It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Verantwoordelijke Boekhouding - Doorgroeizekerheid Financieel Directeur - Regio Kempen

Comptabilité & Finance
Malle 2390

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een gekende familiale groep in de regio Kempen met activiteiten gaande van

Points forts de ce poste

  • Groei(zekerheid): in de gestage groei die deze partner de laatste decennia meemaakte zit een lijn die men ook naar de toekomst toe doortrekt. Naast de reële optie om op relatief korte termijn door te groeien tot Financieel Directeur, investeert deze groep ook graag in haar werknemers' persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt hier de vrijheid en ruimte om te werken naargelang jouw kwaliteiten en wensen.
  • Variatie: in je rol van Financieel Verantwoordelijke ben je naast het uitvoeren van de dagelijkse operationele taken ook de belangrijkste contactpersoon voor de verschillende vennootschappen en andere interne afdelingen. In je rol van aanspreekpunt van de afdeling kom je voortdurend in contact met alle interne en externe actoren die betrokken zijn bij alle aspecten van de onderneming. De variatie in je takenpakket vind je zo terug in het breder geheel van je functie.
  • Workspace: je komt terecht in een familiale groep met een gekend positief imago in de regio. Ondanks de doorgemaakte, en geplande, groei van de groep heeft men er altijd op ingezet om het familiale, Kempense, karakter van de onderneming te blijven bewaren. Naast de eerder genoemde groeikansen en stabiliteit naar de toekomst toe kom je dus terecht in een uiterst professionele, ondernemende, omgeving met een aangename sfeer op de werkvloer.

Contenu du travail

Als Verantwoordelijke Boekhouding ben je verantwoordelijk voor onderstaande zaken:

Experience

  • Je behaalde een bachelor (of master) in een boekhoudkundige of financiële richting en hebt een echte hands- on mentaliteit.
  • Bij voorkeur deed je reeds 5 jaar ervaring op in een gelijkaardige functie en ontwikkelde zo een passie en verantwoordelijkheidszin voor je job die je in staat stelt het best uit jezelf, je collega's en de groep te halen.
  • Je bent een echte teamplayer maar kan ook perfect zelfstandig functioneren, bovendien sta je graag dicht bij de verschillende stakeholders en andere actoren van en binnen de organisatie.
  • Een eerste ervaring met Exact Online is een interessante plus, de bereidheid bij te leren en te ondernemen is echter belangrijker!

Offre

Je komt terecht in een gezonde, ondernemende, omgeving met takken binnen verschillende uitdagende sectoren. Ondanks de groei die de onderneming de voorbije jaren meemaakte heeft men er steeds voor gezorgd de familiale, Kempense, roots noot te vergeten en bijbehorende mentaliteit te bewaren op de werkvloer.

Buiten een uitdagende functie met reële doorgroeimogelijkheden binnen een gekende firma kan je hier rekenen op een sterke verloning naargelang je opleiding, eerdere ervaring en verwachtingen. Deze wordt uiteraard aangevuld met een uitgebreid pakket extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, mooie onkostenvergoeding, groeps- en hospitalisatieverzekering...

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.