It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Werfleider - Infrastructuur - Familiale onderneming - Waasland

Construction
Beveren 9130

Informations sur l'entreprise

Een Familie bedrijf met ondertussen meer dan 30 jaar ervaring in de grond-, omgevings- en afbraakwerken. Een bedrijf met een zeer grote in-house expertise en een modern en goed onderhouden machinepark. Dit modern en innovatief bedrijf dat telkens op maat gemaakte projecten met de grootste zorg tot een goed einde brengt is momenteel op zoek naar versterking. Graag zien ze een gemotiveerd persoon met de juiste ervaring of achtergrond hun team vervoegen.

Points forts de ce poste

Ambitieuze kmo met doorgroeimogelijkheden: Dit zeer ambitieus bedrijf gelooft in de kracht van hun werknemers met het juiste gereedschap. Daarom investeren ze in hun mensen en in hun machinepark. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf in jou gaat investeren door bijvoorbeeld opleidingen etc en je ook telkens met goed onderhouden en modern gereedschap aan de slag kan. Heel aangenaam werken dus. Indien je de juiste interesse en ambitie hebt kan dit ook leiden tot mogelijke doorgroei binnen het bedrijf en de nodige bijhorende opleidingen.

Regionale werven: Dit bedrijf met hoofdkantoor aan de haven van Antwerpen heeft voornamelijk werven binnen een beperkte straal. Met een overvloed aan werven in de regio kan je er zeker van zijn dat je nooit het hele land zal hoeven te doorkruisen om op je werf te geraken. De beperkte afstand zorgt ervoor dat je niet teveel tijd in je auto moet spenderen. Zo ben je elke dag op tijd thuis en heb je voldoende vrije tijd om te spenderen met gezin, vrienden of op de sportclub.

Uitdagende en diverse werven: Deze speler garandeert uitdagende en afwisselende werken. Zo raak je nooit verveeld en blijf je gepassioneerd door je werk. Ook ben je verantwoordelijk voor je eigen aandeel van de werf. Zo ga je zelfstandig aan de slag en ben je een beetje je eigen baas.

No-nonsense familiebedrijf: Geëvolueerd familiebedrijf waar iedereen elkaar kent en direct aanspreekbaar is. Op deze manier blijf je nooit met je vragen zitten en voel je dat er echt wordt geluisterd naar je mening. Dit resulteert in een groot gevoel van appreciatie en waardering.

Contenu du travail

 • Je bent verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de werken binnen de vooropgestelde planning dat jij opmaakt en afstemt met de projectleider en de betrokken partijen.
 • Je coördineert verschillende werven van start tot oplevering. Je volgt deze werven dagdagelijks op en rapporteer hierover met je projectleider.
 • Je staat in voor het bewaken van de kwaliteit en veiligheid van de werf en neemt hiervoor de gepaste maatregelen.
 • Je stuurt de ploegen eigen arbeiders en onderaannemers aan.
 • Je plaatst bestellingen en zorgt ervoor dat het nodige materiaal en de nodige grondstoffen aanwezig zijn op de werf.

Experience

 • Je hebt een diploma hoger onderwijs of gelijkgesteld door ervaring.
 • Je hebt een ervaring in de grond-, omgevings- of afbraakwerken.
 • Vlot en transparant communiceren behoort tot je vaardigheden.
 • Je kan flexibel problemen oplossen.
 • Planlezen en ervaring met graafmachines of Autocad is een groot pluspunt.

Offre

 • Je komt terecht in een aangenaam familiebedrijf waar je je direct goed zal voelen.
 • Uitdagende en variërende werken.
 • Ambitieus bedrijf dat gelooft in investeren in zijn werknemers.
 • Voldoende ruimte om zelfstandig met je team aan de slag te gaan.
 • Een aantrekkelijke verloning met de gepaste extralegale voordelen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.