It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Projectleider Burgerlijke Bouwkunde Regio West-Vlaanderen

Construction
Brugge 8000

Informations sur l'entreprise

Met al meer dan een eeuw ervaring met bouwwerken in en rond de havens, rivieren en maritieme omgevingen weet deze hoofdaannemer absoluut hoe de vork in de steel zit. Als vertrouwde speler in de bouwsector met een zeer gunstige ligging slagen ze er steeds in uitdagende en interessante projecten binnen te halen. Met waterbouwkundige werken als hoofdactiviteit ben je betrokken bij projecten rond kaaimuren, bruggen, steigers en sluizen maar ook stranden en oevers en zelfs offshore projecten. Indien hier interesse in zou zijn, behoren ook buitenlandse projecten tot de mogelijkheden. Met de vele ondersteunende diensten maakt dit bedrijf het een stuk aangenamer voor hun medewerkers en zorgt het ervoor dat jij je zorgeloos op de job kan focussen. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld altijd hun eigen kwalitatief materieel dat door hun eigen bedrijfstechniekers optimaal wordt onderhouden. Door de vlakke structuur voel je je direct als een vis in het water tussen je collega’s wat maakt dat je je gerespecteerd en gewaardeerd voelt in het team.

Points forts de ce poste

Uitdagende en interessante projecten: Als ervaren speler in de waterbouw heeft deze grote speler als een gevestigde waarde op de markt het vertrouwen gewonnen van de vele partners. Op deze manier lukt het hun makkelijk om telkens opnieuw, stuk voor stuk uitdagende en interessante projecten binnen te halen. Deze prestigieuze projecten worden zo nooit monotoon en zorgen ervoor dat je zelfs op de lange termijn gepassioneerd blijft door je werk en zelfs uitkijkt naar die maandag ochtend.

Maximale ontplooiingskansen en doorgroeimogelijkheden: Deze hoofdaannemer is trots op zijn mensen. Hij ziet zijn medewerkers als de drijvende kracht achter hun succes. Daarom vinden zij het belangrijk om goed voor hun mensen te zorgen. Werksfeer en welzijn zijn voor hen een prioriteit. Zo zetten ze in op sportactiviteiten, teambuildings en familiedagen maar ook op trainingen en opleidingen. Zo zorgen ze ervoor dat hun werknemers zich absoluut goed voelen op alsook naast het werk maar ook dat ze goed up-to-date blijven en zichzelf maximaal kunnen ontplooien. Met deze trainingen en opleidingen kunnen werknemers die leiderschap, zin voor initiatief en beslissingskracht tonen dan weer verder doorgroeien tot zover hun ambitie rijkt.

Lokale projecten: Deze werkgever die zowel internationaal als regionaal te werk gaat zoekt momenteel en werfleider voor de regio West-Vlaanderen. De huidige regio zorgt ervoor dat je dicht bij huis in je eigen provincie te werk kan gaan aan prachtige projecten. Als rechtstreeks gevolg heb je dan geen last van urenlange files of moet je niet weken of maanden op hotel langs een werf aan de andere kant van België. Dit resulteert dan weer mooi in extra tijd om vrij te spenderen met familie of vrienden of aan je favoriete sportactiviteiten.

Mooi, kwalitatief en innoverend bedrijf: Als gevestigde speler op de markt zijn de ambities nog niet getemperd. Nog meer dan ooit zetten ze in op kwaliteit en innovatie. Zo kom je terecht in een omgeving die je met alle mogelijke middelen ondersteund om elke uitdaging aan te gaan en zo veel mogelijk te innoveren. Met kwalitatieve middelen en de vele ondersteunende diensten kan jij focussen op de job. Zo kan je met zo weinig mogelijk zorgen zo innovatief mogelijke projecten volbrengen. Dit zorgt voor voldoening wanneer je terugkijkt naar je verwezenlijking.

Contenu du travail

 • Het leiden van één of meerdere project op zowel technisch als budgettair vlak
 • Het coördineren en controleren van de werken uitgevoerd door eigen werknemers of onderaannemers.
 • Het leiden van één of meerdere werfleiders.
 • De dagelijkse technische en administratieve leiding van één of meerdere projecten.
 • Het implementeren en monitoren van het algemene beleid inzake veiligheid, kwaliteit en milieu.
 • Rapportering aan directie over de vooruitgang van jouw werven

Experience

 • Je hebt een stevige interesse in de waterbouw.
 • Je hebt minimum 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Je hebt een bouwkundig diploma behaald in het hoger onderwijs.
 • Je kan zeer nauwkeurig werken en bent een echte teamspeler.
 • Je durft beslissingen nemen en kan leidinggeven.
 • Je bent snel mee met de technische kennis.

Offre

 • Je komt terecht in een stabiele milieubewuste onderneming binnen een toonaangevend internationaal bouwconcern.
 • Je komt terecht in een mooi bedrijf met tal van opleidingsmogelijkheden met maximale ontplooiingskansen en doorgroeimogelijkheden.
 • Je wordt omringd door tal van ervaren collega’s die je met plezier zullen helpen.
 • Je kan rekenen op een aantrekkelijk loon aangevuld met tal van extralegale voordelen.
 • Je komt terecht in een gezond bedrijf dat hard inzet op werksfeer en welzijn.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.