It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Storingstechnieker met doorgroeimogelijkheden – regio Buggenhout

Ingénierie
Buggenhout 9255

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een wereldwijde expert in productie van duurzame en innovatieve verpakkingsoplossingen. Met hun hoogtechnologische en innovatieve productieomgeving blinken ze uit op de arbeidsmarkt. Deze productieomgeving is steeds in expansie en vernieuwing.

Points forts de ce poste

De interne doorgroeimogelijkheden en opleidingsopportuniteiten bieden een echte buitenkans voor elke technieker die de uitdaging wilt aangaan! Stabiliteit, werkzekerheid, respect en veiligheid staan centraal binnen dit financieel gezond bedrijf. Iedereen kent iedereen en hoewel het een multinational is, Zorgt deze band tussen de werknemers en tevens het hoger management voor een echt KMO-gevoel.

• Je hebt mogelijkheden in verschillende ploegsystemen. Je kan zowel opteren om in 2 ploegen te werken als in vaste nachtploeg. Indien je op termijn naar een andere ploeg zou willen gaan, zoals een vaste dagploeg of weekendploeg, is dit mogelijk na de opleidingsperiode. Dit zorgt ervoor dat je jouw work-life balance kan behouden of veranderen naargelang uw noden en persoonlijke situatie!

• Je kan rekenen op zelfstandigheid met boeiende en veelzijdige verantwoordelijkheden. Je wordt hier behandeld als een volwaardig teamlid, wiens mening wordt gehoord!

Opleidingen on-the-job om het beste uit jezelf te halen zijn in veelvoud aanwezig, ze investeren in hun werknemers en weten dat iemand enkel kan uitblinken mits de juiste ondersteuning en hulp. De interne opleidingen worden aangevuld met externe opleidingen op maat, om op de meest efficiënte manier jouw doelen binnen je carrière te kunnen bereiken.

Doorgroeimogelijkheden naar o.a. reliability engineering, leidinggevende functies, werkvoorbereider functies, … met een duidelijk traject van 4-5 jaar, om intern door te groeien binnen een bedrijf dat in jouw competenties gelooft en investeert.

• Dit machinepark heeft een breed gamma aan machines waar je mee in contact komt op regelmatige basis (robotica, laminatiemachines, standsmachines, bedrukkingsmachines…). De storingstechniekers worden op korte tijd echte experts in hun vak, dit zowel elektrisch als mechanisch.

Vertrouwen in de capaciteiten van hun werknemers, zelfstandig kunnen werken, luisteren naar de verbeterpunten die worden meegegeven en hier mee aan de slag gaan zijn punten die centraal staan binnen deze organisatie. Ze geloven dat de storingstechniekers die dagdagelijks in contact komen met deze machines de belangrijkste schakel zijn in het bedrijf. Uw mening en advies wordt sterk op prijs gesteld, er wordt echt naar je geluisterd!

Contenu du travail

Als storingstechnieker word je ingeschakeld om het machinepark draaiende te houden alsook om het onderhoud van de verschillende machines voor jouw rekening te nemen. Jouw kennis op zowel elektrisch als mechanisch vlak zal hiervoor nodig zijn.

Storingsonderhoud, dit zal het grootste deel van uw takenpakket zijn. Je bent niet hier enkel om preventieve storingen op te lossen, maar om de controle te behouden over het machinepark en er voor te zorgen dat de storingen aan machines snel worden opgelost. Je zal hier prioriteiten moeten stellen en als een race tegen de klok de oproepen vanuit de productie oplossen.

• Je optimaliseert geautomatiseerde productie-installaties wat betreft productie-output, kwaliteit en technische betrouwbaarheid. Dit kan zowel in de dagdagelijkse taken terug te vinden zijn wanneer het kleinere opdrachten zijn, maar het kan ook projectmatig zijn wanneer de verbeteringen over een langere periode worden gepland.

• Je identificeert, herstelt of vervangt defecte systemen en onderdelen van industriële geautomatiseerde installaties conform reglementering, machinevoorschriften, documentatie,…

• Met PLC (leren) werken voor de PLC gestuurde machines, elektrisch en mechanisch, pneumatica en hydraulica, met een gezonde balans tussen de verschillende soorten machines waardoor je niet elke dag met dezelfde installaties moet werken. Dit zorgt voor de nodige variatie in uw job.

• Werken in een hoogtechnologische omgeving waar veiligheid en collegialiteit centraal staan.

• (Leren) werken met de frequentiemotoren en servomotoren van A tot Z. Dit om storingen op te lossen en preventief onderhoud uit te voeren wanneer nodig. Je zal een echte expert worden en jouw kennis in sneltempo uitbreiden!

Experience

• Je hebt reeds een eerste werkervaring als mechanieker / (polyvalent) technieker / onderhoudstechnieker / storingstechnieker / projecttechnieker / … op zak.

• Een A2 of bachelor diploma in een technische richting, of gelijkwaardig door ervaring.

• Je bent leergierig, flexibel en staat open voor een uitdagende en hoogtechnologische nieuwe omgeving waar je al je technische expertise kwijt kan.

• Je bent bereid om in 2 ploegen te werken of in de vaste nachtploeg. Andere mogelijkheden zijn op termijn zeker bespreekbaar (weekendtechnieker of vaste dagploeg) na een geslaagde opleidingsperiode van ongeveer een 3-4 tal maanden.

Offre

Competitief salarispakket rekening houdend met ervaring en skills. Hier is er geen vaste limiet op, dit wordt met een technische test bepaald (elektrisch en mechanisch). Hoe hoger jouw kennis van techniek, hoe hoger het basis brutoloon. Dit zal een bediendecontract inhouden met alle voordelen die hieraan gekoppeld zijn.

Bijkomende extralegale voordelen:, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques van 8 euro en de mogelijkheid tot fietslease.

20 wettelijke vakantiedagen + 7 ADV dagen (vrij te kiezen - geen verplicht collectief verlof voor het onderhoudsteam!)

Werkzekerheid en een top sfeer met leuke collega’s

• Werken in een hoogtechnologische omgeving met veel opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.