It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Allround architect: restauratie tot stedenbouw

Construction
Antwerpen 2000

Informations sur l'entreprise

Het kantoor verwijst graag naar de sociale en culturele omgeving in hun ontwerpen, rekening houdend met historische context. Het kantoor bouwt dus steeds voort op de bestaande ruimtelijke en sociologische dimensies. Het portfolio van dit bureau bestaat uit projecten gaande van publieke gebouwen, woningen, projecten in restauratie en renovatie tot projecten op de stedenbouwkundige schaal. Afhankelijk van de schaal van de projecten en de nood aan expertise wordt een team samengesteld dat het project opvolgt van plaatsbezoek tot oplevering.

Points forts de ce poste

 • Projecten met betekenis en respect voor de omgeving. Het kantoor gaat er prat op dat hun projecten gebouwd worden met veel zorg voor de bestaande context. Dit is zowel fysisch, sociaal als cultureel en dit resulteert in projecten die in dialoog gaan met hun omgeving. Daarnaast zijn de projecten erg gevarieerd waardoor je steeds in contact blijft komen met nieuwe dingen. Dit zorgt dat je nooit uitgekeken geraakt op copy-paste-projecten.
 • Jong, dynamisch team. Het team bij deze partner is jong en enorm gemotiveerd. Ze trekken allen aan hetzelfde touw en staan 100% achter hun bedrijf en projecten. Dit vertaalt zich in de activiteiten die georganisserd worden en heeft een fantastische groepscultuur als gevolg. Er is geen sterarchitect die aan het hoofd staat en er wordt samen beslist welke opties het meest interessant zijn. Deze teamspirit werkt aanstekelijk en is voor nieuwe medewerkers alleen maar motiverender!
 • Een functie met doorgroeimogelijkheden. Hierbij wordt er rekening gehouden met je eigen ambitie. Je kan meteen als teamlead starten als je ervaring dit toelaat. Je zal dan een team mogen aansturen waardoor je als architect een nieuwe uitdaging kan aangaan. Hierbij kan je snel veel verantwoordelijkheid krijgen! De stap die je nodig hebt in je jobinhoud?

Contenu du travail

Als projectarchitect neem je de verantwoordelijkheid over het projectteam en treed je op als aanspreekpunt van alle betrokken partijen. Samen met je collega’s werk je aan projecten van verschillende schaal in alle fases van de architectuur: Je bent verantwoordelijk voor:
 • Overleg vanaf de start van een project met adviseurs, ingenieurs, projectontwikkelaars om zo ontwerpoplossing aan te bieden.
 • Het volledig opvolgen van de projecten van A tot en met Z in samenwerking met je team.
 • Het vertegenwoordigen van het kantoor bij interne en externe partners. Je bent een ambassadeur van het kantoor.
 • Als je dit wenst, kan je onderzoek voeren naar duurzaamheid en innovatie in de architectuur.

Experience

 • Je bent een architect met een eerste ervaring.
 • Je bent geïnteresseerd in renovatie, restauratie en stedenbouw.
 • Je bent een teamspeler!
 • Bij voorkeur heb je een notie van Autocad en Revit.

Offre

Het is geen traditioneel architectenbureau en ze streven er ook niet naar om dat te worden. Naast een marktconform salaris, flexibele werktijden en een horizontale werkomgeving, vinden ze welzijn net zo belangrijk als welvaart. Het kantoor hecht veel waarde aan de work-life balance en aan goed ontwikkelde teamactiviteiten. Het jonge kantoor heeft een gezonde ateliersfeer waar er in team aan de verschillende projecten wordt gewerkt en waar niemand boven de massa wil uitsteken. Er is veel ruimte voor zelfontwikkeling, versterking van competenties en een gedegen opleiding. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis verder uit te bouwen, te versterken en te delen.

Postuler pour ce poste

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.