It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Technisch directeur bouwkunde - Marktleider woningbouw - Regio Oost-Vlaanderen

Construction
Kortrijk 8500

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een familiebedrijf dat verder blijft bouwen op meer dan 100 jaar ervaring. Als pionier in haar niche is deze onderneming ondertussen een gevestigde waarde in de bouwsector. Deze positie als koploper hebben ze ook steeds kunnen behouden door gestaag te blijven innoveren en ontwikkelen. Schrijf jij mee aan het volgende hoofdstuk van die succesverhaal?

Points forts de ce poste

 • Expertise. De onderneming heeft zich doorheen de tijd opgewerkt tot absolute marktleider in haar segment. Dit succes is gerealiseerd door voortdurend te investeren in de uitbreiding van zowel de kennis en expertise als in de operationele efficiëntie van de onderneming. Dit meesterschap in combinatie met de gevestigde naam van deze partner resulteert dan ook in een voortdurende toestroom aan projecten en toekomstzekerheid!
 • Verantwoordelijkheid. Na een eventuele korte schaduwperiode ben je meteen verantwoordelijk voor een twintigtal tekenaars en ingenieurs. Als aanspreekpunt voor alle actoren die betrokken zijn bij het technische luik van een project vertaal jij deze informatie naar het aansturen en coachen van je collega's. Deze verantwoordelijkheid zorgt zo voor een enorme variatie in je takenpakket waarbij je op dagelijkse basis voor nieuwe uitdagingen zal komen te staan.
 • Variatie. Op jaarlijkse basis levert deze partner meer dan 200 projecten op, waarbij elk project nood heeft aan een eigen aanpak. Hiernaast werk je ook met een gevarieerd team, bestaande uit uiteenlopende karakters, waar het zelfde voor geldt.
 • Omgeving. Al meer dan 100 jaar is de firma in handen van dezelfde familie en ondanks de groei die ze hebben meegemaakt is dit familiale karakter nooit verloren gegaan. Naast het onmiskenbare professionalisme van het bedrijf blijven ze dan ook permanent inzetten op een positief werkklimaat waarbij geregeld activiteiten worden georganiseerd.

Contenu du travail

Als technisch directeur bouwkunde ben je verantwoordelijk voor onderstaande zaken:

 • Je stuurt 20 medewerkers aan en bent in staat de tekenaars en ingenieurs op dagelijkse basis te motiveren. Je staat er garant voor dat je team werk levert dat voldoet aan de gevestigde kwaliteitseisen.
 • Je geeft leiding op een zelfverzekerde manier en zorgt voor een efficiënte werkplanning zodat de kwaliteiten van eenieder optimaal benut kunnen worden.
 • Je bent het technisch aanspreekpunt voor zowel de werf als het atelier en durft indien nodig alternatieve uitvoeringsmethodes naar voor te schuiven.
 • In samenspraak met de operationeel directeur werk je optimalisatieplannen uit, die je vervolgens voorlegt aan de directie.

Experience

 • Je bent industrieel ingenieur bouwkunde, aangevuld met de nodige technische kennis.
 • Geen uitdaging ga je uit de weg en aan de hand van je analytische denkvermogen ben je in staat steeds de gepaste oplossing te vinden.
 • Kennis van Tekla en/of Revit is een plus, de zin om je team mee te nemen in de implementatie hiervan is een must!
 • Je hebt minstens 10 jaar ervaring binnen de bouw en bent op de hoogte van wat er speelt op de markt.

Offre

Je komt terecht in een onderneming waar ondertussen reeds de vierde generatie van dezelfde familie aan het roer staat. Ondanks de continue groei doorheen de jaren is er steeds naar gestreefd dit familiale karakter te waarborgen. De gevestigde naam en marktpositie getuigen bovendien van een ongeëvenaarde professionaliteit en knowhow.

Naast een mooie verloning kan je rekenen op een volledig pakket aan extralegale voordelen met onder andere een bedrijfswagen met tankkaart.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.