It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Senior Project Engineer bij vooruitstrevende leverancier van HVAC totaaloplossingen

Construction
Aartselaar 2630

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een toonaangevende leverancier van totaaloplossingen voor residentiële en niet-residentiële HVAC-projecten. Ze gebruiken hun expertise om het binnenklimaat van hun klanten op een energie-efficiënte manier te optimaliseren. Hun klanten bestaan uit aannemers en installateurs maar ze delen ook hun expertise met consultants, architecten en studieburelen. Ze zijn momenteel op zoek naar twee Senior Project Engineers, een voor de regio Aartselaar en een voor de regio Zaventem.

Points forts de ce poste

 • Doorgroeien. Op termijn is er ruimte voor ontplooiing. Zo kan je doorgroeien naar Productmanager of Accountmanager of zelfs Area Sales Manager. Zo heb je verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Afhankelijk van je voorkeur en kennis kan je je meer gaan focussen op de producten of meer op de sales.
 • Job op maat. Verder krijg je ook de mogelijkheid om je te specialiseren in een werkdomein aansluitend bij je profiel. Zo wordt je een echte specialist in het soort producten/projecten dat jou het meeste licht. Hierdoor word je gekend in de markt en zal je een echte service kunnen bieden.
 • Kwaliteit. Ze zijn echt wel een klinkende naam in de sector en zijn dus geen prijsspelers. Ze maken er een punt van om de best mogelijke service te koppelen aan de nieuwste producten met het oog op efficiëntie, kwaliteit en bovenal duurzaamheid naar energie en milieu toe. Je komt dus terecht in een professionele omgeving waar je een echte service kan bieden aan klanten en hun problemen gericht kunt oplossen.
 • Takenpakket. Je hebt een breed takenpakket. Het is geen simpele binnendienst functie waar je technische vragen beantwoord en commerciële ondersteuning verleent. Je vormt namelijk een tandem met een Accountmanager en gaat dus ook regelmatig mee naar werven om de uitwerking van projecten mee te ondersteunen. Je onderhoudt daarnaast ook het contact met internationale fabrikanten en leveranciers. Er is dus voldoende uitdaging en variatie.

Contenu du travail

 • Technisch en commercieel advies geven
 • Prijsaanvragen opvolgen en prijsaanbiedingen opstellen
 • Orders ingeven in ERP-Systeem
 • Verkoop van offertes
 • Contact met Internationale fabrikanten en leveranciers
 • Regelmatig mee naar werven ter ondersteuning

Experience

 • Je hebt reeds 5 jaar ervaring in de HVAC wereld
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en je maakt je verstaanbaar in het Frans en Engels
 • Je kan zowel autonoom als in team werken
 • Je bent stressbestendig en communicatief sterk

Offre

Je komt terecht in een dynamisch team vol doorgroeimogelijkheden in een groeiende KMO met Internationaal aspect. Je krijgt de kans tot thuiswerk en variatie op vlak van een takenpakket op maat.

Je ontvangt een aantrekkelijk salaris in functie van jouw profiel aangevuld met extralegale voordelen ((maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, bedrijfswagen met tankkaart ...) en 12 ADV dagen per jaar.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.