It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Senior ontwerparchitect gezocht voor internationale pioneer in complexe gebouwen

Construction
Brussel 1000

Informations sur l'entreprise

Deze grote speler in België op internationaal vlak buigt zich steeds over grootschalige en complexe projecten met de nodige huzarenstukjes. Intern stellen ze een duurzame aanpak van ontwerp, uitvoering en techniek voorop. Het kantoor richt zich enerzijds op de mens waarbij elke opdracht de mens centraal staat in en rond het gebouw. Anderzijds is het nieuwsgierig door complexe dromen om te zetten naar vernieuwende oplossingen. Als laatste is het kantoor vakkundig: expertise wordt door de multiculturele dynamiek gedeeld.

Points forts de ce poste

Je krijgt de kans om een mooie stap vooruit te zetten binnen een gerenommeerd kantoor. Dit maakt dat je terechtkomt in een internationale omgeving waarbij Je jouw vakkennis kan verbreden en je expertise kan ontwikkelen door mee te werken aan prestigieuze projecten. Je krijgt de kans om aan uitdagende projecten van verschillende schalen te werken die elks een internationale uitstraling hebben. De projecten waar je aan zal meewerken zijn in de healthcare sector, design & build, scholen, residentiële projecten, publieke projecten, kantoorgebouwen, mixed-use programma’s om enkele vorbeelden te noemen. De mens staat centraal rond elk gebouw wat maakt dat je meewerkt aan de maatschapelijke impact op de de omgeving gecombineerd met het esthetische. Vertrekkend uit de behoefte van onze maatschappij passen en de uitdagingen die er bij komen kijken doorheen de jaren. Je komt terecht in een omgeving waarbij jij en collega’s elkaar kunnen inspireren om het beste van jezelf te laten zien. Dit dankzij een ongedwongen werkfsfeer, de creatieve uitvalsbasis en de mogelijkheid om een occasioneel wedstrijdje kicker te spelen tijdens de middag. Het architectenbureau voorziet een jaarlijks opleidingsbudget waar jij de keuze hebt om je te verdiepen in onderwerpen die jouw interesseren. Dit maakt dat jij je kan ontplooien tot de architect die je wenst te worden. Is het in BIM, CLT-bouw, circulaire bouw? Dat bepaal jij volledig zelf.

Contenu du travail

Als senior ontwerparchitect is het jouw taak om de volgende zaken te kunnen: Jij neemt het voortouw in het kwalitatieve ontwerpen, van voorstudiefase en voorontwerp tot stedenbouwkundige aanvaag. Je zet de vraagstelling van de klant-bouwheer om in een architecturale oplossing. Je zorgt ervoor dat je met dit uitgewerkte concept zowel op interne als op externe meetings anderen kan overtuigen van jouw ideeën en invalshoeken. Voorstudies zoals stabiliteit, technieken, brandveiligheid, ... kunnen op tijd worden geïntegreerd omdat jij het ontwerp in de goede richting stuurt. Eens het project bij de uitvoering zit, bewaar je in samenspraak met de projectarchitect het esthetische aspect van het ontwerp. Voor grote ontwerpen begeleid je het team, kleinere dossiers (inclusief normering en opmaak van de ontwerptekeningen) kan je zelf uitwerken.

Experience

Je hebt genoten van een opleiding als (ingenieur-) architect met een portfolio van minimum +5 jaar ervaring. Dit maakt deel uit van jouw karakter: creatief, abstracte denker, doorzetter, teamplayer, initiatiefrijk. Interesse om te werken op verschillende schalen en een basiskennis van Revit of de wil om hierin te investeren. Beheersing van de Nederlandse taal; kennis van het Frans en/of het Engels is noodzakelijk

Offre

Je komt terecht in een innovatief architectenkantoor dat inzet op brede duurzaamheid. Met een ongedwongen werksfeer en ruimte voor continue zelfontwikkeling, versterking van competenties en gedegen opleiding. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis verder uit te bouwen, te versterken en te delen. Hierdoor draag je bij tot het verhogen van het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van het kantoor. Daarnaast kom je terecht in een prachtig kantoor in Brussel, midden in de bruisende stad, met mogelijkheid tot thuiswerk.

Postuler pour ce poste

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.