It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Sales Engineer | Groeiende familiale speler in HVAC projecten | Veel Vrijheid | Hoge Bonus

Construction
Ghent 9000

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een familiale KMO die na 15 jaar een gevestigde waarde is binnen de HVAC sector. Momenteel werken er een 30 mensen waarvan het grootste deel technische profielen zijn waardoor je steeds voldoende technische ondersteuning hebt. Ze specialiseren zich in ventilatieprojecten en schouwrenovaties zodat aansluiting van condensatieketels mogelijk is. Ze doen dit voor woningen, appartementen en kantoren. Ze draaien momenteel een omzet van 6MIO euro maar hier is nog heel veel ruimte voor groei aangezien de zaakvoerder hier alleen voor verantwoordelijk is. Daarom zoeken ze een Sales Engineer voor de regio Oost-Vlaanderen.

Points forts de ce poste

 • Marktpositie. Momenteel gaat de HVAC markt er een klein beetje op achteruit wegens globale omstandigheden. Daarom is het des te meer positief dat onze partner, ondanks dit alles, een hele gestage groei kent en de targets voor dit jaar aan het huidig tempo zwaar gaat overschrijden. Ze hebben dit voornamelijk te danken aan hun R&D afdeling die ervoor gezorgd heeft dat al hun projecten zo veel mogelijk geautomatiseerd kunnen worden waardoor de foutmarge veel kleiner is en klanten des te tevredener zijn. Dit is dus ook een enrome USP naar jouw toekomstige klanten toe waardoor de prospectie een pak vlotter verloopt.
 • Bonus. Net omdat jij verantwoordelijk gaat zijn voor de groei van de omzet willen ze je ook hiervoor belonen. Je gaat namelijk het eerste jaar voornamelijk aan prospectie moeten doen om een bestand op te bouwen dat je de volgende jaren kan onderhouden en uitbreiden. Om je hiervoor te belonen werken ze met een bonus van 1% op de omzet die je binnenhaalt. Moest je bijvoorbeeld nog maar de helft van de zaakvoerder binnenhalen dan bedraagt je bonus al jaarlijks 30.000 euro bruto. Uiteraard bieden ze nog steeds een marktcomform basisloon en is deze bonus een extra. Je kan dus rekenen op een meer dan correcte verloning voor je inspanningen.
 • Vrijheid-Familiale sfeer. Aangezien het een familiale KMO is heerst er een zeer gemoedelijke sfeer met veel after work drinks en evenementen. Daarnaast komt er bij deze sfeer ook heel veel vrijheid. Zo moet je maar 1 keer per week echt op kantoor zijn voor de wekelijkse meeting. Voor de rest kan je van thuis uit werken en je klanten op de baan bewerken. Hierdoor heb je dus binnen een leuke sfeer voldoende vrijheid om je eigen ding te doen.

Contenu du travail

 • Je krijgt om te beginnen een interne opleiding.
 • Het eerste jaar voornamelijk prospectie doen om een klantenbestand uit te bouwen en deze dan systematisch verder uit te bouwen en te onderhouden.
 • Klanten zijn bouwpromotoren, architecten, studiebureaus, aannemers en heel soms particulieren die zelf bouwen.
 • Focus ligt voornamelijk op ventilatie en een klein deel op schouwrenovaties.
 • Je gaat een intake gesprek doen met de klant om de noden te bepalen. De calculatie maakt op basis hiervan een plan en offerte die jij dan bij de klant kan gaan verkopen.

Experience

 • Je bent van de regio Oost-Vlaanderen.
 • Je kan een technisch plan begrijpen en lezen.
 • Je hebt een technische bachelor of relevante ervaring.
 • Je bent commercieel ingesteld.

Offre

Je komt terecht in een familiale KMO in volle groei dat door automatisatie en R&D veelbelovende toekomstperspectieven heeft. Hierdoor krijg je dus na veel vrijheid en een familale sfeer ook zekerheid in je job en de toekomst.

Daarnaast bieden ze een zeer mooi loonpakket op basis van je ervaring met een bonus van 1% op je behaalde omzet waardoor je jaarlijks enkele tienduizenden euro extra kan verdienen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.