It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Technisch Commercieel Verantwoordelijke voor klasse 8 aannemer gespecialiseerd in technisch uitdagende projecten

Construction
Hasselt

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een onderdeel van een grote internationale speler in de bouwwereld waar elk onderdeel een bepaalde specialisatie heeft. Dé specialiteit van onze partner is het bouwen van ruimtes waar de hoeveelheid stof en micro-organismen tot een zo laag mogelijk niveau beperkt wordt door de juiste luchtbehandeling toe te passen. Voor deze Cleanrooms hebben ze klanten in zowel de zorgsector als industriële sector (biologie, chemie, voeding, farmaceutica, …). De grootte van de projecten schommelt tussen de 10 en 20 MIO euro per project. Ze differentiëren zich van de concurrentie door vanaf design tot en met validatie het project te begeleiden. Naast Cleanrooms specialiseren ze zich ook op internationaal vlak in het ontwerpen, produceren en installeren van labo’s. Klanten kunnen dus in elk mogelijk scenario rekenen op deskundigheid en jarenlange ervaring. Momenteel zijn ze op zoek naar een Technisch Commercieel profiel om hun bestaande klanten te onderhouden en nieuwe klanten aan te trekken.


Points forts de ce poste

 • Projecten. De projecten waar je verantwoordelijk voor zal zijn zullen enerzijds heel erg gevarieerd zijn op vlak van grootte en techniciteit. Hierdoor heb je voldoende uitdaging en kom je niet in een sleur terecht. Daarnaast zorgt de grootte van de projecten er ook voor dat je een grote verantwoordelijkheid draagt. Ook zal deze ervaring een hele mooie aanvulling zijn op je CV en je carrière een hele boost geven.
 • Doorgroeimogelijkheden. Aangezien onze partner onderdeel is van een grotere groep heb je zowel verticaal als horizontaal verschillende doorgroeimogelijkheden. Zo kan je enerzijds binnen de afdeling zelf doorgroeien maar ook in de grotere groep zijn er op termijn vele mogelijkheden. Daarnaast heeft de grootte van de groep nog andere voordelen zoals job zekerheid aangezien ze een vaste waarde zijn binnen de bouwsector en financieel zeer gezond zijn.
 • Zelfstandigheid. Aangezien je je eigen regio krijgt toegewezen en zelf de kans krijgt om je agenda in te vullen verwachten ze natuurlijk wel een bepaalde zelfstandigheid. Uiteraard ga je ook in veel situaties in teamverband werken. Daarnaast komt er bij deze zelfstandigheid ook heel wat vrijheid en flexibiliteit kijken in de vorm van invulling van agenda en flexibiliteit in uren. Hierdoor heb je niet constant het gevoel dat er iemand op je vingers kijkt.

Contenu du travail

Als Technisch Commercieel Verantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van het klantenbestand.

 • Farming en Prospectie
 • Samen met calculators en engineers de beste oplossing zoeken
 • Technische kennis gebruiken voor commerciële beslissingen
 • Geen droge verkoop, meer advies op maat geven aan de klant

Experience

 • Kennis of affiniteit met techniek en afwerking
 • Commercieel Ingesteld
 • Zelfstandig en in Team verband werken
 • Ervaring in de HVAC-sector is een grote plus

Offre

Bij onze partner kom je terecht in een familiale omgeving en staat de werknemer op de eerste plek. Daarnaast moedigen ze ondernemerschap en ambitie aan. Ze hebben dan ook op termijn veel doorgroeimogelijkheden. Daarnaast krijg je de vrijheid om grote uitdagende projecten voor je rekening te nemen en jezelf echt te ontwikkelen met de juiste ondersteuning.

Daarnaast bieden ze een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met een resem aan extra legale voordelen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.