It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Senior Projectmanager voor multidisciplinaire herontwikkeling bij beursgenoteerde projectontwikkelaar

Construction
Brugge 8380

Informations sur l'entreprise

Deze multidisciplinaire projectontwikkelaar is een belangrijke en vaste waarde op de vastgoedmarkt. Ze investeert niet enkel in complexe, duurzame en mooie vastgoedprojecten maar ook in hun werknemers. Dit door groeiperspectief aan te bieden en een aangename, supportive omgeving te creëren. Ze zijn thuis op verschillende vakgebieden in binnen-en buitenland en hebben jarenlange expertise op hun teller staan.

Points forts de ce poste

 • Het bestuur van deze speler heeft ruime ervaring en expertise in het vastgoed. Zij ontwikkelen met een langetermijnvisie en zijn de trends altijd één stap voor.
 • Team work, ambitie en kwaliteit beschrijven de visie en de teamspirit van deze ontwikkelaar. De work hard, play hard mentaliteit is hier sterk ingeburgerd. Er wordt uiteraard hard gewerkt, maar er wordt ook tijd gemaakt voor een teambuilding weekend naar het buitenland, een etentje met de collega’s, een afterwork, …
 • Wederzijdse flexibiliteit zorgt ervoor dat er rekening kan gehouden worden met privésituaties. Als jij je flexibel kan opstellen zal deze regel ook in de omgekeerde richting gelden. Men rekent op jouw autonomie en professionalisme om je werk met zorg gedaan te krijgen.
 • Je herontwikkelt een multidisciplinair project van aanzienlijke grootte met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en door gebruik te maken van de mooiste technieken en nieuwste materialen. Ook hier geldt het principe; think out of the box.
 • Deze speler draagt teamspirit, creativiteit en verantwoordelijkheidszin hoog in het vaandel. Ze rekenen op wederzijdse flexibiliteit en bieden hoge maten van zelfstandigheid aan. Ze erkennen talent en bieden interessante kansen om door te groeien naar de positie waarvan jij droomt.
 • Deze speler zet in op maatschappelijk relevante projecten, duurzaamheid en loyaliteit. Ze bouwen steden op mensenmaat en houden ten alle tijden de eindgebruiker in het hoofd. Ze houden rekening met actuele maatschappelijke- en milieukwesties. Dit maakt dat ze helemaal mee zijn met de huidige tendensen en jij kan werken met de nieuwste technologieën.
 • De balans tussen werk- en privéleven is zeer belangrijk voor deze speler. Ze hechten veel waarde aan flexibiliteit in de organisatie van het werk: mogelijkheid tot telewerken, extralegale vakantiedagen, … Tot slot streven ze ernaar om het dagelijks leven van de medewerkers te vergemakkelijken.

Contenu du travail

 • Binnen de afdeling Development werk je met ontwikkelaars en Project Managers samen op projecten die zowel kantoren, residentieel of commercieel vastgoed, als mixed-use projecten kunnen zijn.
 • Van bij de ontwerpfase van het ontwikkelingsproject ben je betrokken bij het op punt stellen van de voorontwerpen (meer bepaald het bouwtechnische luik) net zoals bij de keuze van de (externe) projectdeelnemers (architecten en ingenieurs).
 • Je stelt de overeenkomsten op van de verschillende externe projectdeelnemers, op basis van de beschikbare modeldocumenten.
 • Je brengt jouw expertise aan bij de bouwheer en dit in het bijzonder door de controle van de technische haalbaarheid van de vooropgestelde werken en door de opmaak van een gedetailleerde kostencalculatie van deze werken, doorheen de verschillende fases van het project.
 • Je suggereert en verantwoordt optimale technische oplossingen die betrouwbaar, economisch en milieuvriendelijk zijn.
 • Je coördineert, organiseert en anticipeert op de verschillende activiteiten van de projectdeelnemers en aannemers.
 • Je ontvangt de uitvoeringsdocumenten van de verschillende projectdeelnemers binnen de vooropgestelde termijnen en je zorgt voor de controle en de coherentie van deze documenten.
 • Je zorgt voor het bouwtechnisch op punt stellen van het project. Samen met de Procurement Manager sta je in voor het vlotte verloop van de aanbestedingsprocedures en de uiteindelijke toewijzing van de werken aan de aannemer(s), in overleg met de bouwheer. Je maakt de besteldossiers op voor de aannemers.
 • Je bereidt de project- en werfvergaderingen voor en je neemt er actief aan deel. Door jouw grondige kennis van de plannen, de uitvoeringsdocumenten en de planningen garandeer je een gedetailleerde controle (zowel bouwtechnisch als financieel) van de werkzaamheden en de verdediging van de belangen van de bouwheer.
 • Je bereidt gedurende het project de bijvoegsels van de aannemings– en intervenantenovereenkomsten voor.
 • Je waakt over het respecteren van de termijnen. Je organiseert de opleveringswerkzaamheden van het gebouw (en in voorkomend geval de omgevingsaanleg en het eventuele over te dragen openbaar domein) en je controleert het ‘as built’-dossier op inhoudelijke volledigheid en coherentie met de uitgevoerde werken.
 • Je houdt het budget dat goedgekeurd werd voor de werf onder controle. Je wordt betrokken bij de budgetcontrole van het project en de opmaak van de maandelijkse rapporten voor de bouwheer
 • In samenwerking met de bouwheer, neem je deel aan de constante verbetering van de coherentie, nauwkeurigheid en efficiëntie gedurende de verschillende fasen van het bouwproces.

Experience

 • Je hebt een basisdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur – afstudeerrichting bouwkunde of architectuur.
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een technische verantwoordelijkheid in bouwkunde. Je bent geïnteresseerd in alle gebouwentechnieken.
 • Je beschikt over een uitstekende organisatiecapaciteit, administratieve nauwkeurigheid en je hebt zeer goede communicatievaardigheden (zowel gesproken als geschreven). Je kan synthetiserend en sturend optreden en je slaagt erin om de onderneming correct te vertegenwoordigen.
 • Jouw professioneel gedrag wordt gekenmerkt door resultaatgerichtheid en een autonome werkmethode binnen een team.
 • Je bent Nederlandstalig en beschikt over een goede praktische kennis van Microsoft Office en geïnformatiseerde toepassingen in de bouwkunde (CAD, …).

Offre

Deze ontwikkelaar waardeert teamgeest, creativiteit en verantwoordelijkheidszin en weet talent te appreciëren en te belonen. Ze bieden je doorgroei- en opleidingsmogelijkheden in een motiverende werkomgeving, een aantrekkelijke verloning en extralegale voordelen. Dit in zowel vast dienstverband alsook in het zelfstandige statuut.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.