It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


QHSE manager - Eigen team aansturen - Ruimte voor initatief en autonomie

Construction
Roeselare 8800

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een toonaangevende speler in de bouwsector met erkenning klasse 8 categorie D. Als algemene aannemer-ontwikkelaar is deze speler in staat om elk bouwproject aan te nemen, variërend van nieuwbouw tot renovatie. Dit resulteert in een breed scala aan projecten, waaronder openbare, residentiële en commerciële gebouwen , kantoren, industriële complexen en infrastructuurwerken.

Points forts de ce poste

Opleiding en ontwikkeling: mensen vormen de kern van de onderneming, en hun bijdrage maakt het verschil. Hierin schuilt de kracht van dit bouwbedrijf. Daarom hanteert deze speler een dynamisch personeelsbeleid, waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich te ontplooien en ontwikkelen binnen de organisatie. Door middel van cursussen en bijscholingen blijft de kennis en vaardigheden continu scherp.

Uitdagende omgeving: De bouwsector is dynamisch en zit vol uitdagingen. Met een breed scala aan projecten krijg je de kans om je functie op een boeiende en gevarieerde manier in te vullen. Deze diversiteit maakt elke wekdag anders en stelt je in staat om een brede ervaring op te doen.

Wat deze functie nog aantrekkelijker maakt, is de directe en grote impact die je hebt op de organisatie. Je bent niet zomaar een schakel; je speelt een sleutelrol in het vormgeven van het veiligheids-, gezondheids-, milieu- en kwaliteitsbeleid. Hierin is er veel ruimte voor initiatief en autonomie. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om jouw stempel te drukken op het beleid. Deze uitdagende en gevarieerde rol zorgt ervoor dat je steeds voldoening blijft halen uit je job. Kortom, een functie waarin je elke dag het verschil maakt en waarin uitdaging en variatie hand in hand gaan.

Contenu du travail

Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen, coördineren en communiceren van het beleid op gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit:

 • Je volgt nauwlettend de voorschriften en wettelijke bepalingen op en implementeert de relevante veranderingen binnen de organisatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor het voor het jaarlijks actieplan, plantinspecties, verzorgt veiligheidsinstructies en handelt de aangifte van arbeidsongevallen af.
 • Het identificeren, analyseren en evalueren van gevaren en risico's op de werkvloer behoort tot jouw taken. Hierbij stel je de noodzakelijke maatregelen voor om deze risico's te minimaliseren of uit te schakelen.
 • Je organiseert en begeleidt audits en ondersteunt het management bij het beheren en onderhouden van het kwaliteitszorgsysteem, inclusief de bijbehorende statistieken. Je werkt nauw samen met jou team het kwaliteitsmanagementsysteem verder uit.
 • In jouw rol als QHSE Manager verzamel en analyseer je kwaliteits-, veiligheids- en milieu gerelateerde informatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor zowel de interne als externe communicatie met alle betroken partijen.
 • Je houdt jouw kennis met betrekking tot wetgeving en ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit voortdurend up-to-date dit om een actuele service te bieden die voldoet aan de geldende wettelijke normen en richtlijnen.
 • Met betrekking tot duurzaamheid, waaronder BREEAM en SDG, ben je bereid het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Hierbij geniet je volledige autonomie om dit verder te ontwikkelen en implementeren.
 • Je maakt integraal deel uit van het managementteam en rapporteert rechtstrees aan de directie.

Experience

 • Je bent in het bezit van een diploma preventieadviseur niveau 1 en hebt minimaal 5 jaar ervaring als QHSE Manager in een technische omgeving, bij voorkeur binnen de bouwsector.
 • Je hebt ruime ervaring en sterke interesse in kwaliteit en managementsystemen.
 • Je hebt grote affiniteit met duurzaamheid en bent bekend met BREEAM-certificatie, SDG-rapportages en andere certificering.
 • Je bezit het vermogen om te sensibiliseren, te informeren en verantwoordelijkheid te bevorderen.
 • Je navigeert moeiteloos op alle niveaus binnen de organisatie en onderhoudt een hele open communicatie met zowel interne als externe stakeholders.
 • Je bent graag aanwezig op de werkvloer en kenmerkt jezelf door een hands-on aanpak en een pragmatische instelling.
 • Als echte teamspeler met een sterk gevoel van verantwoordelijkheid en leiderschapskwaliteiten, stuur je de organisatie doelgericht naar een sterk veiligheids- en preventiebeleid.
 • Je denkt proactief mee op alle niveaus binnen de organisatie.
 • Je hebt ervaring met het aansturen van een team.
 • Je hebt goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels.

Offre

Een uitdagende en diverse rol met mogelijkheden voor initiatief en zelfstandigheid binnen een gezonde en dynamische organisatie die streeft naar groei en diversificatie. Je komt terecht in een familiale omgeving waarin collegialiteit, samenwerking, veiligheid en kwaliteit als essentiële waarden worden beschouwd. Er wordt een verloningspakket aangeboden dat overeenkomt met de verantwoordelijkheden die gepaard gaan met deze functie.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.