It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Projectingenieur Technieken voor Antwerpse Bouwheer

Construction
Antwerpen 2000

Informations sur l'entreprise

Binnen deze ziekenhuiskoepel vindt u een aangenaam werkklimaat terug waar de nadruk ligt op het creëren van een veilige en kwalitatieve omgeving voor patiënten en personeel op meerdere locaties. Deze bouwheer heeft daarnaast een sterke reputatie op vlak van work-life balans voor alle medewerkers doorheen alle niveaus. De complexe en geavanceerde speciale technieken maken van deze zorginstellingen een zeer interessante omgeving voor bouwkundigen en technici. Alle vestigingen bevinden zich in een straal van 10km rond centrum Antwerpen.

Points forts de ce poste

 • U treedt zelf op als bouwheer voor het luik technieken en belichaamt een adviesfunctie. U legt aldus de uitvoeringstermijn op aan de installateur waardoor u zelf flink wat minder operationele stressoren ervaart. U krijgt de kans om overkoepelend over diverse projecten te werken vanuit helikopterzicht. Jij staat in voor het overleg met aannemers, architecten, studiebureaus, leveranciers,... waardoor je niet alleen jouw technische maar ook leidinggevende en communicatie skills verder kan ontwikkelen.
 • U werkt aan zeer gevarieerde projecten gaande van algemene bouwprojecten tot en met de vervanging van hoogspanningscabines. Geen enkel project zal nog hetzelfde zijn, waardoor repetiviteit in workflow definitief tot het verleden zal behoren. Deze variatie aan projecten binnen de uitdagende omgeving van een zorginstelling zullen ervoor zorgen dat u na X aantal tijd met trots kunt terugkijken op een blinkend palmares.
 • Persoonlijke betrokkenheid in projecten start vanaf ontwerpfase en blijft aanwezig tot en met het opleveren van de installaties. Hierdoor moet u zelden iets uit handen geven en haalt u veel voldoening uit uw werk. U kunt uw expertise reeds delen vanaf het begin van een project wat ervoor zorgt dat de projecten vlotter en beter voorbereid zullen verlopen.
 • De locatie van de tewerkstelling is op meerdere locaties, maar blijft altijd binnen de ring van Antwerpen waardoor u op mobiliteitsvlak veel flexibiliteit en luxe kent. U krijgt dus wel afwisseling van omgeving zonder te moeten inboeten op uw woon-werk afstand.
 • Binnen de jobinhoud zijn er geen overuren noodzakelijk. Dit zal ervoor zorgen dat u meer tijd heeft voor vrienden, familie en hobby's waardoor u een gebalanceerd gevoel kunt ervaren na een werkweek. Work-Life balans zoals het hoort!

Contenu du travail

Als Projectingenieur Technieken heb je een zeer divers takenpakket met als hoofdfocus het opvolgen van diverse type projecten vanuit een overkoepelend, coördinerend helikopterzicht. Je behartigd deze projecten vanaf ontwerpfase en bent de bindende factor tussen externe partijen (architecten, aannemers, studiebureaus,..) . Een greep uit het takenpakket:
 • U staat in voor de administratieve en technische opvolging van de aan u toegewezen projecten.
 • U staat in voor de timing/scope/budget van de u toegewezen projecten.
 • Coördinerend optreden bij de verschillende fases van een project.
 • Technisch advies verlenen.
 • U geeft leiding bij projecten van ontwerp tot en met indienststelling.
 • U maakt voor kleinere dossiers zelf bestekken voor alle percelen (bouw, elektriciteit, HVAC, sanitair en medische gassen) op en respecteert de budgettering. Voor grotere dossier werkt u samen met architecten en studiebureaus.

Experience

 • Je bent in het bezit van een Master Industrieel of Burgerlijk Ingenieur. Idealiter beschik je over een ruime kennis van elektriciteit en HVAC. Deze specialisatie koos je tijdens jouw opleiding OF je hebt minimum 3j praktische ervaring met grotere elektrische en/of HVAC-installaties
 • Je hebt een minimum van 5j werkervaring binnen projectopvolging van grotere bouwprojecten (Elektriciteit/HVAC) op zak.
 • Je bent communicatief sterk en een enthousiaste teamplayer.
 • Je denkt klantgericht en kunt creatief, een op maat gemaakte oplossing bedenken wanneer bouwwerken moeten gebeuren in niet-optimale omstandigheden.

Offre

Heeft u nood aan een goede work-life balans? Of een innovatieve omgeving met sterke afwisseling in projecten? Deze opportuiteit biedt u beide. Dan kan deze opportuniteit wel eens de volgende stap zijn in uw carrière!
 • Veel flexibiliteit zonder overuren
 • Technisch gevarieerde projecten
 • Overkoepelende, leidinggevende functie
 • Ideale work-life balans

Postuler pour ce poste

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.