It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser

Jouw project in vakkundige handen

Een nieuw of tijdelijk project op de planning waar je geen fulltime medewerker voor in dienst wil nemen? Bel ons! Dankzij de gestroomlijnde project sourcing van Greystone is expertise onmiddellijk inzetbaar. Onze ervaren consultants in de bouw, engineering en finance zetten je project vlot op de rails en gidsen je naar de juiste bestemming.

Laat je vacature hier achter!

Heb je een openstaande job die je maar niet ingevuld krijgt? Laat hier je vacature achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

WORD, PDF, PNG, JPEG, bestanden tot 10MB
Klik om een ​​bestand te selecteren of sleep en zet hier neer om te uploaden.

  Hoe onze consultants jouw project lanceren?

  Heb je een interessant project op de planning waarvoor je extra capaciteit zoekt? Wil je genieten van de continuïteit en flexibiliteit van project staffing? Greystone heeft de m/v/x met talent die je zoekt. Onze consultants hebben de kennis en ervaring in jouw sector. Wij schakelen snel en leveren gekwalificeerde consultants die matchen met jouw team. Zo maakt Greystone het verschil!

  1

  Connecteren

  Heb je een vacature? Bel of mail ons en we komen meteen in actie! We matchen je met jouw persoonlijke recruiter en plannen een meeting in. Zo verlies je geen tijd en kan je steeds rekenen op jouw vaste vertrouwenspersoon.

  Omdat we 100 % zeker willen zijn dat we een meerwaarde kunnen bieden, overlopen we je verwachtingen en geven we eerlijk feedback over de haalbaarheid van je zoekopdracht.

  2

  Analyseren

  We duiken in onze talentpool en bekijken welke profielen exact overeenstemmen met jouw zoekopdracht. Zowel voor korte als lange opdrachten zorgen wij voor een flexibele invulling.

  Al onze consultants zijn reeds gescreend op hun kennis en motivatie. Om een goede teamintegratie te garanderen, checken we ook de match met je bedrijfscultuur.

  3

  Activeren

  We introduceren onze consultants en doen een correct prijsvoorstel. Geef je een go, dan stomen we hem of haar helemaal klaar voor jouw project. Onze focus ligt op een vlotte activatie en integratie.

  Onze consultants zijn ervaren experts die vanaf dag 1 up-and-running zijn. Extra handjes die jouw team ondersteunen met veel expertise en ervaring voor de afgesproken periode.

  4

  Coördineren

  Tijdens het hele project blijven we nauw in contact met jou en onze consultant en evalueren we regelmatig. Zo kan je steeds rekenen op topkwaliteit en ben je zeker dat al jouw verwachtingen ingelost worden.

  Ben je het beu om in zee te gaan met partijen die niet kunnen leveren of geen kwalitatieve kandidaten voorstellen? Elke consultant van Greystone is een 100 % match. Beloofd!

  5

  Finaliseren

  Project afgelopen? We evalueren transparant onze samenwerking. Het project mag dan wel afgerond zijn, maar wij houden regelmatig contact. Greystone kiest resoluut voor een partnership op lange termijn.

  Wil je jouw openstaande vacatures gisteren ingevuld hebben? Door met onze beide voeten in de markt te staan, leveren wij in no-time de juiste consultant. Resultaat gegarandeerd!

  Laat je vacature hier achter!

  Heb je een openstaande job die je maar niet ingevuld krijgt? Laat hier je vacature achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  WORD, PDF, PNG, JPEG, bestanden tot 10MB
  Klik om een ​​bestand te selecteren of sleep en zet hier neer om te uploaden.

   Een klantenportfolio met 1000+ bedrijven. Wij zochten en vonden talenten voor deze toppers.

   Greystone weet voor ons steeds de juiste oplossing te vinden, door steeds de juiste mensen voor de juiste positie voor te stellen. Zeer professionele service en begeleiding met een menselijk karakter.

   Ausloos nieuw 1120x1120 c default

   Tom A. Zaakvoerder

   De aanpak van Greystone is zeer persoonlijk. Zij selecteren kandidaten die zowel op technisch als op menselijk vlak goed aansluiten bij onze behoeften en waarden. Daardoor is de kans op een positieve match groot.

   Polo logo nieuw 1120x1120 c default

   Marc D. HR & Finance Director

   Met veel authenticiteit, drive en passie werden we door Greystone snel en kwalitatief goed geholpen om enkele toppers aan boord te halen. Wat ons betreft: #samensterk #samengroeien!

   Triginta nieuw 1120x1120 c default

   Jan L. Managing Partner

   Greystone key facts

   Bij Greystone deinzen we er niet voor terug om sterke statements te maken. We gaan all the way voor de visie waarin we geloven, we doen wat we beloven. Daarom zijn wij:

   Groei

   Ieder jaar groeit Greystone met maar liefst 30 % in een hyperconcurrentiële markt.
   Hoe we dat klaarspelen? Simpel, we zijn het kwalitatiefste en meest toegewijde niche wervings- & selectiekantoor in België.

   En dat merk je meteen wanneer je connecteert met ons jong en dynamisch team. Een team dat meespeelt in de Champions League van rekrutering. Als topkandidaat verdien jij ook een topclub!

   Kwaliteit

   Als je de job van je leven wil vinden, is Greystone de kortste weg. Bespaar uren aan researchen, solliciteren en evalueren. Mis geen ‘geheime vacatures’ en verspil geen tijd aan irrelevante interviews bij bedrijven die je niet liggen.

   Elke matching via Greystone is een win-win voor alle partijen. Waarom? Wij vertrekken altijd vanuit een eerlijke belofte op meerwaarde. En daar mag je ons gerust aan houden. Kwaliteit, boven kwantiteit.

   Toegewijd

   Wij investeren in partnerships met al onze kandidaten. Hoe? Bij Greystone krijg je een persoonlijke recruitment consultant toegewezen. Iemand die de tijd neemt om jou echt te leren kennen en je persoonlijk opvolgt.

   Wij zijn jouw ‘wingman’ in het volledige sollicitatieproces, hoe uitdagend het traject ook wordt. Wij helpen met jouw cv, stomen je klaar voor het sollicitatiegesprek en duimen mee voor een goede afloop!

   Niche

   Ons doel is om elke kandidaat en elk bedrijf te kennen binnen één specifieke sector. Al onze recruiters zijn gespecialiseerd in één niche. Zo kan je rekenen op iemand die jou volledig begrijpt. Wij spreken jouw taal, zeg maar.

   Door te focussen op ons sterk netwerk, kunnen wij je vlot in contact brengen met de juiste personen op de arbeidsmarkt. Voor een vaste aanwerving of een job in project staffing of als freelancer. Jij kiest!

   België

   Greystone is geboren en getogen in het bruisende Antwerpen. En daar zijn we fier op. Vanuit onze homebase in ’t stad en onze satellietkantoren in Gent en Brussel werken we voor klanten in heel België.

   Wie blinkt in ons portfolio? High-end klanten die op zoek zijn naar toptalent. Wij werken niet voor bedrijven, maar in tandem mét bedrijven om de juiste medewerkers te vinden voor de juiste job.

   Ambitie

   Onze heerlijk eerlijke ambities zijn internationaal en grensverleggend. We willen Greystone op de kaart zetten als het beste recruitment kantoor van Europa en uitgroeien tot een sterke multinational.

   Het verhaal van Greystone is een verhaal van passie. Een passie voor succes. Het is een eeuwig vuur van ambitie dat brandt in het hart van iedereen die deel uitmaakt van de Greystone-familie.