It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Senior Architect Met Passie Voor Diverse Facetten Van Architectuur

Construction
Roeselare 8800

Informations sur l'entreprise

Deze grote speler binnen de architectuur bevindt zich op 5 locaties doorheen België. Vanuit deze locaties voeren ze projecten uit binnen de industrie-, kantoor- en residentiële bouw. Hun team van ervaren professionals is geschikt voor elk type project van elke grote. Door de mooie visie van dit kantoor krijgen hun architecten de kans om zichzelf te bewijzen en het volledige project af te werken.

Points forts de ce poste

Gevarieerde projecten. Onze klant bevindt zich in de markt van industrie-, handel-, kantoor- en residentiële bouw. De architecten van dit kantoor werken in teams aan een gevarieerde projectportefeuille. Elke dag, en elk project, zal nieuwe uitdagingen bieden. Hoewel dit kantoor doorheen de jaren gegroeid is tot een stabiele vaste waarde, hechten ze belang aan het familiale gevoel en zal je zelf inspraak krijgen in de projecten waaraan je zal meewerken.

Duurzaamheid. Het kantoor heeft een duurzaamheidsvisie waarbij ze veel belang hechten aan het bouwen van morgen. Ze werken steeds met kwalitatieve materialen en implementeren de nieuwste technieken die beschikbaar zijn op de markt. Naast hun eigen ontwerpen hierop af te stemmen werken ze met vooraanstaande partners samen, die deze visie met hen delen. Hierdoor zal je je niet alleen esthestisch maar ook duurzaam inzetten.

Doorgroeimogelijkheden. Binnen dit kantoor zal je jezelf volledig kunnen ontplooien tot het laatste stadium van een succesvolle architect. Nadat je jezelf en jouw inzet voor het kantoor hebt bewezen is er de mogelijkheid om de titel van vennoot op te nemen. Je zal dus naast verantwoordelijk te zijn voor jouw projectportfolio, vanaf dan ook mee aan het roer staan van het kantoor.

Verantwoordelijkheid. Naast een samenwerking met toparchitecten die met jou werken aan de mooiste projecten die het kantoor te bieden heeft, zal je ook projecten volledig alleen afwerken van ontwerp tot uitvoering. Door het vertrouwen dat jou wordt gegeven en jouw autonome werking, heb jij de mogelijkheid om jouw agenda in te delen naar eigen inzicht. Onze partner biedt dus de ideale combinatie tussen verantwoordelijkheid, ontplooiing en work-life balans.

Contenu du travail

Als projectarchitect ben je verantwoordelijk voor:

  • Je zal deel uitmaken van een projectteam dat een variatie aan projecten op zich zal nemen. jij zal verantwoordelijk zijn voor het goede verloop van het project. samen met jouw team zal je de verantwoordelijkheid dragen om dit project in goede banen te leiden.
  • Ontwerpen van het project en de communicatie met de andere partijen die betrokken zijn bij het verloop van het ontwikkelingsproces.
  • De volledige werfopvolging.
  • Het opstellen van het aanbestedings- en uitvoeringsdossier & indien van de bouwaanvraag.

Experience

  • Master Ingenieur en/of Architect.
  • Minimaal 5 jaar ervaring.
  • Kennis van Archicad en/of Revit is een grote plus.
  • Ervaring met grootschalige projecten is een plus.

Offre

Bij dit bedrijf krijg je de kans om te werken aan parels van projecten. Je zal uitdaging en variatie op jouw bord krijgen. Daarnaast zal je ondersteund worden door meewerkende studiebureau's die dezelfde visie dragen als jou en het kantoor. Jouw kennis over duurzaam en energiebewust bouwen zal de hoogte in schieten en na enkele projecten kan jij jezelf hier een expert in noemen. Door jouw harde werk en inzet leid jij in no-time de mooiste projecten, en krijg jij de kans door te groeien naar vennoot van een architectenkantoor met meer dan 40 medewerkers.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.