It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Rechterhand gezocht - Familiaal kantoor dichtbij Oude Markt Leuven!

Comptabilité & Finance
Leuven 3000

Informations sur l'entreprise

Altijd al gedroomd van een managersfunctie in een kantoor, waar jij dé rechterhand bent van de vennoot? Heb jij al wat ervaring op de teller en kijk je uit naar een rol waarbij je je verantwoordelijkheidszin zijn gang kan laten gaan én waarbij jouw inspraak wordt gehoord zodat je samen met de vennoten kan meedenken over de business processen van het kantoor? Dit familiaal kantoor kan je deze opportuniteit bieden. Het familiale kan je letterlijk nemen aangezien het een familiebedrijf is, opgericht door de vader van de vennoot dat stillaan sterk is doorgegroeid, uitgebouwd en gedigitaliseerd is. Het familiale trekt zich door in een gezellig, warm team van 6 medewerkers alsook de vele incentives die worden georganiseerd. Graag nog meer ontdekken? Lees verder.

Points forts de ce poste

  • Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij je de rechterhand bent van de venoot. Hierdoor krijg je de kans om mee in te stromen in de lopende business processen van het kantoor en kan je jouw initiatieven meedelen. Hierdoor kan jij verschil maken in een doorgroeiend, financieel stabiel kantoor.
  • Liever een ‘Blue Monday’ vanuit thuis overleven of af en toe wat vroeger aan het weekend beginnen na een zware werkweek. Géén overuren (ook tijdens de BTW periodes), glijdende uren én een optie tot thuiswerk zijn hier allemaal aanwezig. Daarbovenop 32 verlofdagen! Klinkt als muziek in de oren toch? Het kantoor vindt een gezonde work-life balans zeer belangrijk. Op die manier heb je meer controle over je eigen planning.
  • Je werkt in een moderne, recent gerenoveerde werkomgeving, samen met zes andere medewerkers. Het team is een mix van jong en oud, zowel junior als senior dossierbeheerders. Het kantoor is erop gericht om het welbevinden van de werknemers op pijl te houden om de huidige dynamiek stabiel behouden. Naast het harde werken is het ook belangrijk om te kunnen ontspannen met het team. Dit doen ze door enkele incentives te organiseren zoals een jaarlijkse uitstap die elk jaar een verassing is voor de afwisseling, een ontbijt georganiseerd door de vennoten, etentjes, iets gaan drinken etc.
  • Ben jij een leergierig persoon en vind je het altijd interessant om wat opleidingen of cursussen erbij te pakken? Zeker geen verplichting maar het kantoor vergoed interessante cursussen en opleidingen voor jouw functie. Op die manier kan je bijleren én wordt het financieel gedekt.

Contenu du travail

Na een inwerkperiode zal je als rechterhand mee instaan om de business processen van het kantoor mee te leiden, verbeteren/ aanpassen. Met jouw inspraak en het geven van initiatieven kan je écht verschil maken in het kantoor. Daarnaast zal je het team mee aansturen, boekhoudkundige processen opvolgen en juniors begeleiden in hun traject. Dit takenpakket is flexibel te bekijken waardoor jij kan aangeven wat je belangrijk vindt.

Experience

  • Je beschikt over een diploma in de Accountancy en Fiscaliteit én je hebt je ITAA titel op zak.
  • Je beschikt over een aantal jaren ervaring in de Finance wereld, een eerdere managersfunctie is een pluspunt.
  • Je hebt de ‘people skills’ om een team aan te sturen.
  • Je kan analytisch nadenken waarbij je de structuur kan behouden over verschillende zaken en je vanuit een helicopterview processen kan bekijken.
  • Je hebt een grote brok aan verantwoordelijkheidszin.

Offre

Wil je mee kunnen denken aan bepaalde processen in het kantoor zodat je inspraak écht wordt gehoord, waarbij je mee kunt werken aan het verbeteren van bepaalde zaken? Een team aansturen waarbij je jouw kennis en expertise kan delen? Dit, in een familiaal kantoor met een hecht tof team waarmee je af en toe kunt genieten van terrasjes in de zomer of een uitstapje naar een museum met een uitgebreid etentje erbij én nog veel meer maar dat laat ik je zelf ontdekken. Anderzijds een grote flexibiliteit zodat je je work-life balans onder controle kan houden en uiteraard niet te vergeten een competitief salarispakket met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen mét tankkaart, een netto onkostenvergoeding, een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een laptop én een aantrekkelijk loon gebaseerd op jouw ervaring en kennis! Ben jij benieuwd naar dit kantoor? Meldt je aan voor een gesprek door een mail te sturen naar ineke.van.laere@greystonerecruitment.be

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.