It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Werfleider Wegenbouw - Brugge-Gent-Kortrijk

Construction
Gent 9000

Informations sur l'entreprise

Met meer dan 30 jaar ervaring in de infrastructuur heeft deze hoofdaannemer zich weten uitbouwen van een familiebedrijf tot een moderne waarde in de wegenbouw. Met hun jong en gepassioneerd management stopt hun ambitie niet, op een hoog tempo blijven ze verder groeien. Ondanks deze groei verliest deze speler zijn identiteit van familiebedrijf niet. Dit resulteert in een zeer toegankelijk management dat mee op de werf staat, waarmee je dagelijks in contact staat en waar wordt geluisterd naar de werknemer.

Points forts de ce poste

Ambitieuze jonge speler: Als jong bedrijf, toch boordevol ervaring en in volle expansie, zien ze de toekomst zeker rooskleurig. Dit maakt dat je als (jonge) werfleider de nodige tools krijgt aangereikt om verder te evolueren, zowel op horizontaal als verticaal niveau. Zo krijg je bij deze speler een zeer duurzame carrière te pakken die je nog veel moois kan leveren in de toekomst.

Uitgebreid en modern machinepark: Met hun uitgebreid en modern eigen machinepark en team van experten in afdeling wegenbouw en afdeling nutsleidingen staat deze speler klaar om elke uitdaging aan te gaan en dan ook kwaliteitsvol af te werken. Dit zorgt ervoor dat ze complexe, interessante werven kunnen binnenhalen en deze dan ook vlot kunnen afwerken zodat de klant maar ook jij tevreden kunnen zijn. Op deze manier werk je aan interessante projecten die met zo weinig mogelijk problemen verlopen en eindigt iedereen tevreden.

Regionale werven: Als echt familiebedrijf gevestigd in de driehoek Brugge/Gent/Kortrijk focust deze speler op de werven in de regio en houdt daarbij ook zoveel mogelijk rekening met de woonplaats van de werknemers. Zo kan je erop rekenen dat je werven niet aan de andere kant van het land zullen liggen en je geen uren in de auto moet spenderen. Daarbij zijn ze ook flexibel in de uren en gunnen ze je voldoende vrijheid om echt te kunnen genieten van de uren na het werk, iets wat het gezin, de vrienden of je passie voor sport ten goede zal komen.

Kwaliteit: Met hun eigen breekwerf en betoncentrale zijn ze volledig onafhankelijk van derde partijen wat betreft afval en beton. Ook zetten ze hard in op kwalitatieve eigen arbeiders en selectie van onderaannemers wat bijdraagt aan het kwalitatieve aspect van de werf maar ook het werken veel aangenamer maakt. Dit zorgt ervoor dat je minder frustraties ervaart door te werken met derde partijen en je je eigen arbeiders en onderaannemers hun werk kunt toevertrouwen waardoor je je al niet met deze zaken moet bezighouden. Dit leidt tot minder frustraties en efficiënter werken voor jou.

Contenu du travail

• Je neemt de dagdagelijkse leiding over het organiseren en coördineren van de uitvoering van je werven van opstart tot oplevering met al het nodige technische en administratieve werk.

• Je bent het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen zoals opdrachtgever, partners, projectleiders als arbeiders.

• Je staat in voor de planning van de werven en zijn ploegen in samenspraak met de projectleider.

• Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en kwaliteit van de werven.

Experience

• Je hebt liefst een diploma behaald in het hoger onderwijs, idealiter bouwtechnisch.

• Je hebt een eerste een relevante ervaring in de infrastructuur.

• Je bent een enthousiast, gedreven persoon die je collega’s meesleurt om elke uitdaging aan te gaan.

• Je bent een vlotte communicator in het Nederlands, het Engels en liefst ook een basis Frans.

Offre

• Je komt terecht in een stabiele, snelgroeiende, ambitieuze onderneming.

• Je komt terecht in een aangenaam, modern bedrijf met tal van doorgroeimogelijkheden.

• Je komt terecht in een bedrijf dat je omringd door de nodige expertise en hulp om kwalitatief te werk te gaan en genoegen uit je werk te halen.

• Je komt terecht in een gezond bedrijf dat hard inzet op werksfeer en welzijn.

• Je kan rekenen op een aantrekkelijk loon met tal van extralegale voordelen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.