It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Technisch Commercieel Calculator/Verkoper bij high-end speler in totale projectinrichting

Construction
Hasselt 3500

Informations sur l'entreprise

Dit familiebedrijf is al bijna 40 jaar lang dé high-end partner voor totale projectinrichting. Ze specialiseren zich in topinterieurs voor bedrijven, winkels, zorg, horeca en particulieren. Ze zijn een zeer familiaal bedrijf met een vlakke structuur en een open communicatie. Momenteel zijn ze bezig aan een gestage groei en werken er een 50-tal mensen die elks zeer nauw samenwerken. Ze hameren op Belgisch vakmanschap en hebben dus ook hun eigen atelier die zorgen voor een exclusief resultaat van topkwaliteit. Ze zijn momenteel op zoek naar een commercieel ingestelde calculator

Points forts de ce poste

 • Variatie. Doordat er ook een commercieel aspect aanwezig is zal je dus niet elke dag van de week achter je bureau zitten om te calculeren. Zo zal je ook minstens 1 dag per week bij klanten zitten om offertes te verdedigen en projecten binnen te halen. Hierdoor kom je niet in een sleur terecht.
 • Totaalprojecten. Ze specialiseren zich in totaalprojecten. Hierdoor krijg je te maken met technisch uitdagende calculaties aangezien je zowel rekening moet houden met maatmeubilair, vloeren, wanden, schrijnwerk en andere technieken. Geen enkel project zal dus hetzelfde zijn en afhangen van de noden en wensen van de klant.
 • Commercieel. Je zal vanaf de prijsaanvraag tot het afsluiten van het project betrokken zijn. Hierdoor kan je een project afleveren exact op maat van wat de klant wilt. Hierdoor kan je samen met de klant welke producten/materialen ideaal zijn en heb je dus echt zeggenschap in het uiteindelijke resultaat van het project.

Contenu du travail

 • Binnenkomende prijsaanvragen behandelen
 • Noden van klant analyseren en op basis hiervan een offerte opmaken en bij klant verdedigen/verkopen
 • Je zal jezelf specialiseren op vlak van maatmeubilair aangezien dit momenteel een knelpunt is
 • Je staat in contact met architecten, bouwheren, aannemers en particulieren

Experience

 • Je hebt al een eerste ervaring in een gelijkaardige functie achter de rug
 • Je bent zowel financieel als technisch sterk
 • Je bent commercieel ingesteld
 • Je hebt al een basiskennis van maatmeubilair

Offre

Je komt terecht in een uitdagende functie vol variatie en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om bij te leren op technisch vlak en een commerciële draai te geven aan een technische job. Daarnaast heerst er een gemoedelijke sfeer met open communicatie in deze familiale speler.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loon aagevuld met bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering en zo veel meer.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.