It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Stedenbouwkundig ontwerper gezocht in een modern en vooruitstrevend architectenkantoor

Construction
Hasselt 3500

Informations sur l'entreprise

Dit middelgrote architectenbureau telt een kleine 20 werknemers. Met 2 vestigingen in het Limburgse is dit bureau actief in elke uithoek van de provincie. Een van de 2 huidige zaakvoerders stichtte de organisatie op in het jaar 2000, waarna een ander kantoor zich er later bijvoegde. Het bureau heeft een brede projectenportefeuille waarin zowel residentiële als utiliteits- en industrieprojecten in terug te vinden zijn. Het grootste deel van de projecten situeert zich rond de residentiële sector. Vaak behandelt dit kantoor gemengde projecten waarbij ook heroriëntering en stedenbouwkundige studies bij komen kijken. Deze gemengde projecten zorgen voor een mooie balans tussen uitdaging en expertise. Typisch aan dit kantoor is de moderne en strakke toenadering die steeds weer terugkomt in zowel het exterieur als het interieur van gerealiseerde projecten.

Dit kantoor zet enorm in op de sfeer op de werkvloer. Ze beschrijven de werksfeer bij hen als erg toegankelijk. Er is veel kruisbestuiving tijdens projecten, aangezien het een relatief kleiner bureau is. Dit zorgt op zijn beurt voor een hechte groep collega’s waar, naast werken, ook ruimte is voor andere activiteiten. We spreken hier over een zeer stabiel kantoor, de medewerkers blijven gebruikelijk een lange tijd bij deze werkgever wat voor een familiale sfeer zorgt.

Points forts de ce poste

 • Teamwork. Je staat dagdagelijks in contact met interne en externe partijen die allen eenzelfde doel voor ogen hebben: het realiseren van mooie, vernieuwende projecten. Je draagt je collega's als het ware naar een hoger niveau, en bent de tussenpersoon tussen bedrijf en stakeholders.

 • Vooruitstrevend bedrijf. Je doet inhoudelijk onderzoekswerk en maakt analyses op. Op deze manier zorg je dat je op de hoogte blijft van ontwikkelingen eigen aan je werkgebied. Iets wat door heel het bedrijf nagestreefd wordt om steeds van alle nieuwste wendingen oin de markt op de hoogte te zijn.

 • Doorgroeimogelijkheden. Je zal terechtkomen in een omgeving waar je stappen omhoog kan maken en je ambities kan nagaan.

Contenu du travail

Je zal de functie van stedenbouwkundig ontwerper vervullen met als hoofdtaak het uitwerken van stedenbouwkundige ontwerpvisies.

 • Je werkt ruimtelijke concepten, stedenbouwkundige ontwerpen en ruimtelijke beleidsplannen uit.
 • Je verbindt creatieve ideeën met realiseerbare oplossingen
 • Je werkt in een team waarbij communicatie key is. Niet enkel intern maar ook externe communicatie is een groot aspect van deze job.
 • Je werkt concepten uit in grafische programma's als Indesign, Illustrator en Photoshop.
 • Je werkt ruimtelijke lezingen en onderzoeken uit.

Experience

 • Je beschikt over een Master diploma Stedenbouw - Ruimtelijke planning of landschapsarchitectuur
 • Ervaring in Indesign, Illustrator en Photoshop is mooi meegenomen
 • Je hebt minstens 2 jaren ervaring in stedenbouw

Offre

Je komt terecht in een bloeiend, vooruitstrevend architectenbureau waar je kan werken aan vernieuwende en uitdagende projecten. De brede waaier aan projecttypes zorgt voor een gevarieerd takenpakket waardoor geen één dag hetzelfde is in deze job. Met de juiste ondersteuning zal je van dag 1 al genoeg verantwoordelijkheid krijgen om projecten zelfstandig te leiden.

Je zal terechtkomen in een team waar men met de juiste kennis elkaar perfect aanvult. Zelf zal je ook de verantwoordelijkheid krijgen om teams te sturen en planningen op te maken.

Het statuut, urenstelsel en de vestiging waar je terechtkomt zijn beide bespreekbaar, hier staan de zaakvoerders enorm flexibel tegenover.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.