It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Projectarchitect voor high-end architectuurbureau

Construction
Knokke-Heist

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een architectenbureau dat reeds deel uitmaakt van de gevestigde orde. Doorheen de jaren bouwde ze ervaring en expertise op waardoor ze prachtige projecten tot een goed einde brengen. Dit doen ze zowel in de appartements- als in de woningbouw. Tijdens het ontwerp hechten ze veel belang aan het esthetische aspect, zo kan het project steeds opgaan in zijn omgeving.

Points forts de ce poste

Uitdagende projecten.

Door te streven naar een harmonie tussen ontwerp en omgeving, zal je meewerken aan parels van projecten. Deze harmonie bereiken ze door steeds rekening te houden met materiaalkeuze en esthetiek. Daarnaast werken ze voornamelijk in appartements- en High-End villabouw. Dit is een bewuste keuze, zo kunnen ze grote projecten combineren met kleine, gedetailleerde woningprojecten. Kortom mikken ze op 'The best of both worlds'.

Innoverende speler.

De bouwwereld staat nooit stil, stijlen veranderen, de stedenbouwkundige visie wijzigt en het begrip architectuur verandert mee. Onze partner weet dit, daarom onderzoeken ze nieuwe markten en evolueren ze mee met de toekomst. Zo voeren ze op heden ook optoppingen uit, waar ze het potentieel woonvolume van bestaande gebouwen gaan vergroten. Heb jij een innoverend idee, dan zal hier ook naar geluisterd worden.

Zelfstandigheid.

Je krijgt de vrijheid om het project te ontwerpen en af te werken zoals jij dat wil. Jouw creatieve geest kan zich hier dus volledig ontwikkelen. Met zelfstandigheid komt ook vrijheid, jouw agenda beheren doe je dus zelf. Het belangrijkste voor dit kantoor is dat je het project binnen de afgesproken deadlines afkrijgt. Hoe jij dit doet en wanneer je aan het project werkt beslis jij volledig zelf.

Contenu du travail

  • Projectarchitect van A tot Z.
  • Jij zal werken aan uiteenlopende projecten zoals high-end villabouw en appartementsbouw.
  • Je zal fungeren als het centraal aanspreekpunt voor alle partijen betrokken bij de realisatie van het project.
  • Heb jij vernieuwende ideeën of inzichten, dan zal de zaakvoerder deze zeker samen met jou bekijken.

Experience

  • Master in de (Ir.) Architectuur of interieurarchitectuur.
  • Voldoende kennis om een project zelfstandig af te werken (ongeveer 3 jaar of meer)
  • Vectorworks (of interesse om hiermee te leren werken)

Offre

Dit kantoor biedt jou de mogelijkheid om jezelf te ontplooien door projecten binnen verschillende niches in de residentiële bouw onder handen te nemen. Daarnaast staan ze steeds open voor vernieuwing en innovatie, waar ze jou ook bij willen betrekken. Jouw centrale rol als projectarchitect van A tot Z geeft je de vrijheid om zelfstandig projecten uit te werken.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.