It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser

Garandeer continuïteit in je omzet

Als freelancer focus jij je liefst op je corebusiness, namelijk jouw talenten. Maar vaak verlies je hopen energie met de zoektocht naar de juiste klanten. No sales, no profit. Met Greystone kan je rekenen op een bedreven matchmaker met een breed netwerk van topbedrijven. Treed toe tot onze talentpool en werk mee aan de meest prestigieuze projecten.

Contacteer ons!

Ben je op zoek naar een nieuwe job of heb je een vraag voor ons? Laat een berichtje achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe we jouw carrière lanceren?

Als freelancer ben je een expert in je job, maar sales is misschien niet je sterkste kwaliteit! Greystone is jouw sales-point-of-contact met een sterk netwerk en zicht op de beste freelanceopportuniteiten in onze nichemarkt. Financiële zekerheid als freelancer? Wij zorgen voor een contract en onderhandelen voor jou de beste prijs. Zo maakt Greystone het verschil!

1

Connecteren

Na je aanvraag koppelen we je meteen met de juiste collega. Je krijgt een persoonlijke matchmaker toegewezen die gespecialiseerd is in jouw sector en je gedurende het hele traject begeleidt.

We starten met een uitgebreid telefoongesprek. Welke expertises en ervaring heb je? Aan wat voor type projecten wil je werken? Is er een bepaalde regio waar je wil werken? Let’s connect!

2

Exploreren

Je marktmakelaar nodigt je uit voor een koffie en kennismaking. We luisteren naar je verwachtingen en stellen de zoekopdracht scherp, rekening houdend met onze nichesectoren waarin we actief zijn.

We doen een diepgaand marktonderzoek en duiken in ons klantenportfolio om je met het geschikte project te matchen. We houden altijd rekening met je expertises en wensen.

3

Introduceren

Je matchmaker brengt je in contact met de klant. We bereiden dit gesprek samen voor en ondersteunen je bij het interview. Bovendien springen we in de bres om voor jou de beste prijs te onderhandelen.

Door ons sterk netwerk weten wij perfect waar de beste freelance jobs beschikbaar komen. Jij kan je concentreren op jouw core business, wij doen voor jou het salestraject.

4

Garanderen

Alle freelancers in onze talentpool krijgen via Greystone een contract aangeboden. Dat geeft jou de garantie dat je harde werk correct en tijdig vergoed wordt. Zo ben je zeker dat je betaald wordt.

Bovendien krijg je toegang tot de topbedrijven in België en kom je op projecten terecht waar je anders geen toegang tot krijgt. Een garantie op een topjob met een correcte betaling.

5

Expanderen

Val nooit zonder project. Op het moment dat je project bijna ten einde loopt, zorgen wij al dat het volgende project in de pipeline zit. Zo ben je een maximaal aantal dagen per jaar aan de slag.

Wij zijn je makelaar op de markt en zorgen voor nieuwe business zodat jij kan focussen op wat je écht graag doet. Een unieke kans om te groeien als freelancer!

Vind de job waar je jezelf écht kan ontplooien. Deze talenten kwamen al op ons pad.

Het is dankzij Greystone dat ik de sprong heb kunnen maken die ik enkele maanden terug niet had durven nemen. Je kan ze vergelijken met Cupido, ze zorgen dat een nieuwe match tussen werkgever en werknemer ontstaat.

Sanne website 1120x1120 c default

Sanne V.D.L. Architect

Dankzij Greystone’s expertise en hartelijke manier van werken, vonden we samen vlot de ideale werkgever. Vandaag ben ik dan ook aan de slag in een bedrijf waar ik me thuis voel en ruimte heb om mezelf verder te ontwikkelen.

Kandidaat bob 1120x1120 c default

Jef V.B. Fiels Service Technieker

Greystone Recruitment is een enthousiast en gedreven team. Met hun professionele en persoonlijke aanpak hebben ze de perfecte match gevonden voor mij.

Lien Wouters website 1120x1120 c default

Lien W. Senior Dossierbeheerder

Greystone key facts

Bij Greystone deinzen we er niet voor terug om straffe statements te maken. We gaan all the way voor de visie waarin we geloven, we doen wat we beloven. Daarom zijn wij:

Groei

Ieder jaar groeit Greystone met maar liefst 30 % in een hyperconcurrentiële markt.
Hoe we dat klaarspelen? Simpel, we zijn het kwalitatiefste en meest toegewijde niche wervings- & selectiekantoor in België.

En dat merk je meteen wanneer je connecteert met ons jong en dynamisch team. Een team dat meespeelt in de Champions League van rekrutering. Als topkandidaat verdien jij ook een topclub!

Kwaliteit

Als je de job van je leven wil vinden, is Greystone de kortste weg. Bespaar uren aan researchen, solliciteren en evalueren. Mis geen ‘geheime vacatures’ en verspil geen tijd aan irrelevante interviews bij bedrijven die je niet liggen.

Elke matching via Greystone is een win-win voor alle partijen. Waarom? Wij vertrekken altijd vanuit een eerlijke belofte op meerwaarde. En daar mag je ons gerust aan houden. Kwaliteit, boven kwantiteit.

Toegewijd

Wij investeren in partnerships met al onze kandidaten. Hoe? Bij Greystone krijg je een persoonlijke recruitment consultant toegewezen. Iemand die de tijd neemt om jou echt te leren kennen en je persoonlijk opvolgt.

Wij zijn jouw ‘wingman’ in het volledige sollicitatieproces, hoe uitdagend het traject ook wordt. Wij helpen met jouw cv, stomen je klaar voor het sollicitatiegesprek en duimen mee voor een goede afloop!

Niche

Ons doel is om elke kandidaat en elk bedrijf te kennen binnen één specifieke sector. Al onze recruiters zijn gespecialiseerd in één niche. Zo kan je rekenen op iemand die jou volledig begrijpt. Wij spreken jouw taal, zeg maar.

Door te focussen op ons sterk netwerk, kunnen wij je vlot in contact brengen met de juiste personen op de arbeidsmarkt. Voor een vaste aanwerving of een job in project staffing of als freelancer. Jij kiest!

België

Greystone is geboren en getogen in het bruisende Antwerpen. En daar zijn we fier op. Vanuit onze homebase in ’t stad en onze satellietkantoren in Gent en Brussel werken we voor klanten in heel België.

Wie blinkt in ons portfolio? High-end klanten die op zoek zijn naar toptalent. Wij werken niet voor bedrijven, maar in tandem mét bedrijven om de juiste medewerkers te vinden voor de juiste job.

Ambitie

Onze heerlijk eerlijke ambities zijn internationaal en grensverleggend. We willen Greystone op de kaart zetten als het beste recruitment kantoor van Europa en uitgroeien tot een sterke multinational.

Het verhaal van Greystone is een verhaal van passie. Een passie voor succes. Het is een eeuwig vuur van ambitie dat brandt in het hart van iedereen die deel uitmaakt van de Greystone-familie.