It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Technisch Commercieel Adviseur met doorgroeimogelijkheden voor grote onderaannemer gespecialiseerd in uitdagende gevelprojecten

Construction
Puurs-Sint-Amands

Informations sur l'entreprise

Onze klant is de ideale partner voor elk totaalconcept van ieder gevelproject. Dit van studie, ontwerp en productie tot plaatsing. Ze hebben knowhow van zowel nieuwbouw als complexe renovatieprojecten. Ze zijn een dynamische KMO met ongeveer 180 werknemers en behoren tot de top 5 van België in hun markt. Daarnaast zitten ze ook nog eens in een heel sterke groei. Daarom zijn ze op zoek naar een technisch commercieel profiel voor hun service afdeling. Zij focussen zich op onderhoud, herstelling en renovatieprojecten. Dit met specialisatie in aluminium schrijnwerk, gordijngevels en koepels.

Points forts de ce poste

 • Eigen Inbreng. Er wordt constant samen gezeten en overlegd over sales en marketing strategieën. Daarnaast rapporteer je ook rechtstreeks aan het hoofd van je afdeling. Hierdoor wordt er ook rekening gehouden met jouw mening en inbreng waardoor jij ook je stempel kan drukken op de strategie van de afdeling.
 • Doorgroeimogelijkheden. Doordat ze een bedrijf in volle groei met verschillende afdelingen zijn, zijn er zowel groeimogelijkheden op horizontaal als verticaal vlak. Hierdoor kan je dus mee met de onderneming groeien en gaan er zich in de toekomst voldoende kansen voordoen.
 • Projecten. Aangezien ze een gevestigde waarde zijn binnen de sector slagen ze erin om de meest vooruitstrevende en baanbrekende projecten binnen te halen. Zo kan het goed zijn dat je binnenkort met je gezin langs een prachtig gebouw rijdt en dat jij dan kan stoefen dat jij dit hebt verwezenlijkt.

Contenu du travail

 • Zowel farming en prospectie van B2B klanten (Projectontwikkelaars, eindklanten, …)
 • Je verzekert de opmaak/opvolging van offertes en slaagt erin deze om te zetten in resultaten.
 • Na verkoop van grotere projecten zorg je voor een degelijke technische overdracht van de dossiers naar de tekenaars en projectleiders. Bij einde van uitvoering van een project, volg je de feedback op van de klant.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd van de afdeling.

Experience

 • Affiniteit met bouwsector
 • Reeds commercieel technische ervaring
 • Ervaring met lastenboeken, meetstaten en opmaak van offertes
 • Vloeiend Nederlands en Frans is een plus

Offre

Je komt terecht in een dynamische en solvabele KMO met familiale sfeer. Je krijgt een afwisselende job met een goede mix van contacten buitenshuis, teamoverleg en bureau- en administratieve taken. Je bent een belangrijke pijler voor de verdere groei van de Service afdeling.

Je krijgt een verloning in functie van je profiel aangevuld met tal van extra legale voordelen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.