It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Restauratiearchitect gezocht met een hart voor cultureel erfgoed voor multidisciplinair bureau

Construction
Brussels 1000

Informations sur l'entreprise

Het architectenbureau is een kleurrijk, multidisciplinair architectenbureau gelegen in het hart van onze hoofdstad. Het kantoor kent zijn sterktes omwille van zijn diversiteit in het team en de complementaire disciplines die verkeren binnen het DNA van het bureau. Dankzij de 5 steunpilaren: Architectuur, restauratie, stedenbouw, landschap & milieu en onderzoek geniet het kantoor van een expertisecentrum die hierdoor ambitieuze projecten op een ecologische en innovatieve manier in het leven kan roepen.

Points forts de ce poste

Je krijgt de kans om een mooie stap vooruit te zetten binnen een multidisciplinair kantoor van middelgrote schaal. Dankzij de diversiteit aan projecten zal je jouw expertise als architect kunnen uitbreiden in een horizontale structuur waarin ieder individu belang hecht aan een gezamenlijke en altruïstische samenwerking om samen te kunnen groeien, waar elke stem in het creatieve proces van enorm belang is en jij je kan laten ontplooien tot een gevestigde waarde in het bureau.

Je komt terecht in een dynamische omgeving waar je zal kunnen meewerken aan een waaier van technisch complexe projecten in zowel de privésector als in de publieke sector. Wat maakt dat jij jouw talenten kan ontwikkelen in een uitdagende structuur. Die jouw op lange termijn ten goede zal komen voor jouw ontwikkeling als architect.

Als restauratiearchitect kan jij aan projecten werken met prestige die behoren tot het UNESCO werelderfgoed van verschillende schalen. Hiermee kan jij jouw stempel drukken in de maatschappij als architect en bijdragen aan een duurzame impact voor onze planeet.

Contenu du travail

Als restauratiearchitect sta je in voor de volgende verantwoordelijkheden:

Je staat in voor de opvolging van de restauratie van een gebouw dat behoort tot de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Jij zal mee de projectopvolging doen van projecten van restauratieprojecten verschillende schalen van A-Z.

Jij zal het project vormgeven en je zal het hele proces van het begin tot en met de uiteindelijke oplevering van het project opvolgen.

Experience

Je hebt minstens +5 jaar ervaring in architectuur en je bent klaar voor de volgende stap in je carrière.

Je behaalde een diploma (ir.) architect en je hebt een achtergrond in restauratie & erfgoed.

Je word omschreven als een flexibel organisatietalent die accuraat en proactief te werk gaat.

Je bent Nederlandstalig en spreekt bij voorkeur een aardig mondje Frans en/of Engels


Je bent een echte teamplayer en je bent op zoek naar een lange termijn samenwerking.

Offre

Je komt terecht in een kleurrijk, dynamisch en multidisciplinair architectenkantoor dat inzet op brede duurzaamheid.
Dankzij de diversiteit in expertise krijg jij de kans om te werken aan een waaier van verschillende projecten. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis verder uit te bouwen, te versterken en te delen. Hierdoor draag je bij tot het verhogen van het innovatievermogen van een architectenbureau dat reeds enkele prijzen in de wacht heeft gesleept.
Daarnaast kom je terecht in een fijn kantoor in het hart van Brussel waar je zal verloond worden op basis van jouw competenties.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.