It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Technisch Sales Manager bij high-end prefabbedrijf

Construction
Aalter

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een high-end prefabbedrijf dat op maat gemaakte gevelelementen produceert en monteert voor uitdagende (vooral high-rise) projecten in België, Nederland, UK en Schotland. Ze maken gevels en complete ruwbouwpaketten vanaf begin tot complete realisatie. Dit doen ze met een eigen team van gespecialiseerde mensen. Ze staan garant voor een onberispelijke kwaliteit in de afwerking van hun projecten met hoogstaande architectuur. Ze zijn momenteel op zoek naar een Technisch Sales Manager voor België (voornamelijk Vlaanderen en Brussel).

Points forts de ce poste

 • High-End. Ze staan bekend voor hun uitdagende projecten met een hoogwaardige afwerking. Ze zijn dus geen prijsspeler maar gaan echt voor kwaliteit. Hierdoor ga je je als Sales Manager dus bij je klanten kunnen differentiëren op vlak van kwaliteit in plaats van simpelweg de laagste prijs te hebben. Daarnaast ga je dus enkel projecten doen waar je echt trots op kan zijn waardoor je een goed gevoel krijgt elke keer je er voorbij rijdt.
 • Vrijheid. Je komt terecht in een functie met veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid. Er heerst dan ook een no-nonsense cultuur in dit sterke productiebedrijf. Daarom krijg je ook het vertrouwen en de vrijheid om op je eigen manier je doelen te behalen. Hierdoor heb je niet constant iemand dat meekijkt over je schouder en mag je dus ook je eigen agenda invullen.
 • Reputatie. Aangezien onze partner toch al een bepaalde reputatie heeft opgebouwd in de sector. Zal deze reputatie ook op jou van toepassing zijn. Uiteraard ga je nog steeds hun producten moeten blijven promoten en ga je projecten moeten binnenhalen door bestaande contacten te gebruiken en je netwerk uit te breiden.

Contenu du travail

Je gaat proactief hun nieuwe en bestaande producten promoten en nieuwe projecten prospecteren met toepassing van prefabbeton. Dit zowel bij ontwikkelaars, architecten, studiebureaus als aannemers.

 • Adviseren en ondersteunen verschillende stakeholders
 • Analyseren van bouwdossiers in ontwerpfase en uitvoeringsfase
 • Opmaak van technisch en commercieel dossier
 • Uitwerken van offertes en meetstaten met ondersteuning van interne dienst en dan ook samen de projecten begeleiden
 • Onderhandelen en afsluiten van contracten
 • Financieel opvolgen en afhandelen van eigen dossiers. Opmaak van vorderingsstaten, verrekeningen en eindafrekening.

Experience

 • Je hebt een technisch of architecturaal diploma.
 • Je bent 2-talig Nederlands en Engels. Frans is een troef.
 • Je bent gemotiveerd om de verschillende aspecten van een nicheproduct te ontdekken.
 • Je bent bereid om doorheen heel België (voornamelijk Vlaanderen en Brussel) te reizen en regelmatig op kantoor in Oost-Vlaanderen te zijn.

Offre

Je komt terecht in een gevarieerde, uitdagende en boeiende job in een boeiende niche van de bouwsector. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, vrijheid en zelfstandigheid en de reputatie van het bedrijf zorgt voor een bepaald aanzien bij klanten. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met een representatieve bedrijfswagen en allerhande middelen ter ondersteuning van je functie.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.