It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Zelfstandige Sales Vertegenwoordiger HVAC projecten | 100% op commissie (zonder plafond) | 25u/week

Construction

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een installateur die zich specialiseert in B2B renovatie- en nieuwbouwprojecten in de HVAC sector. Zo hebben ze ervaring in ventilatie, verwarming, koeling, sanitair en hernieuwbare energie. Ze differentiëren zich door te focussen op een persoonlijke aanpak en mond tot mond reclame in plaats van grote marketing campagnes. Ze hebben momenteel een team van meer dan 30 werknemers over heel Vlaanderen en zijn al verantwoordelijk voor meer dan 1500 projecten. Ze zijn momenteel op zoek naar een zelfstandige tegenwoordig die in zijn/haar eigen regio een netwerk heeft of wilt opbouwen van EPC experten, projectontwikkelaars, aannemers, … om zo zelf leads te genereren naast de leads die al binnenkomen via de website en andere kanalen. Je zou volledig werken op commissie. Dit commissiesysteem is uiteraard niet geplafonneerd.

Points forts de ce poste

 • Commissiesysteem. Ze werken met een niet-geplafonneerd commissiesysteem waardoor je rechtstreeks beloond wordt voor je inzet. Het bonuspercentage is 8% en gemiddeld halen hun vertegenwoordigers minstens 100.000 euro aan omzet binnen. Dit betekent dat je dus kan rekenen op minstens 8000 euro bruto per maand.
 • Vrijheid. Aangezien je als zelfstandige 100% op commissie werkt, krijg je natuurlijk de vrijheid om zelf je agenda en activiteiten te bepalen. Ze verwachten simpelweg dat je één keer per week aanwezig bent voor de sales meeting. Het bedrijf merkt dat een beschikbaarheid van gemiddeld 25u per week nodig is om bovenstaande target te behalen. De rest van de week bepaal jij volledig zelf waar jij mee bezig bent: zet je nog een tandje bij voor dit bedrijf of hou jij je met andere zaken bezig? Zo kan je dus met iets meer dan een halve maand werk een extra 8000 euro bruto verdienen, of zelfs meer.
 • Leads. Doordat ze zelf heel wat kanalen hebben die leads genereren krijg je dus eigenlijk een groot deel van je leads cadeau. Dit zorgt ervoor dat je eigenlijk al bijna gegarandeerd een bepaalde omzet binnenhaalt.
 • Afstand. Je wordt verantwoordelijk voor de regio rond je eigen voordeur. Zo verlies je geen uren in de file en kan je je focussen op het leggen van contacten en het binnenhalen van projecten. Het combineren van deze job met andere zaken (werk of privé) wordt op die manier nog gemakkelijker!

Contenu du travail

 • Contacteren B2B (en enkele B2C) leads
 • Een netwerk van EPC specialisten, projectontwikkelaars, aannemers en B2B en B2C eindklanten opbouwen en onderhouden
 • Zelf acties opzetten om de naambekendheid in jouw regio te vergroten en extra leads binnen te halen
 • Relaties opbouwen met bedrijven die voor leads kunnen zorgen (bijvoorbeeld aannemer gespecialiseerd in volledige winkelinrichting) en dus mogelijke projecten jou kunnen aanreiken

Experience

 • Je hebt al een technische basis kennis (door eerdere ervaringen of opleidingen) in de HVAC sector zodat ze tijdens je opleiding de eerste maanden hierop kunnen verder bouwen
 • Je kan zelfstandig werken en kan om met targets
 • Je bent commercieel ingesteld en weet hoe je een netwerk moet opbouwen en onderhouden
 • Je bent bereid om op technisch vlak bij te leren om zo je klanten zo goed mogelijk te kunnen verder helpen

Offre

Je krijgt de kans om met 25u per week een extra maandloon van minstens 8000 euro bruto te verdienen. Je krijgt de vrijheid en flexibiliteit die je verwacht als zelfstandige maar krijgt ook voldoende ondersteuning. Zo krijg je opleidingen, trainingen en technische ondersteuning zoveel je maar wilt. Daarnaast mag je ook rekenen op leads vanuit de website en andere kanalen die bovenop je eigen gegenereerde leads komen en dus een boost geven in je omzet.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.