It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Projectmanager Hightech International Buildings

Construction
Puurs-Sint-Amands

Informations sur l'entreprise

Deze internationale Hoofdaannemer mag zichzelf marktleider op verschillende aspecten van de bouwsector; zo realiseren ze enerzijds complexe en vooruitstrevende civiele projecten, anderzijds blinken ze uit in high-tech industriële fast-moving projecten waar veiligheid, kwaliteit en planning de absolute topprioriteit zijn. Zo werd voor dit laatste recent een nieuwe Business Unit opgestart.

Vandaag wordt een ervaren, ambitieuze Projectmanager gezocht die zijn schouders wil zetten onder de verdere optimalisatie van deze gouden projecten en de uitbouw van een Internationale Business Unit. Een functie waarbij de uitvoering gepaard gaat met operationele verantwoordelijkheden binnen een aantrekkelijke en snelgroeiende omgeving binnen de bouwindustrie, dit binnen een aangename werksfeer waar open communicatie centraal staat.

Points forts de ce poste

 • Hightech Buildings voor internationale miljoenenklanten: Als Projectmanager word jij aangesteld voor de volledig opvolging van ‘het nieuwe goud’ in industriële projecten. Kwaliteit, veiligheid en planning staan centraal bij deze complexe bouwmaterie. De projecten starten aan een ordergrootte van gemiddeld € 15MIO en lopen hoog op, evenwijdig met de graad van complexiteit en innovatie. In partnership met klant, leverancier en onderaannemer streef jij als projectmanager naar het opleveren van high-quality projecten. Nood aan uitdaging in jobinhoud en project? Dan is deze job ideaal voor jou!
 • Professionele uitgewerkte organisatie met maximale ondersteuning van diensten: Werk rechtstreeks samen met de ondersteunende departementen zoals engineering, calculatie, aankoop en werkvoorbereiding. De interne know-how en professionaliteit van de werknemers zorgen voor een vlekkeloos verloop van de uitvoering. Zo richt jij jezelf als Projectmanager op het macromanagement met een rendabele werf als gevolg.
 • Doorgroeien tot Afdelingshoofd: Bij start van jouw functie als Projectmanager combineer je de opvolging van projecten in uitvoering met de operationele verantwoordelijkheden om de Business Unit tot een hoger niveau te tillen. Dit met het positieve gevolg dat bij het bereiken van het volgende niveau, jij hier meteen de vruchten van plukt. Bij positieve groei binnen het bedrijf, geniet jij van een persoonlijke groei in jouw carrière: groei rechtstreeks door tot afdelingshoofd! Stap vandaag mee in dit verhaal en bepaald geef jouw carrière een onmiddellijke boost.

Contenu du travail

Als Projectmanager ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de uitvoering van de High-Tech Industriële projecten, zowel in België als in het buitenland. Daarnaast neem je een aantal operationele taken op, in oogpunt van de uitbouw van deze internationale Business Unit.

 • Je bewaakt de budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen.
 • Je bewaakt de procedures en werf nauw op en je stuurt bij waar nodig.
 • Je stuurt verschillende diensten aan zoals aankoop, calculatie, dispatching en centrales.
 • Je leidt nieuwe (jonge) mensen op en werkt mee aan de verdere uitbouw van de Business Unit.

Experience

 • Je hebt minimum 5 jaar ervaring als Projectleider.
 • Je beschikt over een bouwkundig diploma of hebt gelijkwaardige ervaring.
 • Je bent flexibel, verantwoordelijk en goed in People management.
 • Je staat open voor buitenlandse projecten.
 • Je spreekt een mondig woordje Engels.

Offre

Interesse in het aansturen van ongekende Industriële miljoenenprojecten binnen een internationale, financieel sterke en professionele organisatie met rechtstreekse doorgroeimogelijkheden tot afdelingshoofd?

Dan is deze job als Projectmanager jouw ding!

 • Leidt hightech industriële gebouwen voor internationale eindklanten.
 • Kom terecht in een Internationale organisatie met sterk uitgebouwde professionele ondersteunende departementen, die functioneren onder jouw vleugels.
 • Krijg de kans op middellange termijn door te groeien tot afdelingshoofd of andere leidinggevende functies.
 • Een zeer aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met een volledig pakket aan extralegale voordelen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.