Door te focussen op ons sterk netwerk, kunnen wij je vlot in contact brengen met de juiste personen op de arbeidsmarkt. Voor een vaste aanwerving of een job in project staffing of als freelancer. Jij kiest!

   België

   Greystone is geboren en getogen in het bruisende Antwerpen. En daar zijn we fier op. Vanuit onze homebase in ’t stad en onze satellietkantoren in Gent en Brussel werken we voor klanten in heel België.
   Wie blinkt in ons portfolio? High-end klanten die op zoek zijn naar toptalent. Wij werken niet voor bedrijven, maar in tandem mét bedrijven om de juiste medewerkers te vinden voor de juiste job.

   Ambitie

   Onze heerlijk eerlijke ambities zijn internationaal en grensverleggend. We willen Greystone op de kaart zetten als het beste recruitment kantoor van Europa en uitgroeien tot een sterke multinational.
   Het verhaal van Greystone is een verhaal van passie. Een passie voor succes. Het is een eeuwig vuur van ambitie dat brandt in het hart van iedereen die deel uitmaakt van de Greystone-familie.