It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Technisch Commercieel vertegenwoordiger | Klasse 7 Aannemer | industriële projecten op maat

Construction

Informations sur l'entreprise

Onze partner is al meer dan 60 jaar de toonaangevende naam in de industriebouw. Ze doen alles van berekenen, tekenen en bouwen allerhande industriële en commerciële gebouwen die voldoen aan de strengste eisen. Ze staan dan ook open voor elk mogelijk project in hout, staal en beton. In samenspraak met hun studie- en ontwerpbureau werken architecten, bouwheren, studiebureaus en bouwpromotoren de sterkste totaalprojecten uit. Hun gepassioneerd team met jarenlange ervaring verzekerd een uitgebreide technische knowhow om elk project tot een goed einde te brengen. Aangezien ze willen blijven groeien is deze groeiende familiale KMO op zoek naar een Technisch Commercieel vertegenwoordiger. Deze vertegenwoordiger kan kiezen om het kantoor in de kempen of in de regio Gent als uitvalsbasis te gebruiken.

Points forts de ce poste

 • Doorgroeimogelijkheden. Onze partner maakt deel uit van een grotere bouwgroep. In deze bouwgroep zitten drie industriebouwers. Wanneer je start zal je verantwoordelijk zijn voor een van deze drie aannemers op commercieel vlak. De bedoeling is dat je op termijn verantwoordelijk wordt voor de sales van de drie aannemers aangezien zij gelijkaardige projecten realiseren maar simpelweg van regio verschillen. Dit betekent dus extra verantwoordelijkheid en uitdaging.
 • Ondersteuning. Momenteel zijn er twee technisch commerciële profielen aanwezig. Zij naderen de pensioen leeftijd en zullen dus hun netwerk en kennis aan jou overdragen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat je in je inloopperiode perfect ondersteund wordt. Ook is er een uitgebreide technische dienst waar je zeer nauw mee gaat samenwerken die je ook zullen ondersteunen.
 • Familiale sfeer. Vandaag de dag werken er ongeveer 70 werknemers bij deze aannemer. Er heerst een zeer familiale sfeer aangezien ze wekelijkse after work drinks organiseren en veel teambuildings en incentices houden. Daarnaast staat de deur van de zaakvoerder steeds open en is er een zeer open communicatie.

Contenu du travail

 • Samen met je technische collega’s sta je in voor de verkoop van industriële bouwprojecten op maat van de noden van de klant
 • Je onderhoudt een netwerk in de bouwsector en breidt dit actief uit
 • Je stelt de uitgewerkte offertes voor aan de klant en voert de onderhandelingen
 • Doorheen het project sta je ter beschikking van de klant om brandjes te blussen of vragen te beantwoorden

Experience

 • Je hebt een bachelor in een bouwkundige richting of evenaart dit door ervaring
 • Je bent commercieel ingesteld
 • Je bent ambitieus en stressbestendig
 • Ervaring in industriebouw is een grote plus

Offre

Je komt terecht in een familiale omgeving binnen de zekerheid van een grotere groep. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen met op termijn de nodige uitdagende doorgroeimogelijkheden. Je gaat heel nauw samenwerken binnen het technisch commerciële team en je zal er nooit alleen voor staan.

Daarnaast bieden ze een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met een hele resem aan extra legale voordelen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.