It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Restauratiearchitect met 3 jaar ervaring - Keuze zelfstandig of bediendecontract - erfgoed/monumentale projecten - Telewerk

Construction
Antwerp 2000

Informations sur l'entreprise

Dit middelgrote kantoor in het hartje van Antwerpen telt een 25-tal werknemers en is grotendeels actief in restauratie- en renovatiewerken, herbestemming en conservatie van projecten. Waar traditionele architectenbureaus inzetten op nieuwe projecten te realiseren, specificeert dit kantoor zich op het zorgvuldig bewaren van wat reeds gebouwd is. Het team bestaat uit een evenwichtige mix van projectarchitecten, interieurarchitecten en bouwhistorici. Deze verschillende profielen werken samen om projecten va A-Z op te volgen en tot een mooi einde te brengen. Het bureau verzorgd een mooie waaier van uiteenlopende (erfgoed-)projecten in een monumentale en historische context waarbij de nodige architecturale en conceptuele creativiteit aan te pas komt.

Naast het meewerken aan uitdagende restauratie -en renovatieprojecten biedt dit kantoor op vele vlakken enorme voordelen. Intern zet dit bedrijf maximaal in op de sterke punten van elke werknemer individueel zodat men zich zo goed mogelijk voelt op de werkvloer. Daarnaast is er een mogelijkheid tot de keuze tussen een bediendestatuut of een zelfstandige tewerkstelling. Dit zorgt ervoor dat elke werknemer zijn/haar privé- en werkleven zo goed mogelijk op elkaar kan afstemmen.

Points forts de ce poste

 • Grote variatie in projecten. Het kantoor heeft een brede portefeuille aan projecten die elk een eigen typisch karakter bezitten. Elk project biedt een eigen niveau aan uitdaging, de perfecte omgeving om architecturale vaardigheden op verschillende vlakken te ontplooien. Een balans tussen monumentale- en erfgoedprojecten waarbij je iets voor de stad Antwerpen kan betekenen alsook het werken met particuliere partijen zorgt voor genoeg opportuniteiten om voldoening te halmen uit deze job.

 • Omgeving en context. Rekening houden met de omgeving en context van elk project, creëert telkens unieke uitdagingen die het denkvermogen van elke medewerker op de proef stellen. Dit gezonde niveau van uitdaging zorgt ervoor dat er een maximale voldoening gehaald kan worden uit het takenpakket.

 • Flexibiliteit. Het kantoor laat jou de keuze om als bediende of zelfstandige bij hen te starten. Heb je nood aan een stabiele weekplanning waarbij je kan genieten van allerhande extralegale voordelen (auto, maaltijdcheques, onkostenvergoeding, hospitalisatie, …)? Zeker mogelijk. Ben jij iemand die als zelfstandige van week tot week je eigen planning wil invullen? Ook zeker mogelijk. Beide opties bieden voor- en nadelen, aan jou de keuze wat het beste bij jouw levensstijl past! Daarnaast kan er ook geschakeld worden tussen verschillende vestigingen wat voor een gezonde afwisseling tussen het gezellige stadsleven en een rustige, groene omgeving daarbuiten zorgt.
 • Onze partner besteed enorm veel aandacht aan een losse en positieve werksfeer. Een evenwichtige mix van jonge en oudere werknemers zorgt voor een grote verzameling aan kennis en dynamisch vermogen op de werkvloer. Daarnaast wordt er ook naast de werkuren tijd besteed aan het positief beïnvloeden van de band tussen collega’s.

Contenu du travail

Als projectarchitect treed je op als contactpersoon voor interne en externe partijen en stuur je een team aan tijdens het werken aan verschillende projecten:

 • Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van alle fasen van het bouwproces, van concept tot en met uitvoering.
 • Gecoacht door een mentor, krijg je meteen projectverantwoordelijkheid totdat je klaar bent om zelfstandig deze taak op jezelf te nemen.
 • Je trekt projecten waarbij je een team van 2 tot 6 personen aanstuurt.
 • Je tekent projecten zelf uit, overlegt met alle nodige instanties maakt lastenboeken op, neemt meetstaten af, leidt de werffase van projecten, …
 • Je verzorgt ook randactiviteiten als mailing en administratie

Experience

 • Je hebt 3 jaar ervaring als architect
 • Je bent organisatorisch en diplomatisch aangelegd
 • Je hebt een sturend vermogen en bent communicatief sterk
 • Je hebt werfervaring en ervaring in berekeningen maken
 • Je hebt ervaring of een zekere interesse om met VectorWorks te werken
 • Je hebt interesse in erfgoed en monumentenzorg, een diploma in erfgoedstudies/monumentenzorg is mooi meegenomen

Offre

Je komt terecht in een energiek architectenbureau met een open, vlakke structuur. De zaakvoerder staat dicht bij de werknemers en inbreng van medewerkers wordt ten zeerste aangemoedigd. Je werkt vanuit een gekende prestigieuze locatie in Antwerpen, waarbij je de keuze krijgt afwisseling op te zoeken in een tweede vestiging in het groen een stukje buiten Antwerpen. Je werkt naar eigen voorkeur als zelfstandige of bediende aan historische sites en gebouwen. Daarnaast krijg je de keuze om 4/5e of als full-timer aan de slag te gaan.

Word jij helemaal warm van erfgoed- en monumentale projecten waarbij je iets kan betekenen voor de stad Antwerpen alsook voor particuliere klanten?

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.