It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Senior Projectleider Nieuwbouw - projectontwikkelaar

Construction
Gent 9000

Informations sur l'entreprise

Deze projectontwikkelaar met ruime projectexpertise levert instapklare nieuwbouwprojecten af. Daarnaast zijn ze de ideale bouwpartner voor particuliere woningbouwers. De afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot een frisse, vaste waarde op de ontwikkelingsmarkt met een zeer duidelijke visie. Ze ontwikkelen woonprojecten met meerwaarde in en rond Oost en West-Vlaanderen. Ze onderscheiden zich door de non-hiërarchische, jonge bedrijfscultuur waarin je met de nodige autonomie jouw rol als projectleider kan opnemen.

Points forts de ce poste

 • Je komt terecht in een jong en snelgroeiend bedrijf. Doordat de structuur overzichtelijk is zijn de beslissingslijnen kort en kan je rekenen op voldoende ondersteuning. Dit schept uiteraard ook mogelijkheden naar de toekomst toe indien je graag zou willen groeien in functie en verantwoordelijkheden.
 • Je krijgt enerzijds voldoende ondersteuning en anderzijds de nodige ruimte om autonoom en ondernemend te werken. Je rapporteert rechtstreeks aan de bestuurders en de cultuur is uiterst aimabel.
 • Een fijne werksfeer met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en begrip voor ieders persoonlijke verhaal. Regelmatig wordt er ingezet op incentives om de groepssfeer nog sterker te maken. Zo is er altijd ruimte voor een glaasje en een babbeltje na een geslaagd project!
 • Gezien de scope van de projecten van deze ontwikkelaar zich voornamelijk rond West en Oost-Vlaanderen bevind ben je er zeker van dat jouw woon-werkverkeer altijd tot een minimum beperkt zal worden.

Contenu du travail

Als ervaren projectleider ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de nieuwbouwwoningen en/of -appartementen van A tot Z.
  • Je onderhandelt contracten met leveranciers en onderaannemers, met veel aandacht voor de prijs en de kwaliteit.
  • Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de vorderingsstaten en de budgetcontrole.
  • Je houdt de timing en de evolutie op de werf nauwlettend in de gaten door de onderaannemers, projectmedewerkers en leveranciers aan te sturen.
  • Je beheert de technische en financiële aspecten van het bouwdossier, waakt over de veiligheid op de werven en de toepassing van alle wettelijke vereisten.
  • Je zorgt ervoor dat de oplevering zo efficiënt en kwaliteitsvol mogelijk verloopt.

Experience

 • Je beschikt over een hoger technisch diploma en relevante ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Als projectleider beschik je over goede organisatorische skills en ga je altijd planmatig te werk.
 • Je beschikt over een helikopterview en kunt snel schakelen tussen verschillende projecten.
 • Je hebt een dynamische persoonlijkheid en bezit de capaciteiten om elk nieuwbouwproject tot een goed einde te brengen.
 • Je bent proactief, stressbestendig en positief ingesteld.

Offre

Je komt terecht in een stabiele, groeiende omgeving waar het bestuur bestaat uit jonge, gedreven teamplayers! Je kan aan de slag in vast dienstverband of als zelfstandige. Je salaris is marktconform en kan rekenen op een zeer volledig extralegale voordelen-pakket. Bovendien is er ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en wordt je bijgestaan in het bouwproces door ervaren, gedreven collega's die er samen met jou 110 % voor gaan!

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.