It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Projectmanager Gebouwtechnieken voor gerenommeerde ontwikkelings- en investeringsgroep

Construction
Antwerpen 2030

Informations sur l'entreprise

Gestoeld op decennialange ervaring in het ter beschikking stellen van logistieke en residentiële ontwikkelingen creëerde de groep enerzijds een logistieke havencluster met een zeer uitgebreid pallet aan activiteiten en partnerships en anderzijds unieke woonconcepten. Investeren, ontwikkelen en beheren staan hier centraal. Al drie generaties lang bouwt de Group aan hun aanbod als logistieke en residentiële dienstverlener. Wat begon als bouwgroep groeide uit tot diverse bedrijfstakken, gespecialiseerd in logistieke dienstverlening in en rondom de haven van Antwerpen. Met ongeveer 850.000 m² opslagruimte en bijna 50.000 m² kantoren in en rond de Antwerpse Haven, langs het Albertkanaal en in het buitenland is deze speler dé specialist in logistiek vastgoed, voor zowel conventionele goederen als voor milieu kritische- en ADR-goederen die volgens de strenge brand- en milieunormen opgeslagen kunnen worden. Bovendien ontwikkelen ze samen met hun cliënteel unieke concepten op maat om deze samen te exploiteren.

Points forts de ce poste

 • Werken binnen een professionele en collegiale context die zekerheid biedt op lange en korte termijn.
 • Een uitdagende en dynamische werkomgeving waar men openstaat voor creativiteit en persoonlijke inbreng.
 • Je kan ownership nemen over jouw agenda, regio en projecten. Hierdoor kan je jouw worklife balance ten alle tijden onder controle houden en je afspraken plannen zoals het voor jou alsook de klant goed uitkomt. Je krijgt wederzijds vertrouwen om je job uit te voeren zoals jij dat wenst te doen binnen een vooropgesteld kader.
 • Ambitieuze en creatieve werkgever die zijn werknemers uitdagingen biedt. Dit zowel op financieel vlak, job inhoudelijk alsook naar doorgroeiperpectief.
 • Grote variëteit aan interessante projecten en professionele uitdagingen.

Contenu du travail

 • Als Facility Manager voor de logistieke gebouwen en kantoren ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud vande infrastructuur.
 • Je bent verantwoordelijk voor het onderhoudsbudget, je zorgt voor het beheer en (preventie) onderhoud en reparatie van alle gebouwen en terreinen.
 • Je legt lange termijn contacten met partners en leveranciers. Je heronderhandelt deze indien nodig en onderzoekt potentieel interessante partnerships.
 • Je bent het rechtstreeks aanspreekpunt voor onze huurders maar gaat ook in overleg met leveranciers en volgt nauwgezet hun werkzaamheden op.
 • De focus ligt de komende jaren op verdere groei en verdere professionalisering. Daarnaast zijn er veel toffe projecten waar je samen met de steun van jouw leidinggevende verantwoordelijk voor bent. Denk daarbij aan verduurzaming, opmaak van een meerjarig onderhoudsplan, digitalisering.

Experience

 • Minstens 5 jaar relevante ervaring in de technieken van bouwprojecten
 • Technische polyvalentie met sterke organisatorische vaardigheden
 • Kritisch aangelegd, resultaatgericht, stressbestendig, zeer nauwkeurig, sterk met cijfers
 • Verantwoordelijkheidszin, communicatief, diplomatisch
 • Kennis van de kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen en risico’s
 • Een goede kennis van de Microsoft Office toepassingen en van Autocad

Offre

Een uitdagende functie binnen een grote speler in Projectontwikkeling. Dit met de nodige autonomie en ownership in een no nonsens-omgeving. In een aantrekkelijke en gevarieerde functie met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid waarin je je competenties ten volle kan ontplooien.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.