It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Projectvoorbereider; gevarieerde functie bij financieel onafhankelijke Hoofdaannemer

Construction
Hasselt

Informations sur l'entreprise

Deze Hoofdaannemer heeft met meer dan 100 jaar ervaring een zeer sterke naam binnen de bouwsector. Binnen het bedrijf wordt de focus gelegd op 4 kernactiviteiten namelijk algemene bouw, renovatie, afwerking en interieur op maat. De projecten variëren tussen complexe utiliteitsbouw zoals scholen en woonzorgcentra en schitterende residentiële appartementencomplexen.

Points forts de ce poste

 • Sterk en bestaand netwerk van klanten en leveranciers: 1 van de grootste voordelen om van te genieten als werkvoorbereider is ongetwijfeld het bestaande én kwalitatieve netwerk waarop een bouwbedrijf kan bouwen. Door de jarenlange ervaring, de ijzersterke reputatie en de hoge kwaliteit van deze onderneming, kan jij terecht bij de kwalitatiefste onderaannemers en materialen, wat een vlotte voorbereiding en feilloze uitvoering teweegbrengt.
 • Gevarieerde functie met diverse projecten: Elk project is anders. Als Werkvoorbereider heb jij een cruciale sleutelpositie en werk je in bouwteam mee aan de mooiste residentiële sites van Limburg en omstreken. Jouw functie bestaat uit de voorbereiding van Design & Build projecten in Bouwteam, de opmaak van BIM-modellen en het sociale contact met belanghebbenden. Deze diverse voortrekkersrol zal je voldoening geven in jouw job, daarnaast is geen enkel project hetzelfde. Uitdagend genoeg als je het mij vraagt!
 • Financieel gezonde en toekomstgerichte organisatie: Cijfers liegen niet, deze aannemer beschikt over positieve cijfers, een goed gevuld orderportefeuille en een sterke groeiambitie naar de toekomst toe. Instappen in deze organisatie geeft werkzekerheid en vertrouwen in deze onzekere tijden. Daarnaast kan de aannemer steeds terugvallen op de internationale groep waarvan zij deel uitmaken. Dit geeft voordelen die zich rechtstreeks vertalen naar jouw loonbrief, bijvoorbeeld exponentieel hoge groepsverzekering, hospitalisatie voor heel het gezin en andere interessante voordelen!
 • Mensgerichte organisatie met een vlakke communicatiestructuur en flexibiliteit: Je wordt warm onthaalt binnen deze mensgerichte organisatie. Dit bewijst zich op verschillende vlakken; zo is er een hoge anciënniteit binnen het bedrijf, dit geeft stabiele teams, wat ook resulteert in een vlotte samenwerking. Daarnaast heerst er een stimulerende werksfeer die veel aandacht hecht aan het welzijn van de werknemers. Zo heerst er een thuiswerk-policy van een mogelijkheid tot 2 dagen per week. Bij deze aannemer krijg je de kans een mooie balans te houden tussen werk en privé.

Contenu du travail

Je werk start vanaf het moment waarop een project wordt overgedragen van calculatie naar uitvoering. Aan de hand van de werkvoorbereidingsplanning, automatisch gegenereerd uit de globale bouwplanning, zal je systematisch en volgens vooraf bepaalde prioriteiten de toegewezen projecten voorbereiden.

 • Je bent verantwoordelijk voor de inrichting op de werf: nutsaansluitingen, vergunningen, werfpubliciteit…
  Je maakt REVIT-modellen op bij BIM-projecten
  Je maakt visuele overzichtsplannen per aangestelde leverancier/onderaannemer.
  Je ondersteunt projectleiders bij de planning per project.

Experience

 • Je bezit een bachelor diploma in een bouwkundige richting of hebt gelijkwaardige ervaring.
 • Je bent praktijkgericht, initiatief nemend en draagt verantwoordelijkheidszin.
 • Je kan zowel autonoom werken als in teamverband.
 • Je toont assertief ‘hands-on’ werkgedrag en je bent een vooruitstrevend kartrekker.

Offre

 • Je komt als werkvoorbereider terecht in een belangrijke sleutelpositie en voortrekkersrol binnen een organisatie met een vlakke structuur en transparante communicatielijnen.
 • Je krijgt toegang tot een sterk bestaand netwerk van klanten, leveranciers en onderaannemers.
 • Werk binnen een financieel sterke en onafhankelijke organisatie met een goedgevuld orderboek.
 • Kom terecht in een mensgericht en toegankelijk bedrijf waar work-life balans centraal staat.
 • Geniet van een compleet en competitief salarispakket aangevuld met een maximum aan extralegale voordelen. (Inclusief uitgewerkt cafétariaplan)

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.