It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Service Technicus Industriële Koeltechniek bij met internationale opportuniteiten

Construction
Antwerp

Informations sur l'entreprise

Onze klant is een toonaangevende speler in de koeltechnische sector, gespecialiseerd in hoogwaardige koelinstallaties voor diverse industriële toepassingen. Als marktleider streven ze voortdurend naar innovatie en kwaliteit in al hun projecten. Hun klantgerichte aanpak en technische expertise hebben een solide reputatie opgeleverd in zowel binnen- als buitenland.

Points forts de ce poste

 • Buitenlandse kansen: Als service technicus industriële koeltechniek krijg je de mogelijkheid om te werken aan uitdagende projecten in Europa. Hun projecten bieden een unieke kans om je vaardigheden te ontwikkelen in diverse culturele en technische omgevingen. Hierbij kan je reizen combineren met werk, tegen een mooie extra vergoeding voor het werken in het buitenland. Dit is uiteraard geen must, maar wel een vrijblijvende optie.
 • Innovatieve projecten: je werkt bij het onderhouden en repareren van innovatieve koelinstallaties die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van efficiëntie en duurzaamheid. Je krijgt de kans om betrokken te zijn bij de nieuwste technologische ontwikkelingen op gebied van koelstoffen in de sector en je expertise te delen met hun team van ervaren professionals.
 • Groeimogelijkheden: Het bedrijf gelooft sterk in de groei en ontwikkeling van hun eigen medewerkers. Je krijgt de kans om je carrière verder uit te bouwen door middel van trainingen, opleidingen en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van managementtrainingen, of het behalen van koelcertificaten indien je deze nog niet hebt. Zo kan je op termijn doorgroeien en je persoonlijke ambitites verwezenlijken.

Contenu du travail

Als service technicus industriële koeltechniek ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van complexe koelinstallaties.
Je werkt samen met een team van ervaren professionals om serviceprojecten succesvol af te ronden binnen de gestelde deadlines en budgetten.
Je taken omvatten onder meer het uitvoeren van technische inspecties, het oplossen van storingen en het bieden van technische ondersteuning aan klanten.
Daarnaast werk je nauw samen met de engineeringafdeling om innovatieve oplossingen te ontwikkelen of te bekijken voor specifieke klantbehoeften.

Experience

 • Een diploma in de koeltechniek of een gerelateerd vakgebied.
 • Relevante ervaring in het onderhoud en reparatie van industriële koelinstallaties.
 • Sterke technische vaardigheden en probleemoplossend vermogen.
 • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.

Offre

Wil jij meer dan de dagelijkse aanbiedingen binnen de techniekensector en bent u klaar voor de volgende stap in uw carrière? Droomt u al even over een functie met buitenlandse mogelijkheden of werken aan de meest innovatieve koeltechnieken, maar blijven de mogelijkheden binnen je huidige job steevast uit? Dan kan deze opportuniteit wel eens de volgende stap zijn in uw carrière!

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische en internationale werkomgeving.
 • Een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Een hecht team van professionals met een passie voor techniek en innovatie.
 • Mooie bonussen indien je graag buitenlandse projecten mee wilt begeleiden

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de koeltechnische industrie? Contacteer me dan zo snel mogelijk voor een vrijblijvend kennismakend gesprek

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.