It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Technical Business Developer Benelux bij milieubewuste en vooruitstrevende fabrikant van hoogwaardig isolatiemateriaal

Construction
Waregem

Informations sur l'entreprise

Onze partner biedt al 70 jaar lang hoogstaande isolatiematerialen aan met oog voor een betere planeet en economie aangezien ze aanzienlijk bijdragen aan de energie-efficiëntie van gebouwen en dus het milieu. Het is dan ook hun doel en passie om bij te dragen aan een mooiere toekomst. Hun productassortiment is gebaseerd op 2 verschillende uiterst hoogwaardige isolatiematerialen. Zo kunnen ze kwaliteit garanderen voor toepassingen gaande van daken, muren en kelders tot vloeren en technische kokers. Ze zijn momenteel op zoek naar een Technisch Commerciële Business Developer met een sterke bouwtechnische en commerciële achtergrond die ook vloeiend is in Frans, Nederlands en Engels. Je zou verantwoordelijk worden voor het uitbreiden en onderhouden van het klantenbestand van installateurs voor hun afdeling in blaas wol.

Points forts de ce poste

 • Benelux. Je krijgt een hele verantwoordelijkheid aangezien je in staat voor de gehele Benelux. Hierdoor kan je je netwerk in de bouwsector uitbreiden en leg je contacten die je voor de rest van je carrière nog kan gebruiken.
 • Variatie. De functie is geen gewone Business Developer functie aangezien je enerzijds verantwoordelijk bent voor het uitbreiden van het klantenbestand en de omzet. Anderzijds sta je ook in voor het geven van trainingen aan nieuwe installateurs zodat zij weten hoe ze de blaas wol moeten installeren. Door deze variatie ga je je niet snel vervelen en kom je niet in een sleur terecht.
 • Flexibiliteit. Doordat je een grote regio hebt verwachten ze natuurlijk niet dat je elke dag naar kantoor komt. Zo krijg je de vrijheid om je eigen agenda in te vullen en daarnaast werken ze ook met glijdende uren. Ze verwachten enkel dat je 2 keer per week naar kantoor komt om samen te zitten met de productie, marketing en quality diensten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Contenu du travail

 • Prospectie en farming van installateurs die blaas wol plaatsen
 • Geven van trainingen aan installateurs
 • Aanwezig zijn tijdens kwaliteitsinspecties en systematisch opvolgen van uitgevoerde projecten
 • Constant verbeteren van processen door feedback en eigen inbreng

Experience

 • Bouwtechnische achtergrond
 • Commercieel ingesteld
 • Bereid om te reizen binnen de Benelux regio
 • Vloeiend Engels, Nederlands en Frans
 • Ervaring in blaas wol of gelijkaardige sector is een grote plus

Offre

Ze bieden een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een stabiel en groeiend bedrijf, waar je de ruimte krijgt om zelfstandig te werken en initiatief te tonen. Daarnaast bieden ze een zeer aantrekkelijk salarispakket dat in lijn is met je verantwoordelijkheden en ervaring.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.