It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Uitvoerend architect voor maatschappelijk relevante projecten | Aansturen van team | Optie 4/5de

Construction
Waasland

Informations sur l'entreprise

Dit bureau heeft twee vestigingen: eentje in regio Gent, eentje in het Waasland. Verspreid over beide kantoren zijn er zowel senior projectarchitecten, junior projectarchitecten als interieurarchitecten. Allemaal mensen met een uitgesproken passie voor architectuur die bijkomend over een super grote dosis energie beschikken om zich dagelijks in hun werk te smijten. De aanwezigheid van verschillende profielen maakt dat projecten hier in zijn totaliteit worden opgeleverd, inclusief interieur.

Een goede teamgeest vinden de twee zaakvoerders heel erg belangrijk. Daarom werkt iedereen elke vrijdag vanuit het kantoor in het Waasland. Er wordt gezellig samen geluncht om de werkweek te overlopen en om de collegiale banden te onderhouden én te versterken. Om hun kantoor in het Waasland uit te breiden, zijn ze op zoek naar een uitvoerend architect die reeds ervaring heeft opgedaan in de uitvoeringsfase en die er niet voor terugdeinst om een groepje jonge projectarchitecten aan te sturen.

Points forts de ce poste

 • Gevarieerde projecten. Werken binnen dit kantoor staat gelijk aan het realiseren van gevarieerde projecten, zowel op kleine als op middelgrote schaal (tot 10 miljoen), die vooral een maatschappelijke functie en meerwaarde bieden. Hier bouw je letterlijk mee aan projecten met een maatschappelijk oogmerk. De focus binnen dit kantoor ligt alles behalve op commercialisatie van projecten, wel op het samenbrengen van mensen en het opfleuren van de samenleving. Daarnaast wordt duurzaamheid hier hoog in het vaandel gedragen. Allemaal zaken waar je als architect niet anders dan vrolijk en enthousiast van kan worden.
 • Vrijheid en zelfstandigheid. Als architect heb je hier de verantwoordelijkheid over diverse projecten in uitvoering. Met jouw expertise stuur je al bij in de eerste fase, maar neem je de volledige verantwoordelijkheid op vanaf de uitvoerende fase. Vanzelfsprekend ervaar je een trots gevoel over de projecten waar jij van fundering tot en met oplevering verantwoordelijk voor bent geweest. Bijkomend geniet je ook van vrijheid en zelfstandigheid.
 • Work-life balans. De zaakvoerders vinden een goede work-life balans zelf uitermate belangrijk. Zij bieden jou daarom graag de mogelijkheid om zelf jouw agenda in grote mate te bepalen en te beheren. Hierdoor heb je onder andere tijd om ’s ochtends de kinderen af te zetten aan de schoolpoort of om ’s avonds tijdig te kunnen vertrekken naar jouw favoriete sportsessie.
 • Je komt hier terecht in een heel open omgeving waar al jouw collega’s uiteraard ook gebeten zijn door architectuur en waar teamwork heel sterk aanwezig is. Daarnaast is dit een kantoor dat openstaat voor nieuwe beleidssuggesties. Je wordt hier gestimuleerd om mee richting te geven aan de verdere visie van het kantoor, ongeacht anciënniteit. Naast dit alles heb je binnen dit bureau ook de kans om jouw kennis door te geven aan de jongere garde die staat te popelen om in jouw voetspoeren te treden. Op dagelijkse basis begeleid en stuur je hen namelijk aan. Tot slot zijn ambitieuze architecten hier ook zeker en vast aan het juiste adres gezien de doorgroeimogelijkheden. Zo heb je een mooi toekomstperspectief op vlak van carrière en geraak je niet uigeblust.

Contenu du travail

Als architect sta je in voor alles wat zich na na de ontwerpfase afspeelt. Heel specifiek ben je verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van totaalprojecten, waarbij je focust op de uitvoering. Concreet kan je je verwachten aan onderstaand takenpakket:

 • Omgevingsvergunningen
 • Opmaken van uitvoeringsdossiers
 • Volledige uitvoering van de projecten t.e.m. de oplevering
 • Coördineren en aansturen van junior projectarchitecten

Experience

 • Je beschikt over een diploma master in de architectuur of ingenieur-architect.
 • Je hebt na afstuderen ongeveer 7 jaar ervaring kunnen opdoen, inclusief opvolgen van projecten in uitvoering.
 • Je bent in staat om het bouwproces vlot te coördineren en om een klein team aan te sturen.

Offre

Binnen dit energiek bureau ben je als architect verantwoordelijk voor diverse projecten in uitvoering. Om de werfbezoeken uit te voeren, kan je gebruik maken van de elektrische wagen die het kantoor ter beschikking stelt. Zo kan je, indien gewenst, beroep doen op het openbaar vervoer om naar jouw ideale werkplek te gaan. Je beheert jouw eigen agenda waardoor je geniet van een enorme vrijheid en een grote zelfstandigheid ervaart. Naast werken is er in dit kantoor ook ruimte voor plezier met collega’s onder de vorm van etentjes, drinks en uitstapjes. Er wordt toegekeken op een goede balans tussen werk en privé wat maakt dat er voldoende ruimte is voor leuke activiteiten voor en na het werk. Bovendien krijg je binnen dit bureau de kans om jouw opgebouwde kennis en ervaring door te geven aan de jongere garde. Je kan ook in alle openheid aangeven op welke vlakken je jezelf graag nog verder zou willen verdiepen, specialiseren of ontwikkelen d.m.v. externe opleidingsmogelijkheden. Tot slot is zowel een voltijdse als een 4/5de invulling bespreekbaar.

Postuler pour ce poste

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.