It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Rechterhand van de vennoot | uniek concept | verantwoordelijkheid | team aansturen

Comptabilité & Finance
Brasschaat 2930

Informations sur l'entreprise

- Ben jij hands-on en heb je zin om mee te bouwen aan een innovatief concept?

- Heb jij een digitale mindset en wil je deze evolutie mee trekken?

- Werk je op zelfstandige basis en ben je op zoek naar een kantoor om je klantenportefeuille in onder te brengen?

Dan is dit jouw kans!

Dit moderne kantoor staat aan de start van een interessant samenwerkingscollectief. Zo gaat deze partner in zee met een hoogstaand advocatenkantoor met als doel een one stop shop te vormen voor ondernemers. Zij willen een overkoepelend orgaan opstarten en samenwerken met gelijkgezinde accountantskantoren om de krachten te bundelen en kennisoverdracht te optimaliseren. De gedeelde noemer van dit collectief? Vooruitgang, efficiëntie en team work!

Dit team van gemiddeld 38 jaar beheert dossiers voor een divers KMO cliënteel, gaande van eenvoudige managementvennootschappen tot grote vastgoedprojecten, advocaten, dokters, tuinbouwbedrijven etc. Dit is ook geen doorsnee accountantskantoor! Hier heerst een zeer informele en familiale sfeer. Binnen deze filosofie wordt nauw samengewerkt met cliënteel en zijn er ondertussen zelfs vriendschappen ontstaan!

Points forts de ce poste

 • Unieke groeikansen: Start als rechterhand van de vennoot en krijg de kans om veel verantwoordelijkheid op te nemen. Omwille van het project dat de vennoot zal opstarten, wat veel aandacht vraagt, zal jij de leiding krijgen over het kantoor. Op termijn kan je ook doorgroeien naar de rol van medevennoot waardoor je invloed kan uitoefenen in belangrijke strategische beslissingen en de toekomst van het kantoor kan vormgeven!

 • Ruim takenpakket: Samenhangend met bovenstaand aspect zullen jouw dagen dan ook gevarieerd en uitdagend zijn. Zo zal je de eindverantwoordelijkheid dragen over dossiers, maar ook instaan voor jouw team van een viertal collega’s waardoor je jouw expertise op diverse vlakken kan aanscherpen.

 • Leuke teamgeest: Hier word je omringd door een enthousiast en hecht team dat graag al eens op stap gaat! Er wordt namelijk regelmatig iets georganiseerd zoals een etentje om de leuke sfeer te behouden. Zo heeft het kantoor zelfs een eigen bar! Kom m.a.w. in een tof team terecht waar je je meer dan welkom voelt.

 • Moderne werkomgeving: Hier wordt veel waarde gehecht aan digitalisatie en een moderne kantoorruimte om jou comfortabel te doen voelen en je taken efficiënter te doen verlopen. De vennoot geeft zelfs lezingen aan klanten om hen het belang van digitaal werken ook voor zichzelf te verduidelijken. Dit zal jouw werk ook minder arbeidsintensief maken zodat je je kan focussen op jouw core business als accountant.

 • Flexibiliteit: Hier wordt gewerkt met glijdende werkuren, thuiswerk en een kortere werkdag op vrijdag zodat je jouw work-life balans optimaal kan inrichten a.d.h.v. jouw privéagenda. Zo kan jij meer tijd investeren in je gezin, je hobby’s of andere zaken die jij écht belangrijk vindt.

 • Aantrekkelijk salarispakket: Naast een bovenmarktconform salaris ontvang je ook tal van extralegale voordelen waaronder een BMW X1 hybride met een ongelimiteerde tankkaart en meer. Zo bouw jij financiële zekerheid op die ook meer spaar- of beleggingsmogelijkheden schept voor jou wat je op termijn opnieuw ten goede komt.

Contenu du travail

Als rechterhand van de vennoot zal jouw functie er voornamelijk op gericht zijn om taken van de vennoot over te nemen waar mogelijk. Op die manier geef je de vennoot meer tijd en ruimte om zich aan het project te zetten, namelijk het opstarten van een samenwerkingscollectief. Zo zal jouw takenpakket bestaan uit twee luiken:

 • Team aansturen: aanspreekpunt zijn voor jouw collega’s bij vragen, revisie van hun dossiers en feedback geven, ... Kortom zal je het kantoor in goede banen leiden en helpen waar nodig.
 • Adviseren: Jouw hoofdfocus wordt adviesverlening van de klant. Zo zal je rapporteren aan klanten, met hem samenzitten, proactief advies verlenen en je klanten zo doen groeien naar hun doel.

Experience

Om je hier als een vis in het water te voelen is het kantoor idealiter op zoek naar iemand met een aantal jaren relevante ervaring in een accountantskantoor. Het is essentieel dat je voldoende kennis hebt zodat je een klantenportefeuille van A tot Z kan beheren zodat je jouw team ook kan verderhelpen bij vragen of moeilijkheden.

Een ITAA-titel is geen vereiste voor deze functie. Echter is het wel van belang om deze te behalen indien je wenst door te groeien tot medevennoot. Een Bachelor Accountancy-fiscaliteit of gelijkaardig diploma in combinatie met een aantal jaren ervaring volstaan.

Tevens is het van belang dat je sociaal aangelegd bent aangezien je vaak met klanten zal samenzitten. Eveneens bestaat het kantoor ook uit atypische boekhoudkundigen die graag al eens op stap gaan!

Offre

Dit kantoor geeft jou dé kans naar een verdere stap in je carrière. Je zal je leidinggevende skills (verder) ontwikkelen in een moderne omgeving met een fijn team aan je zijde. Je zal een ruim takenpakket uitvoeren wat jouw job gevarieerd houdt. Hierdoor zal je voldoende uitdaging vinden en een mooi traject op de lange termijn kunnen aanvatten. Naast deze groeikansen en de verantwoordleijkheid die je zal krijgen staat hier ook een mooi salarispakket tegenover.

In loondienst:

 • Een brutoloon tot €5.000 per maand o.b.v. jouw kennis en ervaring
 • netto onkostenvergoeiding van €250
 • BMW X1 Hybride (zonder brutoloon in te leveren)
 • Ongelimiteerde tankkaart
 • Maaltijdcheques van €8
 • Bonus van €3.400 netto (niet-recurrente resultaatsgebonde bonus)

Op zelfstandige basis:

In dit kantoor kan jij je klantenportefeuille onderbrengen indien je over eigen klanten beschikt. Door te fusioneren kan jij je klantenportefeuille uitbreiden en gebruik maken van de voordelen van dit kantoor om je klanten optimaal te begeleiden. Qua verloning werkt dit kantoor graag met een maandelijkse fixed fee in combinatie met bonussen op basis van je gegenereerde omzet.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.