It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Sales Manager Industrie | Aannemer Nutsleidingen | Veel doorgroeimogelijkheden + winstdeelname

Construction
Grobbendonk

Informations sur l'entreprise

Deze aannemer is een klinkende naam op vlak van ondergrondse (nuts)leidingen en bijkomende synergiewerken. Ze specialiseren zich namelijk in het leggen van kabels, warmtenetten en leidingen voor bijvoorbeeld water, gas en afstandsverwarming. Ze zijn dus een multidisciplinaire partner die beroep kunnen doen op 50 jaar aan ervaring en een groot netwerk van partners. Ze garanderen dan ook een gecoördineerde aanpak van deze multidisciplinaire werken met oog op flexibiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Ze zijn momenteel op zoek naar een Sales Manager/Business Unit Manager voor hun industriële afdeling voor regio Vlaanderen.

Points forts de ce poste

 • Job op maat. Ze zijn niet specifiek op zoek naar een bepaald profiel maar kiezen ervoor om de job inhoud af te stemmen op basis van jouw ervaring en capaciteiten. Zo mag je je volledig focussen op de verkoop, de calculatie, de offertes en opvolging maar als je dit kan/wil mag je ook mee de strategie bepalen, targets in het oog houden, knopen mee doorhakken en op termijn leidinggevende taken opnemen. Hierdoor krijg je dus de kans om een job uit te voeren op maat van jouw profiel en kan je focussen op zaken waar je energie uit haalt.
 • Farming. Je gaat zo goed als geen prospectie moeten doen aangezien prijsaanvragen vaak vanzelf binnenkomen door hun netwerk en positie in de markt. Hierdoor kan je dus echt focussen op het bouwen van relaties en onderhouden van een netwerk. Uiteraard kan het zijn dat je hier en daar eens een lead moet opvolgen of een gsm moet oppakken.
 • Hoge verloning/winstdeelname. Ze verkiezen om iemand aan te nemen op zelfstandige basis, in dienstverband is bespreekbaar. Ze hebben deze voorkeur omdat er op termijn de mogelijkheid is om deel te nemen in de winst/kapitaal. Daarnaast staan ze ook bekend om hun mooie verloning boven marktgemiddelde. Zo wordt je dus beloond voor je harde werk.

Contenu du travail

 • Onderhouden klantenbestand/netwerk en dit uitbreiden (hoofdaannemers, bouwpromotoren, industriële eindklanten, …)
 • Opstellen offertes inclusief calculatie en technische oplossingen voorstellen
 • Onderhandeling tot contract
 • Klein deel werkvoorbereiding en overdracht naar uitvoering verzorgen

Experience

 • Je bent commercieel ingesteld
 • Bij voorkeur industrieel ingenieur of economisch geschoold met technische inslag (kan gecompenseerd worden door ervaring)
 • Ervaring in projectmanagement in infrastructuur is een plus
 • Je bent leergierig, ambitieus en een natuurlijke leider aangezien je kan doorgroeien tot Business Unit Manager

Offre

Je komt terecht in een functie op maat van jouw capaciteiten bij een gevestigde waarde binnen de sector. Je kan je dus volledig focussen op het verder helpen van bestaande klanten zonder uren tijd in koude prospectie te moeten steken.

Hiernaast bieden ze een hoog loon met daarbovenop de mogelijkheid tot winstdeelname.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.