It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


(Senior) Calculator voor een stabiele en succesvolle hoofdaannemer

Construction
Ghent

Informations sur l'entreprise

Deze alombekende hoofdaannemer kent een zeer karakteristieke werkethiek wat aan de basis ligt van zijn hoge aanschrijving. Door een duidelijk uitgewerkte structuur heeft deze klasse 8 hoofdaannemer korte communicatielijnen op en naast de werf. Gezien een oud vertrouwd werknemer naar een welverdiend pensioen uitkijkt, zoeken ze een Calculator met interesse in diverse projecten. De firma heeft een uitgebreid werkoppervlak, wat inhoudt dat ze actief zijn in de industrie, residentiële-en utiliteitsbouw. Wil jij je verdiepen in zowel private als openbare dossiers van diverse bouwprojecten van 5 tot 40 miljoen euro?

Points forts de ce poste

 • Je zit op de bovenste verdieping van één van de mooiste hoofdaannemer kantoren van België. Op deze verdieping krijg jij de mogelijkheid om jouw eigen kantoorruimte te kiezen zodat jij in alle rust je kan focussen op de job.

 • Gezien de gevarieerde projecten in zowel private als openbare sector zullen jouw dossiers gevarieerd en uitdagend blijven. Daarnaast luistert de commerciële directeur graag naar de werknemers als er een voorkeur is voor bepaalde type projecten.
 • Eén van de belangrijkste hoofdpijlers van deze bouwonderneming is de korte communicatielijn naar de directie en andere afdelingen. De betrokkenheid van de leidinggevende figuren zie je dan ook metten terug in de frequente werfbezoeken, open kantoordeuren en geregelde evaluatiemomenten.
 • Je bent verantwoordelijk voor de specifieke berekeningen van het project. Je maakt een correcte inschatting naar werkuren en kostprijs van ontwerp, engineering, productie, afwerking enzovoort…. Je verzamelt alle prijzen door slim rekenwerk of met behulp van steekkaarten en een efficiënt ontwikkelt pakket. Dit doe je voor elk uniek project. Door de exclusiviteit van de bouwwerken kom je nooit hetzelfde type tegen, waardoor geen enkel dossier hetzelfde is. Je blijft dus ongetwijfeld uitgedaagd in je job en ziet jezelf professioneel sterk groeien met de nodige voldoening.

Contenu du travail

Als calculator ben je de draaiende motor van de firma en een belangrijke steunpilaar voor de uitvoering. Zonder zelf in rechtstreeks contact te staan met de (soms ook wel moeilijke/veeleisende) klant, krijg je wel steeds voldoening uit elk succesvol project. Bovendien kan je elk project bewonderen tijdens uitvoering of oplevering, om zo je inschatting naar prijzen te perfectioneren! Je werkt zo dus steeds sneller en slimmer!

 • Je bestudeert lastenboeken, plannen, meetstaten en controleert deze hun volledigheid.

 • Grondige controle van de bestellingen

 • Zorgen voor een overdracht naar de projectleiding en aankoop

 • Kostprijsberekening van eigenwerk en die van onderaannemers

Experience

 • Je beschikt over een bouwkundig diploma

 • Je hebt relevante ervaring in de calculatie (idealiter in K8 projecten)
 • Je werkt planmatig, gestructureerd en hebt oog voor detail
 • Cijfers zijn jouw ding

Offre

 • Een competitief salarispakket op maat (verzekeringen, wagen, …)

 • Mogelijkheid tot thuiswerk en glijdende uren

 • Een zeer familiale en dynamische omgeving vol fantastische collega’s en leuke incentives

Een sterke structuur die je zal ondersteunen tijdens deadlines

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.