It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Projectmanager voor internationale speler - Duurzame interieurprojecten in bedrijfsomgeving - bediendestatuut met interessante voordelen

Construction
Antwerp 2600

Informations sur l'entreprise

De zoekende partij in deze vacature is een uniek bureau gelegen in Centrum-Antwerpen. De core-business van dit kantoor is het ontwerpen en uitvoeren van interieurdossiers op bedrijfsniveau. Daarnaast is duurzaamheid de rode draad in alles wat dit bedrijf onderneemt. Na een succesvol verhaal in Nederland, werd beslist ook een vestiging te openen in Antwerpen om ook deze markt de expertise te bieden die dit bureau in petto heeft. Tussen de kantoren is enorm veel contact en kruisbestuiving. Teambuildings, workshops en bedrijfsactiviteiten zorgen voor een groepsgevoel op bedrijfsniveau dat de grens tussen België en Nederland zo goed als onbestaande maakt. Het team in België bestaat uit een 6-tal medewerkers, een aantal dat steeds groeit en op die manier zorgt voor mooie doorgroeimogelijkheden.

Dit kantoor tracht een geschikt profiel toe te voegen aan het huidige team. Vandaag de dag werken ze aan grote, uitdagende opdrachten die meer werkkrachten vereisen dan momenteel aanwezig is.

Points forts de ce poste

 • Gevarieerd takenpakket. Hoewel de projecten zich vooral situeren in eenzelfde lijn zijnde kantoorinrichtingen, vereist elk dossier een persoonlijke aanpak. Dit zorgt ervoor dat geen enkel project hetzelfde is binnen dit bedrijf. Startend vanuit de noden en wensen van de klant worden de hoofden bijeen gestoken door alle medewerkers binnen het bureau om samen tot een ontwerp te komen dat acceptabel is voor klant, omgeving en natuur. Dit proces zal jij coördineren en volledig opvolgen in alle fases in samenwerking met de juiste partijen.
 • Duurzaamheid. Het gaat hier om een kantoor dat ver staat in duurzaamheid in al haar aspecten. Vertrekkend vanuit de missie om ruimtes te creëren met een positieve impact op mens & natuur, worden er veel factoren in rekening gebracht om maatschappelijk aanvaardbare realisaties neer te zetten. Hier worden dus ook de allernieuwste technieken en bouwmethodologiën voor toegepast. Recyclatie van materialen, herbestemming van locaties en het hergebruiken van bouwmaterialen zijn enkele termen uit de procesaanpak van dit kantoor.
 • Uniek kantoor. Deze speler zet niet alleen in op groepsgevoel maar ook op persoonlijke ontwikkeling! Allerhande workshops, bijeenkomsten en opleidingen worden vanuit het bedrijf georganiseerd om haar werknemers op alle vlakken te doen groeien. De term 'persoonlijke ontwikkelig' mag zeer breed genomen worden. De thema's van deze bijeenkomsten situeren zich rond milieubewustzijn, time-management, well-being... Kortom, een zeer unieke bedrijfscultuur.

Contenu du travail

Je zal de functie van projectmanager invullen binnen dit kantoor. Deze positie omvat volgende taken:

 • Je zal instaan voor de complete opvolging van projecten: Budgettair, ontwerpfase, uitvoeringsfase, planmatige opvolging...
 • Je zal instaan voor de coördinatie van de ontwerpfase; dit is meer een sturende rol aannemen dan effectief zelf te ontwerpen.
 • Je zal nauw samenwerken met interne partijen (tekenaars bv.), daarom moet je bereid zijn in team te kunnen werken en communicatief sterk zijn.
 • Je zal naast projectmanager, ook architect zijn binnen dit bedrijf. Dit zal zich vooral in de uitvoeringsfase uiten, aangezien je in de ontwerpfase nauw zal samenwerken met een ontwerpteam.
 • Je staat in voor de succesvolle oplevering van projecten en draagt hier de verantwoordelijkheid voor.

Experience

 • Ervaring in het volledig opvolgen van projecten is noodzakelijk aangezien je vrij snel veel verantwoordelijkheden zal krijgen binnen deze functie.
 • Je bent in het bezit van een Master in Architectuur.
 • Je bent iemand die zich thuisvoelt in het werken in een team.
 • Je wilt meewerken aan de groei van het bedrijf en bent ondernemend ingesteld om in de toekomst mee te kunnen bouwen aan deze groei.
 • Je hebt interesse in het duurzaamheidsaspect van een bouwproces, ervaring hierin is mooi meegenomen!

Offre

Naast een boeiende job waarbij je deel kan uitmaken van een professioneel team om prachtprojecten te realiseren, biedt dit kantoor nog vele voordelen. Je zal jouw steentje kunnen bijdragen aan de transformatie naar een duurzame bouwsector, en hier ook de juiste begeleiding en coaching in krijgen. Daarnaast zal je ook een marktconforme verloning krijgen in een bediendestatuut waar tal van voordelen in inbegrepen zijn (wagen, maaltijdcheques, gsm, laptop...).

Het kantoor wil haar medewerkers meenemen in de groene, duurzame en moderne toekomstvisie die zij hanteren en investeren hier zelf enorm in. Je zal worden opgenomen in een groep gelijkgestemden om de groeiende ambities van dit kantoor als team na te streven.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.