It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Vertegenwoordiger Projectdienst (Oost-Vlaanderen) voor HVAC-Groothandel

Construction
Izegem 8870

Informations sur l'entreprise

Onze klant is een gevestigde waarde op vlak van HVAC. Zo zijn ze al 50 jaar actief in de verkoop van warmte-, water en zonne-installaties op B2B basis. Het bedrijf heeft zijn bekendheid gekregen door de interessante prijs/kwaliteitsverhouding en continue service die ze bieden. Ze zijn ook een KMO met een 60-tal werknemers verspreid over de verschillende filialen. Hierdoor is er ook een zeer familiale sfeer en kan je altijd bij je collega’s terecht. Aangezien ze willen blijven groeien zijn ze opzoek naar een gedreven Vertegenwoordiger voor hun Projectdienst in Oost-Vlaanderen.

Points forts de ce poste

 • Vrijheid. Aangezien deze functie voornamelijk bestaat uit een buitendienstfunctie krijg je ook de nodige autonomie en vrijheid. Hierdoor heb je niet constant iemand die meekijkt over je schouder en kan je dus zelf je agenda invullen.
 • Binnendienst. Ze zijn al 50 jaar actief binnen de HVAC sector en hebben daardoor ook al een enorme kennis opgebouwd en deze staat allemaal ter uwer beschikking in de vorm van een binnendienst. Zo zal je elke vraag die je klant of jij zelf hebt kunnen stellen aan deze binnendienst. Hierdoor blijf je ook constant bijleren en kan je een extra service aan je klanten bieden.
 • Familie. Doordat ze een KMO zijn met verschillende filialen heb je de voordelen die horen bij een groter bedrijf en de voordelen die horen bij een kleiner bedrijf. Zo heb je het aantrekkelijke loon met de extra legale voordelen van een grote onderneming. Daarnaast heb je ook de familiale sfeer met open communicatie van een KMO.

Contenu du travail

Na een inwerkperiode sta je in voor de verkoop en het advies aan grote HVAC-bedrijven, studiebureaus en architecten in deze regio.

 • Actieve en gerichte prospectie
 • Bestaande klantenportefeuille uitbouwen
 • Buitenfunctie met ondersteuning uit binnendienst
 • Autonomie
 • Je rapporteert aan de verkoopspromotor

Experience

 • Je bent een gemotiveerde verkoper die doorzettingsvermogen koppelt aan gezonde, commerciële ambitie.
 • Je hebt een technische opleiding genoten of gelijkwaardig door ervaring.
 • Ervaring in de sector is noodzakelijk

Offre

Je komt terecht in een familiebedrijf met een no-nonsense cultuur waar je de kans krijgt om op een autonome manier jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Ze bieden een vast contract met een aantrekkelijk loonpakket en representatieve firmawagen.

Je krijgt eerst een professionele on-the-job opleiding en constante begeleiding en begint daarna aan een uitdagende salesfunctie binnen een groeiend bedrijf.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.