It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Werfleider bij duurzame en innovatieve aannemer

Construction
22* .

Informations sur l'entreprise

Deze familiale, innovatieve bouwgroep in hartje Kempen onderscheidt zich binnen de bouwsector door hun focus op duurzaamheid, hun passie voor optimalisaties en hun glasheldere toekomstvisie. Het familiebedrijf in kwestie is gespecialiseerd in enerzijds projecten in eigen beheer, anderzijds technisch complexe projecten zoals vrijetijdscentra, co-housingprojecten, kantoorgebouwen en appartementen. Deze zeer diverse projecten behartigen zij vanaf het voorontwerp tot en met oplevering. Deze aannemer heeft ook een sterke eigen ontwikkelingstak.

Points forts de ce poste

 • Eigen ontwikkelingstak en technisch complexe projecten: Deze aannemer doet zowel projecten in eigen beheer, Design & Build, als openbare aanbestedingen. Dankzij hun eigen ontwikkelingstak zijn ze vanaf de eerste minuut betrokken bij het gehele proces zijn er hogere budgetten voorhanden. Daarnaast kan je beroep doen op onderaannemers en leveranciers die kwaliteit, stiptheid en communicatie hoog in het vaandel dragen. Hierdoor zal je werken met de beste onderaannemers en materialen op de markt, waardoor je uiteraard ook kwalitatievere gebouwen kan neerzetten: gebouwen waar je echt trots op kan zijn.
 • Innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid: Je komt terecht in één van de innovatiefste bouwondernemingen op Belgische bodem. Daarnaast staan in deze familiale werkomgeving duurzame en circulaire bouwtechnieken centraal. Ze zijn dan ook één van de voorlopers in de bouwsector op vlak van CLT-S en BIM. Binnen deze onderneming werk jij mee aan het bouwverhaal van morgen.
 • Optimalisatie: Als werfleider krijg je de vrijheid om het gehele uitvoeringsproces te optimaliseren. In deze innovatieve werkomgeving zijn ze steeds opzoek naar nieuwe ideeën en jouw eigen inbreng zal ter harte genomen worden. Op deze manier maak je het gehele proces niet alleen gemakkelijker voor jezelf, maar ook voor jouw collega’s. Jij leert veel bij in deze duurzame onderneming, maar zij leren ook van jou!
 • Familiale werkomgeving: Dit Kempisch familiebedrijf zorgt ervoor dat je goed zit in je vel. Je zal veel sociaal contact ervaren met zowel collega’s als leveranciers en onderaannemers. Daarnaast organiseren ze regelmatig leuke activiteiten naast het werk zoals ontbijtjes, familiedagen en sportactiviteiten, waardoor er ruimte is voor ontspanning.

Contenu du travail

Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering en opvolging van één of meerdere uitdagende projecten. Je staat in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf, tot en met de oplevering.
 • Je zorgt voor de opvolging en controle van de werf van ruwbouw tot oplevering.
 • Je stuurt de dagelijkse uitvoering van het project en bent spilfiguur in de communicatie met eigen werknemers en onderaannemers.
 • Je organiseert de werf met respect voor de opgelegde planning.
 • Je zorgt ervoor dat iedereen op een veilige manier zijn werk doet.

Experience

 • Je hebt een 3-tal jaar ervaring in de uitvoering bij een algemene aannemer.
 • Je behaalde een hoger bouwkundig diploma of hebt gelijkwaardige ervaring.
 • Je bent gedreven en hebt een passie voor bouwen.
 • Je werkt zelfstandig, maar functioneert goed in teamverband.

Offre

Naast het meewerken en uitbouwen van een duurzame bouwtoekomst, word je ontvangen in een gezellig Kempisch familiebedrijf met een sterke groeimentaliteit. Naast het maatschappelijk en milieubewust bouwen, biedt de organisatie jou een moderne omgeving die goed gestructureerd is en heel wat doorgroeimogelijkheden aanreikt.
 • Dankzij projecten in eigen beheer ervaar jij minder stress op de werf en meer voldoening van het afgeleverde werk.
 • Je maakt deel uit van één van de innovatiefste bouwbedrijven op Belgische bodem.
 • Als werfleider kan jij mee de uitvoering optimaliseren en zoeken naar nieuwe oplossingen voor een duurzame bouwtoekomst.
 • Dit sympathieke familiebedrijf zorgt voor een aangename werksfeer in het hartje van de Kempen.

Postuler pour ce poste

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.