It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Senior projectontwikkelaar bij ondernemende, ijzersterke projectontontwikkelaar

Construction
Limburg

Informations sur l'entreprise

Deze groeiende en ondernemende projectontwikkelaar en vastgoedinvesteerder met kantoor in enkele belangrijke centrumsteden is op korte termijn een belangrijke vastgoedontwikkelaar en investeerder geworden op de ontwikkelingsmarkt. Zij creëren het vastgoed van overmorgen, met strategische binnenstedelijke locaties die mee vormgeven aan de stad van de toekomst, maar ook met woon-, werk- en beleefprojecten in de stadsrand. De ambities van deze speler reiken ver. Bedoeling is, te bevestigen en verder te groeien als topspeler in de Vlaamse ruit.

Points forts de ce poste

 • Je komt terecht in een bedrijf dat als een goed geoliede machine en met een sterke portefeuille alsook kapitaal de komende jaren tegemoet gaat. Dit is in de huidige vastgoedmarkt geen overdreven luxe. Je tekent voor een stabiel verhaal met groeipotentieel voor jouw alsook voor de organisatie.
 • Deze bedrijfsstructuur is zeer duidelijk opgebouwd. De business developers generen interessante leads die de ontwikkelaars mee bekijken en verder ontwikkelen tot aan vergunning. Vanaf vergunning nemen de projectmanagers op hun beurt het dossiers over. Er wordt in tandem gewerkt zodat er geen informatieverlies is maar ieder focust tegelijkertijd op zijn eigen vakgebied. Dit zorgt voor een optimaal bouwdossier.
 • Er wordt een breed scala aan projecten ontwikkelt: residentieel, kantoren, mixed-use ontwikkeling. Je komt in aanraking met diverse projecten waardoor je voldoende afwisseling hebt en kan bijleren in diverse vakdomeinen.
 • Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Head of Development. Je krijgt voldoende ownership over jouw eigen projecten en kan bij vragen snel bij iemand terecht. Er is bovendien geen tijdverlies door eindeloze beslissingsniveaus. Hierdoor kunnen belangrijke beslissingen snel genomen worden en raak je niet gefrustreerd door het eindeloos wachten op beslissingen die invloed hebben op jouw werkwijze en timing.
 • Je komt terecht in een dynamisch team en draagt bij aan de groei en uitbouw van deze speler. Hierdoor ben je actief betrokken bij beslissingen die invloed zullen hebben op jouw werk voor de komende jaren. Je kan hierdoor meedenken en zal optimaal je werk kunnen verrichten.
 • Door de flexibiliteit van de verschillende kantoren kan je afhankelijk van jouw agenda, thuissituatie en projecten bepalen vanuit welk kantoor je werkt. Er is ook flexibiliteit naar het bepalen van eigen agenda alsook thuiswerk.

Contenu du travail

 • Het succesvol managen van de ontwikkelingsfase van multidisciplinaire projecten.
 • Adviseren en assisteren van het management naar de te nemen beslissingen.
 • Analyseren van de financiële haalbaarheid, de cashflow scenario's en bewaken van de interne rentabiliteit.
 • Het verkrijgen van een uitvoerbare bouwvergunning en samenwerking met de bouwafdeling tot de definitieve oplevering van het project.
 • Je gaat bij de bevoegde instanties na wat de ontwikkelmogelijkheden zijn
 • In bepaalde dossiers, stuur je de diverse betrokken partijen aan in het vergunningentraject en voer je besprekingen met de bevoegde instanties teneinde een haalbare en duurzame vergunning te bekomen.
 • Je bouwt een professioneel netwerk uit, onderhoudt contacten met lokale bestuurders, notarissen, architecten, … en negotieert de samenwerkingsvoorwaarden

Experience

 • Je hebt een bachelor of masterdiploma in de richting Stedenbouw, Architectuur, Rechten, Industrieel Ingenieur Bouwkunde, TEW… of gelijkgesteld door relevante ervaring
 • Ervaring in projectontwikkeling van grootschalige vastgoedprojecten
 • Je beheerst het wetgevend kader inzake Ruimtelijke Ordening
 • Je beschikt over een netwerk in de vastgoedwereld en houdt van netwerken
 • Je bent commercieel en resultaatsgericht, daarnaast werk je punctueel en zelfstandig en heb je de nodige verantwoordelijkheidszin

Offre

Je komt terecht in een dynamisch team en draagt bij aan de groei en uitbouw van deze ontwikkelaar. Je werkt in een familiebedrijf met korte rapporteringslijnen. In hun strategisch HR-beleid streeft deze partij altijd naar een Best in Class -werkomgeving. In hun snelgroeiende organisatie krijg je de ruimte om ook jouw eigen carrière pad verder te plaveien. Als kers op de taart ontvang je een competitief salaris in vast dienstverband.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.