It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Technisch Commercieel Verantwoordelijke bij gerenommeerde distributeur van HVAC en automatisatie oplossingen

Construction
Brussels

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een Belgisch bedrijf dat al meer dan 60 jaar actief is op de Belgische markt. De basis van hun activiteiten ligt in de automatisatie en het verlagen van het energieverbruik. Ze hebben een reputatie opgebouwd door hun specialisatie en deskundigheid op vlak van meerdere technieken. Zo specialiseren ze zich in verwarming, domotica en verlichting. Dit allemaal voor de residentiële sector en de industrie. Ze zijn momenteel een sterk groeiende KMO met een team van 35 mensen. Ze zijn op zoek naar een technisch commercieel verantwoordelijke om enerzijds bestaande klanten te onderhouden en dit bestand actief te vergroten.

Points forts de ce poste

  • Flexibiliteit. Ze zijn heel erg flexibel op vlak van thuiswerk en glijdende uren. Je wordt verantwoordelijk voor heel Vlaanderen en je mag dus zelf invullen welke klanten je wanneer bezoekt. Ze hebben een kantoor in Brussel maar hier moet je zeker niet elke dag zijn. Hierdoor kan je dus op je eigen manier je targets behalen.
  • Bonussysteem. Ze werken met een tweedelig bonussysteem. Enerzijds krijg je per gerealiseerde verkoop een persoonlijke bonus (0.8% van verkoop bruto). Daarnaast krijg je op het einde van het jaar ook nog een Teambonus afhankelijk van de behaalde omzet. Hierdoor wordt je vast loonpakket dus aangevuld met zeer mooie bonussen zonder dat je volledig afhangt van een variabel loon.
  • Variatie. Je hebt als vertegenwoordiger een dubbele functie. De eerste functie is het onderhouden en uitbreiden van het klantenbestand op vlak van bestaande producten. Daarnaast word je ook verantwoordelijk voor het aan de klant brengen van nieuwe producten. Je zal dus ook instaan voor het organiseren van infosessies en het deelnemen aan opendeurdagen. Je krijgt ook de kans om mee te helpen aan marketing.
  • Ondersteuning. Er is een uitgebreide binnendienst aanwezig waarop je kan terugvallen. Je wordt dus voldoende ondersteund waardoor je ook op technisch vlak je klanten perfect kunt verder helpen. Hierdoor moet jij je niet focussen op technische taken zoals calculatie en offertes.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.