It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Technical Sales Representative bij milieubewuste en vooruitstrevende fabrikant van hoogwaardig isolatiemateriaal

Construction
Antwerp

Informations sur l'entreprise

Onze partner biedt al 70 jaar lang hoogstaande isolatiematerialen aan met oog voor een betere planeet en economie aangezien ze aanzienlijk bijdragen aan de energie-efficiëntie van gebouwen en dus het milieu. Het is dan ook hun doel en passie om bij te dragen aan een mooiere toekomst. Hun productassortiment is gebaseerd op 2 verschillende uiterst hoogwaardige isolatiematerialen. Zo kunnen ze kwaliteit garanderen voor toepassingen gaande van daken, muren en kelders tot vloeren en technische kokers. Ze zijn momenteel op zoek naar een gedreven sales profiel om voornamelijk hun bestaande klanten te onderhouden.

Points forts de ce poste

 • Flexibiliteit. Onze partner staat bekend om haar flexibiliteit op vlak van glijdende uren en thuiswerk. Zo moet je maar 2 keer per maand op kantoor zijn en heb je geen 9-5 uren. Hierdoor kan je files vermijden en je persoonlijk leven, hobby’s en familie perfect combineren met je job. Je krijgt dan ook de vrijheid om grotendeels je eigen agenda in te vullen. Je bent dus in een bepaalde zin je eigen baas. Je moet uiteraard zien dat je je targets behaald maar de manier waarop is volledig je eigen zaak.
 • Kwaliteit. Aangezien ze geen prijsspeler kan je echt naar je klanten gaan met een bepaalde meerwaarde, een bepaalde service. Je hebt de mogelijkheid een technisch probleem van de klant op te lossen. Daarnaast zijn ze ook nog eens enorm toekomst gericht aangezien ecologie gelijkgesteld wordt aan economie. Ze streven dus naar milieuvriendelijke en energie-efficiënte producten. Hierdoor draag ook jij een extra steentje bij aan het behoud van onze planeet.
 • Farming. Doordat ze zo’n kwaliteitsvolle producten hebben, hebben ze natuurlijk na 70 jaar al een naam gemaakt voor zichzelf binnen deze markt. Hierdoor moet jij dan weer geen volledige werkweken gaan besteden aan koude prospectie. Je kan je dus nagenoeg puur focussen op je bestaande klanten en het uitbreiden van deze accounts. Uiteraard is er nog een klein deeltje prospectie maar dit loopt meestal via warme leads. Zo kan je je volledig toeleggen op je accounts en het uitbouwen van duurzame en onbreekbare lange relaties waardoor je ook nog eens een boost aan je eigen netwerk geeft.

Contenu du travail

Je zal instaan voor het behalen van de marge- en omzetdoelstellingen voor de regio’s Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.

 • Ontwikkelen van regionaal Sales Plan
 • Nieuwe producten introduceren aan klantenbestand
 • Adviseer klanten op technisch en commercieel gebied en lever input voor managementrapporten, forecasts en marketingactiviteiten. Vertegenwoordig onze partner op beurzen, marketingevenementen en klantgerichte bijeenkomsten.
 • Kom zelf met ideeën voor sales en marketing

Experience

 • Bij voorkeur affiniteit of ervaring in de verkoop van bouw gerelateerde producten
 • Minimaal 5 jaar sales ervaring
 • Je bent assertief en communicatief sterk
 • Je bent proactief en klantgericht

Offre

Ze bieden een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een stabiel en groeiend bedrijf, waar je de ruimte krijgt om zelfstandig te werken en initiatief te tonen. Daarnaast bieden ze een zeer aantrekkelijk salarispakket dat in lijn is met je verantwoordelijkheden en ervaring.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.