It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Dossierverantwoordelijke bij collegiaal kantoor

Comptabilité & Finance

Informations sur l'entreprise

Het verhaal van dit kantoor startte in 2008 met de overname van een bestaand accountantskantoor. Kleine aanpassingen maakten al snel een wereld van verschil. Hun team groeide jaar na jaar tot we al snel met een 20 tal medewerkers waren. De nieuwbouw waar ze sinds 2012 gevestigd waren, barstte anno 2016 opnieuw uit zijn voegen. De permanente groei verplicht hen steeds opnieuw een denkoefening te maken naar de toekomst. Ze zijn ervan overtuigd dat ze met het huidige team grote stappen kunnen zetten inzake professionalisering en digitalisering.

Points forts de ce poste

  • Om te beginnen bieden ze je een stabiele werkomgeving in een sterk groeiend bedrijf. Je komt terecht in een kantoor dat al jaren een gevestigde waarde is in de regio waardoor je voldoende werkzekerheid zal hebben.
  • Je komt terecht in een dynamisch en hecht team dat professioneel omgaat met hun job. De gezonde mix van jong & oud zorgt ervoor dat je je direct thuis zal voelen in dit warm kantoor.
  • Er is veel ruimte voor initiatief en groeikansen. Je kan zelf aangeven op welk tempo je wil groeien in je takenpakket. Feedbacksessies op regelmatige basis helpen je bij je ontwikkeling. De mogelijkheid tot het volgen van (interne & externe) opleidingen vinden ze dan ook vanzelfsprekend.
  • Werk je graag van thuis? Dat kan! Nadat je hebt bewezen dat je autonoom kan werken, krijg je de vrijheid om je agenda zelf in te plannen. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over afspraken bij de dokter, tandarts,...
  • Dit kantoor staat synoniem voor collegialiteit, sfeer en een optimale teamgeest. Daardoor nemen ze activiteiten buiten de uren ook zeer serieus. Jaarlijks doen ze een teambuilding op verplaatsing (1 of 2 overnachtingen) met tal van activiteiten. Daarnaast is er een nieuwjaarsreceptie waar het hele gezin welkom is. De grote tuin achter het kantoor gebruiken ze dan weer om geregeld een BBQ te doen na de drukke periodes. Heb je zelf nog ideetjes die kunnen bijdragen tot het verbeteren van de teamgeest? Die kan je deponeren in de ideeënbus.
  • Je loon wordt samengesteld op basis van je ervaring en capaciteiten. Bij deze job hoort een bedrijfswagen en tankkaart aangevuld met nog heel wat extralegale voordelen.

Contenu du travail

Als dossierverantwoordelijke neem je de eindverantwoordelijkheid in een dossier en help je de klanten bij het nemen van belangrijke beslissingen. Je leidt ook de strategische gesprekken met klanten die minstens twee keer per kalenderjaar plaatsvinden. Je houdt van cijfers en toffe collega’s. Je hebt interesse in de nieuwste apps en tools. Verder sta je ambitieus in het leven en ben je bereid om je verder te ontwikkelen tot expert.

Experience

Je behaalde een bachelor diploma Accountancy-Fiscaliteit of een Master in een economische richting. Je bouwde na je opleiding reeds voldoende praktijkervaring op tijdens een eerste werkervaring.

Offre

Naast werkzekerheid, uitdaging, toffe collega's en autonomie kan je volgende zaken nog verwachten bij dit kantoor:
  • aantrekkelijk salarispakket inclusief wagen, tankkaart, gsm, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en maaltijdcheques
  • flexibele werkuren en de mogelijkheid tot thuiswerken
  • 20 vakantiedagen + 6 ADV-dagen die je vrij mag opnemen
  • kantoor waar het menselijke aspect hoog in het vaandel wordt gedragen

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.