It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Van stoel tot stad: grote vareïteit aan projecten

Construction
Regio Limburg 3500

Informations sur l'entreprise

Dit middelgrote kantoor in Limburg met een 20-tal medewerkers is actief is in alle disciplines gaande van interieur, architectuur tot en met stedenbouw. Dat betekent dat het kantoor zich buigt over woningbouw, WZ-centra, handelscomplexen, kantoren, stedelijke ontwikkelingen en vaak het interieur van deze architecturale projecten. Binnen deze grote diversiteit aan projecten proberen ze vernieuwende ideeën en concepten te creëren met een groot respect voor omgeving, context en de wensen van de klant.

Points forts de ce poste

 • Enorme variatie in projecten. Het kantoor werkt van stoel tot stad en je zal aan een grote waaier van projecten kunnen werken. Ben je het beu om steeds dezelfde ontwerpen te herkauwen? In dit kantoor zal geen project op elkaar lijken en krijg je de kans om te groeien in verschillende sectoren. Je groeit als architect en kan een vareïteit aan projecten toevoegen aan je portfolio.
 • Een functie met doorgroeimogelijkheden. Hierbij wordt er rekening gehouden met je eigen ambitie. Je kan meteen als teamlead starten als je ervaring dit toelaat. Je zal dan een team mogen aansturen waardoor je als architect een (nieuwe) uitdaging kan aangaan. Dit stapje hogerop zorgt ervoor dat je als architect je kennis kan doorgeven en het team op sleeptouw kan nemen.
 • Jong, dynamisch team. Het team bij deze partner is jong en enorm gemotiveerd. Ze trekken allen aan hetzelfde touw en staan 100% achter hun bedrijf en projecten. Deze teamspirit werkt aanstekelijk en is voor nieuwe medewerkers alleen maar motiverender! Dit vertaalt zich in de activiteiten die spontaan georganisserd worden en heeft een fantastische groepscultuur als gevolg. Er is weinig tot geen verloop in dit kantoor wat de leuke sfeer in de hand werkt.

Contenu du travail

Als projectarchitect treed je op als aanspreekpunt van alle betrokken partijen en neem jij de volledige verantwoordelijkheid over een project:
 • Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van alle fasen van het bouwproces, van concept tot en met uitvoering.
 • Je stuurt projectmedewerkers aan.
 • Je staat garant voor een sterke technische bagage en een kwalitatieve adviesverlening aan de opdrachtgever, studiepartners en aannemers.
 • Je actualiseert typebestekken, ramingsprijzen en standaarddocumenten.
 • Je voert de administratieve opvolging van jouw projecten.

Experience

 • Je hebt ongeveer 5 jaar ervaring als architect en in alle fases van de architectuur.
 • Je bent proactief en aarzelt niet om je intern en extern netwerk aan te spreken om te innoveren.
 • Je hebt een oog voor detail en bent communicatief sterk.
 • Ervaring met grafische programma’s zoals Indesign, Illustrator en Photoshop.
 • Een master stedenbouw is een grote plus!

Offre

Het is geen traditioneel architectenbureau en ze streven er ook niet naar om dat te worden. Naast een marktconform salaris, flexibele werktijden en een horizontale werkomgeving, vinden ze welzijn net zo belangrijk als welvaart. Het kantoor hecht veel waarde aan de work-life balance en aan goed ontwikkelde teamactiviteiten. Samen lunchen, na het werk iets drinken, ... alles gebeurt spontaan en zonder aansturen van bovenaf. Er is veel ruimte voor zelfontwikkeling, versterking van competenties en een opleiding. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis verder uit te bouwen, te versterken en te delen.

Postuler pour ce poste

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.