It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Uitvoerend architect voor architectenbureau met specialisatie in wedstrijdprojecten

Construction
Brussels 1000

Informations sur l'entreprise

Een team van 30 personen (architecten, Ir architecten, bouwkundig tekenaars, projectleiders...) vormt de basis van dit unieke architectenkantoor dat opereert vanuit hun gloednieuwe kantoor net buiten Brussel. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen 4 verschillende pijlers in het projectenportefeuille waardoor er veel variatie aangeboden kan worden in het takenpakket.

Points forts de ce poste

  • Focus op de uitvoering. Je krijgt de kans je volledig te focussen op de uitvoeringsfase van projecten met uiteenlopende schaalgroottes. In het projectenportfolio van dit kantoor vinden we veel wedstrijdprojecten terug, die door het conceptueel team zeer gedetailleerd uitgewerkt worden. Vanaf de ontwerpfase op zijn einde loopt neem je, afhankelijk van de grootte van het project, de touwtjes zelfstandig of in teamverband in handen. Je krijgt de verantwoordelijkheid projecten planmatig op te volgen en ervoor te zorgen dat deadlines gehaald worden. Aangezien je takenpakket zich grotendeels in de uitvoeringsfase bevindt, kan je hier een sterke expertise in uitbouwen. Je krijgt de kans vruchtbare relaties op te bouwen met externe partners aangezien er vaak met dezelfde bouwheren, studiebureaus en aannemers gewerkt wordt. Op deze manier ligt de efficiëntiegraad van projecten grotendeels in je eigen handen en heb je je worklife-balans op deze manier dus ook zelf onder controle.
  • Uitdagende samenwerkingen. Met zowel nationale als internationale klanten & projecten, worden er vaak samenwerkingen aangegaan met interessante spelers uit de binnen- en buitenlandse architectuurwereld. Zo werden er reeds mega-projecten gerealiseerd die talrijke publicaties haalden in allerhande magazines, alsook sporadisch kleinschaligere projecten als exclusieve villabouw en restauratie/herontwikkelingsprojecten. Deze uitdagende samenwerkingen zorgen ervoor dat je in contact komt met gelijkaardige professionele organisaties wat voor verschillende samenwerkingssynergieën zorgt en waardoor je je netwerk steeds verder kan uitbouwen. Daarnaast zorgt dit ook voor projecten die een positieve toevoeging vormen voor jouw persoonlijk CV.
  • Zelfontwikkeling en groei. De zoekende partij in deze vacature handhaaft een losse, stimulerende bedrijfsstructuur en cultuur. Dit vertaalt zich ook in het zeggenschap in je eigen takenpakket. Afgaande op jouw ambities zal je mee richting kunnen geven in de taken die je wel of niet graag terugziet in het takenpakket. Dit wordt zo gedaan om ervoor te zorgen dat de sterktes van het personeel optimaal benut worden, alsook dat de zwaktes door de juiste personen kunnen worden opgevangen. Je hebt dus zelf inspraak in hoeverre je jezelf wil ontwikkelen naar een breder of diepgaander takenpakket, met als gevolg dat je controle hebt over je professionele groei. Daarnaast gaat dit ook hand in hand met het groeien op financieel vlak, daar waar bonussen als beloning voor sterke prestaties dienen. Verder is het doorgroeien naar vennoot in de toekomst ook een mogelijkheid die bekeken kan worden.

Contenu du travail

Als uitvoerend architect zal je volgende taken terugvinden in het takenpakket. Zoals eerder vermeld is dit flexibel naar eigen ambities.

  • Je trekt projecten vanaf het einde van de ontwerpfase en begeleidt deze in de uitvoeringsfase.
  • Volledige werfopvolging: werfverslagen, werfvergaderingen, informatieoverdracht naar externe partijen
  • Je fungeert als het contactpunt tussen de organisatie en alle stakeholders binnen een project. Je zet als het ware de marges uit binnen een samenwerking en houdt hier een overzichtelijke visie over doorheen het gehele project.

Experience

  • Je hebt een masteropleiding als Architect/Ir Architect
  • Je hebt ervaring in de uitvoering van middelgrote tot grote projecten
  • Je hebt technische kennis van projecten in uiteenlopende sectoren

Offre

Naast de eerder genoemde prachtprojecten en interessante samenwerkingen, heeft dit bedrijf nog veel meer te bieden. De verhuis naar hun nieuwe vestiging stelde dit kantoor in staat een omgeving te creeëren waar een vlotte samenwerking en losse werksfeer centraal staan. Dit zijn dus ook aspecten die ze willen doortrekken op en naast de werkvloer. Het dynamische team dat vandaag de dag de schouders onder de projecten van dit kantoor zet, is een uiteenlopende en enthousiaste groep mensen met verschillende achtergronden binnen architectuur. Naast de kennis die ze momenteel in huis hebben, wordt er ook hard ingezet op de ontwikkeling van het eigen personeel door opleidingen aan te bieden en ruimte vrij te maken voor elke medewerker zijn/haar individuele leerproces.

Binnen dit kantoor wordt er momenteel nog uitsluitend met het zelfstandig statuut gewerkt, al kan hier in de toekomst wel verandering in komen. Qua locatie is het kantoor gevestigd in een stationsbuurt waardoor er gemakkelijk gebruik gemaakt kan worden van het openbaar vervoer. Thuiswerk is ook mogelijk.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.