It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Senior dossierbeheerder voor flexibel en familiaal kantoor

Comptabilité & Finance
Roeselare 8800

Informations sur l'entreprise

Dit moderne kantoor regio Roeselare is op zoek naar een accountant met kennis van A tot Z. Wil jij terechtkomen in een dynamisch team dat de handen in elkaar slaat? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Dit kantoor heeft zowel jonge als meer ervaren medewerkers. Ze zetten enorm in op teamwerk en het onderhouden van duurzame relaties met hun klanten.

Het kantoor bestaat uit een gezellige groep van een 25tal medewerkers. Groepssfeer is hier zeer belangrijk, je zal je hier zeker geen nummer voelen. Ook hebben ze enorm veel inhouse kennis zo hebben ze fiscalisten als juristen in huis. Voor complexere dossiers kan je hier dus steeds op terugvallen. Met de optie tot thuiswerk en glijdende uren kom jij in een evenwichtige omgeving terecht met de mogelijkheid om een op maat gemaakte work – life balance samen te stellen.

Points forts de ce poste

 • Doorgroeimogelijkheden, zo kijken ze samen met jou naar de toekomst en hebben ze oog voor je ambities, wil je ergens expert in worden? Meer complexere dossiers? Allemaal mogelijk hier. Dit gaat natuurlijk gepaard met tal van opleidingsmogelijkheden zowel intern als extern. Je zal hier dus zeker niet jaar en dag hetzelfde takenpakket hebben. Uitdaging voldoende dus als je het ons vraagt!
 • Bye, bye voorbereidend werk. Jouw taak zal uitsluitend bestaan uit controle, afwerking en klantenbesprekingen. Je kan je dus toeleggen op de meer uitdagende taken waardoor je dagen voorbijvliegen!
 • Aandacht voor work-life balance: je werkt hier in een 40 uren week waardoor je kan genieten van 12 extra verlofdagen. Ook heb je hier glijdende uren, iets te veel gesnoozed deze ochtend? Geen probleem dan start je gewoon een half uurtje later. Moet je op tijd thuis zijn voor een potje tennis met de vrienden of voor de kinderen van school te halen? Dan kan je vroeger stoppen. Ook aan thuiswerk is gedacht, na een inloopperiode kan je van thuiswerken.
 • Familiale sfeer: een middelgroot kantoor met het karakter van een klein kantoor. Regelmatig organiseren ze dan ook leuke teamactiviteiten, de boog moet niet altijd gespannen staan toch? Geen stijve bedoeling onder de collega’s wel een tweede gezellige familie. Je zal je hier dus snel thuis voelen

Contenu du travail

Als dossierbeheerder neem je de volledige boekhouding onder je handen. Je draagt de verantwoordelijkheid over een klantendossiers en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Dit door te luisteren naar de klant en door een optimale dienstverlening te verzorgen tijdens hun hele ondernemingsproces.

Experience

Voor deze functie zoekt het kantoor een enthousiaste persoon met volgende profiel:

 • Je hebt werkervaring in een boekhoud- of accountancykantoor.
 • Je bent in bezit van een bachelor of master accountancy & fiscaliteit.
 • Je werkt proactief en klantgericht.

Offre

Wat kan je verwachten als je bij dit kantoor start?

 • Een marktconform loonpakket met een bedrijfswagen.
 • Uitgebreid takenpakket.
 • De mogelijkheid om te groeien en een expertise uit te bouwen.
 • Mogelijkheid om na de inloopperiode eigen uurrooster en agenda bepalen

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.