It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Werf Coördinator bij Hoofdaannemer met uniek Design & Build concept

Construction
Zaventem

Informations sur l'entreprise

Deze erkende Hoofdaannemer Klasse 8 is door de jaren heen uitgegroeid tot een zeer sterke, professionele, internationale speler met een uniek Design & Build concept. Van appartementen tot sportcomplexen, van kantoren tot hotels, deze aannemer beschikt over een toonaangevend portefeuille van de meest uiteenlopende projecten in de Benelux en Engeland.

Points forts de ce poste

 • BOUWTEAM- Unieke Design & Build projecten: Dankzij hun sterke interne kennis en know-how binnen de utiliteitsbouw faciliteert deze Hoofdaannemer unieke en hoogstaande DBFMO-projecten. Wat start met een weldoordacht en technisch haalbaar ontwerp, vloeit voort in optimale plannen en voorbereidingen van een zeer kwalitatief en rendabel eindproject. Hierdoor weet je – nog voor het project van start gaat – dat je je tanden kan zetten in een werf met een hoge technische realiseerbaarheid en complexiteit. Anderzijds kan je er ook op vertrouwen dat de te verwachtte termijnen op het project realistisch zijn. Hierdoor kan je meer tijd besteden aan de effectieve technische elementen op de werf, in plaats van de strakke deadlines.
 • Future-Proof Bouwen: Bij prestigieuze en hoogstaande DBFMO-projecten, hoort natuurlijk ook een waterdichte en piekfijne voorbereiding. Deze aannemer zet sterk in op innovatieve bouwtechnieken, zoals onder andere het BIM-verhaal. Zij berekenen en tonen vervolgens het gehele voortraject volledig virtueel aan de eindklant. Daarnaast zijn ze dagdagelijks bezig met het zoeken naar duurzame optimalisaties voor future-proof bouwen; dit met oog op kwaliteit én het milieu. Je komt bijgevolg in een onderneming terecht waar je in aanraking zal komen met de nieuwste snufjes op de markt.
 • Tal van doorgroeimogelijkheden: Bij deze aannemer bieden ze ook intern voor hun eigen werknemers heel wat opties aan. Zo zijn ze sterke voorstander van interne opleidingstrajecten en doorgroeimogelijkheden. Zo heeft de gemiddelde werknemer bij dit bedrijf een anciënniteit van ongeveer 20 jaar! Wil je jezelf ontplooien en je skills scherpstellen? Spring dan mee op deze innovatieve sneltrein!
 • Familiebouwers met een passie: Wat begon als een uit de hand gelopen hobby, resulteerde in een sterk uitgebouwde internationale speler. Desondanks deze stevige groei door de jaren heen, behoudt dit bedrijf toch zijn familiale visie op bouwen. Dankzij hun toegankelijkheid en sterke interne communicatie voel jij je als een vis in het water bij deze aannemer.

Contenu du travail

Als Werfleider ben jij verantwoordelijk voor het aansturen, coördineren en opvolgen van alle werkzaamheden van een project.

 • Je zorgt voor de dagdagelijkse operationele coördinatie van uitdagende en diverse projecten.
 • Je begeleid eigen arbeiders en onderaannemers met oog op kwalitatief werk en de technische correctheid.
 • Je volgt vorderingsstaten en werfplanningen op, met respect voor de gemaakte afspraken en kwaliteitsnormen.
 • Je organiseert de bouwplaats en bestelt materialen

Experience

 • Je hebt een 3-tal jaar ervaring in de uitvoering bij een algemeen aannemer.
 • Je behaalde een hoger bouwkundig diploma of hebt geljikwaardige ervaring.
 • Je bent sterk in plannen en organiseren.
 • Je bent communicatief, gedreven en gericht op het motiveren van mensen.

Offre

 • Bouw mee aan unieke en hoogstaande DBFMO-projecten.
 • Een vlotte en kwalitatieve uitvoering gegarandeerd dankzij hun volledig uitgewerkte BIM-cel.
 • Geniet van interne opleidingstrajecten en doorgroeimogelijkheden op korte termijn.
 • Een toegankelijke aannemer met korte communicatielijnen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.